She should get fucked up too!!

Aaeelsker helgen!!!! Puls bjöd på människor som betedde sig aaaasweird men det var galet kul! Efterfest på strand hotell med fyra finska kamrater, lapin kulta och finsk hip hop (och call me maybe ehe...). Den unga, mystiska hotellvärlden, vi kallar honom för Fredrik, syntes inte till denna gång men kul vare för det! ;) planer på framtida rackartyg skall spås och på torsdag är det ju coldplay i Sthlm med skullis!! Ae vad fint! Hörs och ses vänner. Puss!


close your eyes to what you can't imagine

TONIGHT I WANT SOMETHING THAT WILL BREAK MY CHAINS
SOMETHING TO BREAK MY HEART, SOMETHING TO SHAKE MY BRAINS


Paradise is not lost it's in you

My eyes don't shed tears but boy they pour when I'm thinkin bout you

nfajksfhieakjrzlfklsajfksz
njefkw
kfj
ungefär så. usch, klarar inte av arbetslöshet längre, käkar upp mig själv och my stupid mind snart asså. Till min räddning har jag finaste frankie och nyinköpta säsonger av gossip girl (som jag iofs redan har sett miljoner gånger, men det är ju det som är det roliga. Jag är väldigt lik Blair där, då hon säger att hon alltid tittar på samma filmer om och om igen i stället för att se nya - "because I like to know how things are going to end". Gud vad det är så! Jag börjar mer och mer bli ett emotionellt control freak..)

I måndags och igår jobbade jag iaf! Jag var, för att uttrycka mig fint, slottets bitch. Kände mig som askungen då folk ropade mitt namn KONSTANT och jag fick dammsuga ett helt slott, putsa porslin ("tappa det INTE för din pappa har inte råd att betala konstaderna"), ordna blomsterarrangemang och leta efter madames tal, glasögon, säkerhetsnålar eller whatever else hon tappade bort... phew. Igår var då lunchen som var mitt huvudsakliga jobb. Eller lunch, förlåt mig, det var en "hattlunch för damer". Ja. Nej, det var inget skämt..... Där kom det damer från hela Sverige med konstiga hattar och ännu konstigare outfits... Är man rik har man tydligen green light on looking totally weird. Jag ska väl inte snacka då min outfit bestod av en vadlång SJUKT osmickrande svart kjol, svart skjorta, vitt 1800-talsförkläde med matchande hätta. Jag såg förfärlig ut. Och mitt i allt skulle jag lära mig att servera vin........ Där stod Anders, proffessor i mikrobiologi, utbildad sommelier och medlem i nobeljuryn, Ida, lärarstudent med sex års serveringserfarenhet och så jag. Det var dock sjukt kul att servera trots att jag tappade en smutsig kniv i en dams knä (ja, hon hade vit kjol och ja det blev en fläck...), spillde en massa vin på de vita dukarna och ännu mer vatten. Jobbade i väldigt många timmar och hade så ont i kroppen efteråt... aj aj aj... Men betalt får jag iaf, vet bara inte hur mycket. Ska bli spännande...

Aja, nu ska jag fortsätta min dag med ännu mer gossip girl. holla!

  


I went WAY OUT WEST 2012

Det känns lite som om jag har levt i en torktumlare de senaste tre dagarna. Mörbultad kropp (nåt är seriöst fel med mitt knä, på riktigt), snorig hjärna, förstörd hals och well, en sko fattigare. Varsågod Ofwgkta liksom! Gbg by night med en sko och en lerig strumpa är på nåt sätt väldigt poetiskt och på ett annat sätt (det mer vanliga) både väldigt smärtsamt och tragiskt.

Som efter varje konsert skulle man kunna skriva en bibel med intryck, åsikter, förväntningar, besvikelser och övriga upplevelser. Men för att göra det så enkelt som möjligt för alla inblandade kör vi som vi brukar, lite plus och lite minus. Here we go:

Minus:
- För det första: Frank Ocean ställde in. Det förstörde SÅ mycket på alla möjliga sätt, aj vad ledsen jag blev! Det ledde till att Ben Howards konsert blev flyttad till några timmar senare, exakt samtidigt som A$ap Rocky. Jag GRÅTER för att jag inte fick se älskade Ben!!!! Och Looptroop Rockers som substitut för Frank? C'mon, ALLT hade vart bättre. Ett hologram, gamla videos eller varför inte en Tyler the Creator som tolkar Franks låtar? Eller en skogssnigel. Pinsamt inhopp.

- Veggomat. Alltså seriöst, JA jag tänker klaga på det. Var gräsätare om ni vill asså men jag gillar verkligen inte när folk ska tvinga på mig saker, även fast det bara var under tre dagar. Att betala 90 spänn för en vegoburgare med svampig konsistens som smakade gräs och avlopp är inte skönt. Jag fattar "miljötänket" (eller nej, egentligen inte. skulle man vara miljövänlig på en festival, ja bara det är ironiskt, kan man väl slopa alla miljoner petflaskor eller helt enkelt bara servera ekologisk mat.) Allt kött är inte hemskt och vegomat är inte ok mvh min mage.

- Väldigt, väldigt mycket folk. Jag börjar undra om wow inte tagit sig lite vatten över huvudet? Skaffa större område eller släpp färre biljetter för att köa i 20 min för att öht komma in på området är inte ok.

PLUS:
-
Asså. Det mesta. Men ok: BON IVER. Det mest känslosamma jag någonsin vart med om. Herrrrrrregud, allsången i Skinny Love!!!! Ja, inte ett öga var torrt under Holocene, det kan jag lova. MEN, de körde inte re:stacks. WHY? Totalt ologiskt. Alla band och artister i hela världen, oavsett genretillhörighet, borde alltid spela re:stacks. Hallå!

- BLUR. Assssååå Damon Albarn, jag var lite ung på 90-talet men nu är jag myndig och du ser likadan ut som -94 så marry me please? Nej men hela spelningen var över förväntan. Det kändes inte som en krystad återförening utan bara som något som de alla älskar, vilket var så skönt. Konstigt att de slopade Country House men åh så glad jag blev över The Universal som enligt mig är bandets bästa. Oerhört stort. Under the Westway var annars galet bra, naken och avskalad och hårresande vacker.

- A$AP ROCKY. That pretty motherfucka. Trots uselt ljud på linné levererade han något enormt och såren som bildades när jag valde honom över Ben Howard läktes nästan helt när spelningen var slut och exstasen började ta sig. What a man!

- OFWGKTA. Do i need to explain myself? Stod nästan längst fram i den galnaste publikmassa jag någonsin vart med om. Höll på att dö flera ggr om och som sagt så förlorade jag ju en sko... (i mina drömmar tog tyler den och sover med den under kudden) Men alltså. Ja. Wow. Shit.

Vet inte om det är allt eller om jag har glömt något livsviktigt men whatevs, verkligen. Sjukt fint ändå. Nu väntar två dagars jobb och efter det härlig arbetslöshet igen. Söta bebisjesus på det alltså. Amen.

                   

RSS 2.0