glad i went and got it outta my system

Tänkte skriva nån dammig årskrönika. Fast ångrade mig. Den skulle ändå bara bli ett kludder av "åh jag var SÅ glad!!! men sen blev jag ledsen. Sen hände nåt ASBRA!!! men sen gick det åt helvete igen. Jag har träffat massa nya AWESOME människor!!! Och förlorat kontakten med några..." ni fattar liksom. Samma jävla shit varje jävla år och om mayaindianderna har rätt slipper vi ju dessa sliskiga krönikor nästa år. Alltid något positivt. Anyway, jag har som tradition (eller ok... sedan typ tre år tillbaka) att namnge det nya året med en titel eller ett citat som skall leda mig genom dessa tolv månader. Sätta prägel på dem liksom. 2011 var ett "we all shine on"-år i sitt esse (inte bara för att det råkar stå på min arm). 2012? "Kill people, burn shit, fuck school" kanske. Känns väldigt jag. Jag vet i alla fall att jag ska ta studenten 2012, och med det kommer ju även en studentkryssning, en bal och en studentvecka. Och en jääääävla massa ångest, men det tar vi då. Om allt går rätt till kommer jag ju även att flytta från trygga lilla inavel-köping i höst. En massa jävla ångest på det också, but still. Utöver det får allt stå oskrivet. Ja, förutom att jag ska skaffa magrutor, pojkvän, kattunge, hus på landet, körkort, dykarlicens, förlovningsring, balenciaga-outfits och ett liv också. Hur nu det ska gå till när 9gag finns... GUD DU BEGÄR FÖR MYCKET.

Men okej, nog om mig nu. Fan vad jag är odräglig this time of year! Vill bara vara utomlands som alla andra i hela jävla världen är typ. Menmen, gott nytt år på er i alla fall. Nu ser vi framåt och sånt shit, samtidigt som vi låtsas som om vi har lärt oss från allt skit som hände unger det gågna året. HAHA. Hoppas att du och din familj inte håller era lama nyårslöften. Sluta inte rök, gå inte ner i vikt och ta för fan inte hand om dig själv och dina nära. Njut i stället av en ångestcigg, en (elller tio) chipspåsar och spendera en jävla massa tid med din favoritserie. Det andra har ju aldrig funkat eftersom människan bara deppar sönder, så varför inte bara falla för våra frestelser? Tillfredsställa dem i stället för att försöka vara perfekta pretton med prydligt knutna skor. Jag vet att jag i alla fall tänker vara rationell nog att testa. Puss och nyårskyss.


Strålande jul

Åh älskade jul!! Jag varvar ner genom att lyssna på Jonathan Johansson och smörja in mig med min "i love"-bodylotion som ska dofta strawberries and milkshake men som luktar alko-cider. Haha, fail? Aja. Till råga på allt så har jag tänt ljus, varav två är doftljus. Så just nu är det en blandning av cider, varm vanilj och vattenmelon som rör sig runt i mitt rum... Funny ey! Imorgon är det juldagen som först ska spenderas hos mormor och morfar i Söderköping dit kusiner mfl kommer. På kvällen blir det utgång och vi håller tummarna för att det inte blir överdrivet fullt! Men ok, ha det fint ponytails, puss och kram!


Le me introducing: best songs of twenty eleven

Tycker att vi leker med logiken och presenterar tre treor, två tvåor och en etta. Helt fantastiska små godbitar att suga länge på!

Tredje plats:

Jonathan Johansson - Stockholm
Förutom den vidriga skånskan är det här typ ren perfektion. Finaste "Ingen annan skulle förstå och ingen annan skulle gå en meter för mig, jag behöver dig" - "Och inatt, du måste tvinga mig ut, jag ska bara följa med, jag behöver dig. Och inatt, jag orkar inte vara rädd mer, du måste ta mig någon annan stans, hör du mig?"
Arctic Monkeys - Love is a Laserquest
Ingen kan säga "FUCK those emotions!" som Alex Turner. När han går ner i tempo och rotar fram lite äkta känslor blir det så jävla på riktigt, och Love is a Laserquest är ett ypperligt exempel på det. Vintage Arctic och åh vad jag älskar det: "And do you still think love is a laserquest, or do you take it all more seriously? I've tried to ask you this in some daydreams that I've had but you're always busy being make believe. And do you look into the mirror to remind yourself you're there or has somebody's goodnight kisses got that covered? Well I'm not being honest I pretend that you were just some lover"
Jamie Woon - Night Air
Den här låten totally fucks my brain out, på riktigt. För det första ser Jamie Woon ut som typ en europeisk indian från Japan (eh, ja!) och hans musik låter typ som jazzig r'n'b med influenser av ren indiepop. Alltså jag fattar inte! Hur kan en sån jävla mix bli till nåt så jävla outstandning? Den här låten är f.ö typ soundtracket till sommaren och ja... jag får aldrig nog.  

Andra plats:

The Vaccines - All in White
The Vaccines står för årets bästa album ("What did you expect from the Vaccines?") och den här låten är lätt den bästa på skivan. Jag avgudar texten som enligt min tolkning är en smått ironisk, men ändå hjärtlig och äkta, ifrågasättning av Gud. Jag vill egentligen citera hela texten här, men det kan ni ju faktiskt kolla upp själva. Men read this: "Brush my cause aside with a little trouble, oh my god I think I'm hearing double" <--- ÄR INTE DET GUD I ETT NÖTSKAL ELLER??????
Bon Iver - Perth
Finaste Bon Iver vars album (s/t) får mig att gråta krokodiltårar varje gång. Kanske inte alltid fysiska sådana (för hallå man måste ju hålla sig lite officiellt...) men mitt hjärta vänner, mitt hjärta... Och trummorna i Perth skulle lika gärna kunna vara mina hjärtslag. Så jävla vackert.

FÖRSTA JÄVLA PLATS "OH MY GOD JAG DÖÖÖÖÖR":

WU LYF - Concrete Gold
Även fast jag inte hör ett ord av vad som sjungs så är den här låten så jävla jävla jävla asbra. En episk låt, sån som jag föreställer mig spelas vid pärleporten (eller nja, kanske inte just WU LYF, men liknande musik i alla fall...) eller vid alla slags episka, maffiga, mäktiga och heligt gudomliga ögonblick i livet.

Good guys 9gaggers!


En sak som jag är säker på:
Om alla i världen bara skulle hänga på 9gag och leva efter samma filosofi skulle jorden vara en MYCKET vackrare plats. Ur alla tänkbara jävla aspekter alltså, på riktigt!


känner du lyckan genom sorgen?

Vissa människor gör mig verkligen illamående, fy vad jag bara vill kicksparka en handfull personer i huvudet just nu. Men sånt kan man ju inte göra. I stället går jag runt och är depp/bitter/pissed, det funkar också. Fokusera på saker som faktiskt är bra kan man ju också göra! I mitt fall handlar det just nu om vänner som faktiskt är riktigt fina. Det finns bra och goda människor indeed och en del av dem har jag turen att känna. Annars är jag töntglad för att the vaccines likeade mitt foto på Instagram hehe... Och såklart för att anna och jag har biljetter till coldplay i augusti! Happy chey! Och kanske främst av allt - det är jul. Hallå liksom. Försök förstöra det för mig liksom, hah, suure...

Ae, nuff said för idag känner jag. Hejdå!




It's funny though

The vaccines!!!!! Ra ra ra! Och jag kom in på Debaser, win! Nu sitter jag i Hässelby och det är fett med snö ute, helt sjukt mys! Lis och jag tar bussen hem vid två, innan dess ska jag äta min efterlängtade subway-macka, yaay. Aja, vi ses hemma, cheers!


Top tre människor jag vill fira jul med:



Det vore en EPISK jul med Ernst [insert SJUKT efternamn], Måns Zelmerlöw och Tomas Ledin. Kan ju tillägga att det även är dessa tre personer som jag helst skulle vilja hålla i handen om Sverige hamnar i krig/jordbävning/alieninvasion/whatever. Men seriöst, picture this; Ernst med sina nakna fötter, sittandes på ett fårskinn framför en öppen spis medan Tomas spelar "Happy X-mas (war is over)" på en akustisk gitarr och Måns bara sitter där och ser söt ut liksom. Dör lite i hjärtat faktiskt, det är en helt sjukligt vacker bild!
En dag, kära vänner, en dag...


whatappdawg!?

Här sitter jag och lyssnar på julradion...typ igen. Myser och grejer, livet rullar lite just nu faktiskt. Har typ inget i skolan längre, bara nåt efterblivet shit i miljökunskapen samt en filmanalys av frankensteins monster... På fredag drar jag till Stockholm med syster och broder och intar debaser. The Vaccines, människor! Ett av årets bästa album står de för, åh vad jag längtar efter att få höra All in White som kan vara årets låt. Eller ok, top 5 av årets låtar i alla fall... På lördag blir det inte riktigt debaser men puls i alla fall... lyckades få tag i den allra sista fribiljetten idag, happy chey!

Hm ja, det var väl ungefär det. I brist på skolrelaterade saker att syssla med så funderar jag på att typ börja se på danska paradise hotel. Alltså, jag har aldrig sett den svenska versionen, men alltså......danskar....say no more. Min fetish^oändligheten. A-YO!
Ja, whatevs, vi får se hur allting rullar. Pusshej och grejer!


Several shades of why

Helgen har vart bra, lugn och mysig! Nuff said, ni får lite bilder:


hej hej

Idag är en sån dag då jag nästan avlider av maginnehåll som inte längre vill vara maginnehåll. Enough said. Mår relativt ok nu i alla fall, men nu har jag suttit och kollat på "what's going on"-videon (och även videosvaren) flera ggr i rad och gråter som en liten jävla tönt. Usch vad ont det gör! Känner hat och irritation för världen och alla dess invånare osv osv. Läser 9gag för att skingra tankarna. Halvsover till family guy. Nu blev jag jättesugen på varm o'boy och ska fixa lite sånt shit. Sedan behöver jag sömn. Massa jävla sömn.
Puss hej. Ta hand om varandra för i helvete, jävla tards.


gårdagen


i love asians

Hallå världen. Säg vad som står på! Vad har jag egentligen hållit på med? Såhär på rak arm kan jag komma på att jag har tränat (nyupplevt askärlek till hanna och hennes aerobicspass på friskis, kommer sakna henne i vår när hon ska föda barn och grejer... screw kids vafan!), vart i Stockholm på SACO-mässa (rätt ovärt egentligen då jag redan vet vad och vart jag vill plugga *like a boss*. Vi spenderade mest tid på att sitta på golvet och prata med söta Uppsala-killar.) och indeed köpt biljetter till the man the myth the BOSS i juli. Ullevi. Det blir han och jag. Och typ en jävla massa annat folk, men whatevs. Det enda jag typ kräver är att han spelar Thunder Road den här gången, kan inte riktigt förstå att jag såg honom i tre timmar för några år sedan, men att han ändå inte kunde klämma in detta mästerverk. Aja. Idag har jag gått upp svinigt tidigt, öppnat alla dessa julkalendrar, sett på julkalendern på tv (den verkar bra! väldigt charles dickens/oliver twist and me like!) gått till skolan, inte haft kemi, 9gag:at, ätit och haft matte. Värt. Nationella på tisdag och efter det är jag typ fri for LIFE. Känns jäävligt bra men konstigt nog lite vemodigt också. Jag har ju lite växt in i denna matte-sfär. Ikväll blir det myskväll med chips, dipp och idol. Såklart. Imorgon har jag bubbligt vin i colaflaskor som ska förtäras innan vi drar dit natten tar oss (läs: puls.). Lär väl drägga loss och hamna på nån efterfest hos alldeles för gamla killar också, det är ju lite så vi rullar, c och jag. Tur att man är ung.

Annars är det JUL, jag knarkar julradio, andas julkänsla och ba myser. Har inte köpt en enda julklapp än, men det kommer. Har nästan alla uttänkta i alla fall. JUVLIGA (ordskämt) kramisar till er då. Hejdå!


Eating watermelon like Bruce Springsteen


RSS 2.0