jag är en lycklig loppa

Fredag, hello fredag! Jag tog fan ledig idag asså. Hade en inlämningsuppgift med deadline kl 5, så jag gick upp tidigt (eller ok, kl halv elva....) och skrev den. Turns out att det gick rätt så fort, så jag somnade om i soffan i stället och kände att jäääävlar vad det var skönt. Brukar inte påverkas så mycket av sömnbrist, men dessa två veckor har vart helt sjuka på den fronten (massa alkohol varvat med typ ingen sömn och massa plugg.....) och imorgon är det finsittning och jag vill inte ha nån dräggfylla. Så, jag sov mer och vaknade nyss. Ikväll ska jag äta lagad mat (har levt på snabbmat, mackor och drickyoggisar. Jag skojar inte ens) och somna tidigt. Shiieeet!

I onsdags var vi iaf på München Hoben som är en stooooor (asså vi snackar 4000 pers...) ölfest på campusområdet som Lintek ordnar. Det är alltså folk från alla program som festar och dricker öl och det var SÅ JÄVLA KUL! Det är köbildning från tidig morgon på den festen, och några tappra själar i vår grupp satte sig där kl 11. Jag, Jessica och Victoria kom dit vid tre. Anledningen till varför folk köar är att de första (vet ej hur många) "får" (nåja, man får betala 120 spänn för det) en enliters-sejdel med öl, och att fylla på den kostar bara 70 spänn. För en liter öl! Får typ en 33cl för det priset här... Iaf, det var helt galet. Amanda Jenssen spelade live (inte för att jag lyssnade på det, men..) och jag har kommit fram till att jag hatar civilingenjörer. De åt upp min nolleskylt (ja, de ÅT verkligen upp den. De har typ nåt sånt nolleuppdrag eller nåt? Såg när en kille tuggade och svalde en hel jävla slips. Han kan inte ha mått så bra efteråt...) men jag hämnades genom att bita sönder deras kepsar. An Eye for an Eye liksom? Sov i Ryd hos en klasskompis och på vägen dit träffade vi en vilsen belgare som jag skulle guida...på franska...det gick sådär. Sedan blev vi "vittnen" till världens jäkla slagsmål och det var lite läskigt faktiskt... Har aldrig sett nåt sånt på riktigt förut. Folk är fan sjuka i huvudet.
 
Igår var det sektionsdag och vi fick träffa lsek-styrelsen och alla utskott osv. Var väl sådär då alla var jättelåga haha. Men sen fick vi prova och köpa våra overaller! Röda, rena och fina. I oktober är det ovveinvigning och då ska man tydligen få rulla i filmjölk och annat mysigt för att få den rätta ovve-känslan. Can't wait! Sedan var det musikquiz där lopporna kom tvåa (...igen. vafan liksom??).

Så, imorgon är det som sagt finsittning och eftersläpp på NH. Ska bli sjukt kul att få se alla söta faddrar i "normala" kläder och inte ovve och faddert-shirt haha! Och innan det är det förfest hos Sakarias i stan och innan DET ska man hinna köpa alkohol, fixa sig och ta sig till Linköping... Kommer inte bli nån sovmorgon imorgon heller.
 
Så, det var allt jag hade att komma med nu. Ha det lugnt ni! Pussss
 
 

hej nollan

Helt sjukt att nolle-p snart är slut! Får helt ont i magen bara av att tänka på det... men nu ska vi inte deppa ihop än, det finns fortfarade mycket kul att se fram emot! De senaste dagarna har vart fullproppade med skoj (och att vi ens hinner/orkar plugga på dagarna är ett under... heya), typ som detta:
 
Cirkussittningen i lördags. En massa clowner, Adams jäkla my Little pony-ballong ("den kostade ju bara 150 spänn ju!), spilld FOUL-öl (FÖUL), en dansk på scen, rap-gyckel av FOUL. Sen eftersläpp på NH som bara var jäkligt galet. Nuff said. Att dricka alkohol från kl 15 till kl 3 kan inte va nyttigt alltså.
 
I söndags lekte vi runt i lkpg. Vi bildade mänskliga pyramider på stora torget och kramade främlingar och till slut målade vi våra kära fadderister (nolleuppdrag) tills det blev mörkt.
 
Igår bjöds det på gyckelfestival där världens bästa loppor kom tvåa!!! Så stolt!!! Det bjöds även på FOUL i cirkusutstyrslar, Gud-fadderiet vs. FOULx3 och till slut fuldans och stampskola med lopporna, ÖF och Läx. "Han tog min hand! Men sen stämplade han den..." Och sedan blev det utgång på [hg]. Där kostade en shot 30 pix, nån spillde öl över hela mig, FOUL intog dansgolvet, ännu mer fuldans (favoriter: Fridas visp och rullatorn). Adam, Viktor och jag träffade världens vidrigaste civilingenjör och efter en jäkla massa om och men kom jag hem.
 
Idag redovisades nolleuppdraget hos fadderoskar och förutom att få en grön prick för väl utförande fick vi fyra av de fem fadderisterna att skratta. Det händer aldrig. Men jävlar vad kul det var! Jag tror att fadderist Gren gillade sitt mumintroll. "Du är bara lite stark", "ojoj", "kan fadderist gren sluta gråta, nollan blir rädd" och världens bästa perfekta huvud. Albins kladdkakebak, foul-land och kall donkenmat fick sätta punkt för dagen.
 
Jag är helt slut i kroppen (no shit) men vem bryr sig? Imorgon är det munchen hoben (oktoberfest i augusti! En jäkla massa nollan och ännu mer öl, hur kan det inte bli bra?) och jag är tagggggggg! Världens bästa jäkla nolle-p!
 
Ha det bra och grejer. Pusspuss!
 
 

Murder rainbow shrimp

Dag sex på nolle-p! Jag har ätit ärtsoppa och knäckebröd på fulsittningen, skrivit gyckel med bästa lopporna och ikväll vankas cirkussitning, vilket är anledningen till varför jag just nu ser ut som en clown... Mer eller mindre iaf. Kan bli spännande att åka till Linköping utklädd såhär, lär ju få en del blickar... Haha men det är värt det! Nu kööör vi :*


"VAFAN, vi är väl inga FATTIGA loppor heller???"

Nolle-p har börjaaaaat!!! Ikväll pausar jag lite (och pluggar... Suck) efter två intensiva dagar med föreläsningar och seminarium men framför allt lekar, häng med andra nollan och faddrar. Igår var det fest i skogen (typ), och åh vad jag älskar studentlivet! Allt gyckel, festeriet, fadderiet och alla mysiga människor, det är så fiiint! Min nollegrupp heter lyckliga lopporna och vi loppar på med våra antenner och fina sånger. Imorgon är det fulsittning (ärtor och punsch) och jag är taggg! Vill inte att dessa två veckor ska ta slut... Nä nu njuter vi! Puss och kram alla fina <3

https://cdn2.cdnme.se/1447332/6-3/pic_5215034b9606ee473651a25d.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/1447332/6-3/pic_52150382ddf2b35060ce31f8.jpg" class="image">


way out west 2013

Sååååå måndag efter tre dagars festival (blir så nervös när jag skriver sånt för att det ser ut som en särskrivning, men det är det inte...) och hur kan man bättre börja den dagen än med ett tandläkarbesök kl 7? Lagom kul... MEN, vill ni höra nåt bra? Jag har fått ett datum. Känns lite som en beräknad födsel-dag (skräckblandad förtjusning). Den 4 oktober ska all jävla skrot i min mun UT för gott! Efter 2,5 år känns det så jäääääävla bra, åh ni fattar inte... Redan idag tog vi (eller ah, min tandläkare...) ut mina bite bumpers. De syns inte, men just nu känns det som om jag har så himla mycket plats i munnen. Herrejävlar, har helt glömt bort hur man tuggar mat! Och jag kan säga rena S igen!
 
MEN... nu var det inte min mun jag skulle berätta om i detta inlägget. Nej, way out west känns mycket finare och roligare att prata om faktiskt, för vilka bra grejer jag har sett och gjort! Här är litegrann av det:
 
Bäst var MIGUEEEEEELLL åh jävlar vilken fantastisk person! Det var extremt länge sedan, om det ens hänt någon gång, som jag såg någon som kändes så jävla självklar. Han har en sådan extremt bra scenpersonlighet med den där perfekta mixen av ödmjukhet och kaxighet. Allsången till "Adorn" var kanske det finaste jag någonsin hört. Jag stod precis längst fram och ah... trots weirda moves (lite random kickar här och där, moonwalk-liknande rörelser och plötsliga freezes) kändes han som sagt så självklar. Så fint.

På en självklar andra- och tredjeplats kommer Kendrick Lamar och Angel Haze. Kendrick är en entertainer av rang, han fick med sig publiken på ett perfekt sätt (och ALLA verkade kunna texterna, Amazing!) och var sådär lagom cool i helvit outfit. Haha. Älskar att han körde "Fuckin problems" (med "sin" vers 2 ggr, den är ju trots allt bäst i den låten) och "mAAd city" var kanske det bästa jag NÅGONSIN hört live. Daemn! Angel Haze är typ det coolaste jag vet och jag önskar så hårt att jag kunde vara som henne... Och vilken sjukt duktig rappare! Herregud vad fort det går ibland...

Hedersplatser går till Alabama Shakes, Alicia Keys, Håkan Hellström, Tame Impala, Local Natives, Beach House, Public Enemy m.m.
 
Årets kändisspotting: Martin Elisson (enligt de som bor i gbg gills inte det men vafan... jag bor i Norrköping och då får jag tycka att det är coolt), Elsa Billgren (x2), Eva (från Eva och Adam, lol), och basisten från Alabama Shakes (som jag inte hade nån aning om hur han såg ut innan jag såg spelningen haha... Googla människan, världens skönaste South state-look med gigantiskt skägg, sliten t-shirt och reklam-keps. fint)
 
Ligga med p3 får ni lyssna på då de intervjuade mig och Lisa... världens mest efterblivna svar, men inte fan vet jag hur man flirtar på festival (tydligen kastar jag bara badbollar i deras ansikten i stället, enklare så...)
 
Annars var det lite häng, lite öl, lite mat (mycket gott i år faktiskt! även fast jag åt världens saltaste jäkla halloumi som fick mig att dricka liiiiitervis efteråt, inte ok). Men ja, after all en jäkligt fin festival. Hade!

                 

"The freedom is granted as soon as the damage of vodka arrived"

Har haft två (eller tre) riktigt jäkla roliga utgångar på rad nu, en trappan, en hugo och en puls. Känner lite old stina-vibes med smått galna, konstiga och helt enkelt jävligt roliga upptåg. And i like it! På puls i lördags tror jag inte att vi hälsade på en själ över 20 och ja, Stina gillar sånt skit. Jag tyckte dock nånstans att det var en bra idé att lyssna på Maja Ivarssons sommarprat där kl halv sex en morgon när jag var ensam hemma... det var ingen bra idé, visade det sig. Usch. Har lyssnat på Filip Hammars också, och gemensamt för de båda är att de ett flertal ggr pratar om lärare (filips föräldrar och majas egen lärare) som vart sådana där supermänniskor som tagit emot gråtande elever som ringer på dörren mitt i natten. Jag. vill. vara. den. Jag måste bli det. Så jävla töntigt, jag vet, men det är nog fan mitt livsmål just nu... Långt ifrån delfiner och korallrev men desto nyttigare för samhället. Det kanske är mitt kall? Jag skulle vilja tro det. Lever jag om sex år ska ni fan få se.

På onsdag åker jag till Göteborg och tors-lör är det way out west för hela slanten! Såååååå pepp!!! Trots att tre av de jag såg fram emot mest (Solange, Tom Odell och Azealia Banks) har ställt in så kommer det nog bli awesome. Det enda kravet jag har nu är fan att Miguel och Kendrick kör "How many drinks?" tillsammans. De måste göra det.
Efter wow har jag en ledig vecka innan skolan drar igång! Två veckor nolle-p (hur taggade är vi för det btw???? maaad) och sen är det helt plötsligt september och då är det officiellt höst! Känner, sakta men säkert, hur saker och ting clears up. Så jävla skönt.
 
Ni får ha det så bra, vi hörs! pusssss
 
 

Lotd: the perfect place for shading

Såhär ser jag ut ikväll när det vankas puls! Ha en fin kväll <3

Ögon:
Lumene "beauty base" eyeshadow primer
MUS MS "satin"
Nelly-paletten
MIYO OMG eyeshadow trio "purple rain"
Collection gel eyeliner
Rimmel scandaleyes "black"
Ardell lösögonfransar (orkar inte kolla upp numret haha...)

Kinder:
Bourjois bronzing powder
The balm "Mary-Lou manizer"
Maybelline MNY blush

Läppar:
Rimmel apocalips "Nova"

https://cdn2.cdnme.se/1447332/6-3/pic_51fd3297e087c357d111cff3.jpg">https://cdn1.cdnme.se/1447332/6-3/pic_51fd3297e087c357d111cff3.jpg">https://cdn2.cdnme.se/1447332/6-3/pic_51fd3297e087c357d111cff3.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/1447332/6-3/pic_51fd3297e087c357d111cff3.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/1447332/6-3/pic_51fd32c59606ee0b048714a4.jpg">https://cdn1.cdnme.se/1447332/6-3/pic_51fd32c59606ee0b048714a4.jpg">https://cdn2.cdnme.se/1447332/6-3/pic_51fd32c59606ee0b048714a4.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/1447332/6-3/pic_51fd32c59606ee0b048714a4.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/1447332/6-3/pic_51fd33749606ee0c2a98acc9.jpg">https://cdn1.cdnme.se/1447332/6-3/pic_51fd33749606ee0c2a98acc9.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/1447332/6-3/pic_51fd3398e087c357d111d013.jpg">https://cdn2.cdnme.se/1447332/6-3/pic_51fd3398e087c357d111d013.jpg" class="image">


RSS 2.0