Har aldehyder stor eller liten löslighet i etanol?

Jag har kemiprov imorgon och borde verkligen plugga på dessa helvetiska jävla kolväten och karbonylgrupper, estrar och ketoner hit och dit men kids... nja. Jag är totalt slutpumpad efter dagens friskis-pass, och eftersom jag gick innan stretchingen (dah, man måste ju hinna hem till idol...heh) kommer min kropp vara lite smått invalid imorgon. Jag kan typ inte röra mina ben redan nu liksom, detta bådar inte gott. Så, vad jag ville komma fram till var i alla fall att screw kemi, jag behöver 1. äta och 2. SOVA (min sömn är så jävla fuckad just nu och det tär verkligen på en. Fan.) och kanske 3. inta fosterställning och lyssna på deppmusik. Varför? Well, kids dör i Afrika, vänner. Regnskogar huggs ner, jordbävningar ödelägger städer och Tea Party-rörelsen försöker fortfarande förpesta världen (eller i alla fall USA) med sin konservativa jävla äckelpolitik. Det är värt att deppa lite över, faktiskt.

F.ö. så bokade jag, Emilia och Cornelia studentkryssningen idag. Vi höll på att dö i trippla hjärtattacker över det extremt b-iga bokningssystemet (typ hej jag har läst datakunskap A och tror att jag kan skiten...) men till slut lyckades vi få ihop något... Det blev en svit och en A2-hytt. Anledningen till det var att det inte fanns några 4-bäddshyttar kvar, vilket sög lite men ok. Så såg vi sviterna och ba sweet, här kan man ju lätt sova tre! Men nej, så fick man inte göra. Så om nån vill hyra en småskabbig A2-hytt svart så är det bara att höra av sig, haha...

Nu börjar mina axlar fucka sig (kan man få träningsvärk redan efter drygt en timma?) så jag känner bara för att, well... dunka wu lyf och tänka på döden. Kemin får vänta.

(p.s. vill ni veta vad som fick mig att skratta högt för mig själv i kanske tio min tidigare idag? Jag upptäckte att på en av mina spellistor på Spotify hade jag lagt The Fray's "You found me" direkt efter The Tallest Man on Earth's "I won't be found". Är inte det JÄTTEROLIGT eller? Hahahahha...)  


En simpel illustration på vad som irrar runt i mina tankar varje dag i skolan. Faktiskt.


så jävla headshot

Idag är en sån dag.

Vaknade klockan ett av att pappa dammsög mitt rum (VEM FAN dammsuger när jag ligger där och sover? Det finns humanare sätt att väcka en ilsken tonåring på), så jag var fett pissed där ett tag. Det blev bättre när mamma gjorde äpplepaj och pappa och jag åkte till media markt (köpte black swan och oc s. 1, fniss. saknar "mina" oc när de bor hos lisa). I alla fall. Annars har jag bara haft fett med ångest och stört mig på allt och alla. Jag längtar härifrån, som vanligt. På riktigt så behöver jag lite nytt blod i mitt liv, Norrköping är så jävla inavel. Önskar att jag vore spontan och kul och bara åkte iväg över en helg eller så. Men jag är feg, bekväm och kanske framför allt ganska fattig, så i stället gör jag det som är åh så svenskt och stannar kvar och klagar i stället. Blir ett objekt för andra människor att störa sig på, samtidigt som jag fortsätter att klaga på dem. Det är en ond jävla cirkel, välkommen till Peking. Vars största stolthet, IFK, förlorade idag. Jag var inte där, vilket känns rätt bra såhär i efterhand.

Dagens bästa: jag vann två gånger på wordfeud idag. En gång på engelska och den andra på FRANSKA, haha! Hur jävla efterbliven var min stackars motståndare mån tro?
Imorgon är det skola igen och jag måste transporteras i en överfull spårvagn till haga klockan åtta. Jag känner redan nu att det kommer bli tufft. Fatta vilka längder vi går för vår framtids skull. Insane.

Nu - dusch. Sen - black swan.
cheers xx


where were you?


this time of year liksom

Ja, det är bara för er att stå ut. Jag älskar Idol, jag obsessar Idol, det är liksom så jag rullar. Nu när auditionsen (åhja, språk ♥) är slut börjar ju dessutom det roligaste. Jag älskar när man får "lära känna" de tävlande, och min mobilräkning stiger i skyarna (och pappa blir lika sur varje år, haha) när det kommer till röstningen. Jag måste säga att årets startfält är väldigt bra! Det finns bara typ 3-4 st som jag hatar, resten är helt ok eller till och med jättebra. Min top 3 är i alla fall (utan inbördes ordning): Emil, Moa och såklart älskade lilla Hampus. Att det alltid ska finnas någon som väcker den lilla 14-åringen i mig. Kul bara att jag trots allt blir äldre och helt plötsligt är de där flickidolerna två år yngre än mig! Men jag antar att lammkött är det nya svarta och vem är jag att inte haka på det liksom? De är ju trots allt framtiden.

För övrigt är jag nytatuerad, väldigt nöjd med min lilla cirkel på armen. Ingen fattar den dock, vilket är kul. Jag har ritat den själv (det tog mig kanske tretusen försök att få till en någonlunda rund sak) och den symboliserar perfektion lika mycket som motsatsen till det. True perfection is never truly perfect helt enkelt.

Annars är jag lite småsjuk. Har ont i halsen och är täppt i näsan och stör mig på den där konstiga lukten som alltid kommer när jag är förkyld. Sjukt irriterande. Jag har dock friskis-abstinens så jag tänker vara jobbigt hurtig och kliva upp tidigt för att gå på ett 12-pass imorgon. Fan vad jag hatar mig själv för att jag gör sånt, men what the hell. Jag mår ju bra av skiten.

Nä, nu ska jag kirra lite family guy och äta cheese balls med mamma. Hon älskar Stewie. Puss ♥


Min nya kärlek. Stockholmskan gör ju inte saken värre heller...åh.


fuck you no you fuck you

Vad gör jag om dagarna egentligen? De tycks flyta på rätt ordentligt. Jag har egentligen inte mycket alls att göra i skolan, det är rätt sjukt hur slappt jag har det egentligen. Nu är jag ledig varje tisdag i typ tre veckor framöver tack vare (?) en samhällsanalys som ska göras. Imorgon skulle jag egentligen vart ledig pga inställd svenskalektion men så bestämde sig vår lilla rektor att miljökunskapen skulle dra igång just imorgon klockan åtta och tio, alldeles awesome typ. Där försvann den sovmorgonen...

Imorgon ska jag för övrigt, trumvirvel, tatuera mig. Igen. Gick först till Lucky 7 och hörde med dem, men de hade en sjukt lång väntetid så jag ba no shit. Gick till house of pain och hörde med dem och ba ja, kan du om en vecka? Så imorgon blir det... är lite nervös för att jag ska göra en ifyllning i denna tatuering och folk säger att det är det som gör allra ondast... oh shit. Jag kanske överlever dock.

Ikväll blir det ingen dans, för ikväll spelar ju våra kamrater på parken! Det var ju typ en månad sen de hade hemmamatch så pappa och jag är tagg på detta, haha!

Annars tror jag att jag håller på att bli sjuk IGEN, fan. Har jätteont i halsen och bihålorna. Fuck that, jag orkar inte!
Nej, nu ska jag återgå till finaste Jens Lekman. Han och jag alltså. Vilket gäng.

cheers ♥


you can't have pie without cool whip


dör varje jävla gång. bortsett från klippet med peter och den döda grodan är det här lätt det roligaste family guy-klippet. alltså ååååååh, hahahahaha


at once i knew i was not magnificent

Var hos reggis idag. Bytte tråd (känns så fel att kalla det för "tråd" när det mer liknar nåt jävla järnrör eller nåt...) i tandställningen, och nu har jag ONT som fan! Sköterskan måste ha glömt att knipsa av den på höger sida för den där jävla "tråden" skär rakt in i min stackars kind. PAIN! Tacka gud för vax (fett ofräscht, ja, men åh så behövligt) liksom.

Annars? Jag har blivit en sån där wordfeudare. Åh som jag älskar när man leker över ordklass-gränserna för övrigt (ang. att omvandla "wordfeud" till "wordfeudare" eller "jag wordfeudar"). Anyway. I'm stuck. Problemet är bara att jag suger. Som fan. Personerna jag kör mot måste liksom tro att jag är helt efterbliven, men det är ok med mig.

Vad händer ikväll då? Har jag blivit en question talker? Nja. Ikväll skall jag i alla fall dansa fuego som vanligt. Fortfarande fedt kul. Sedan ska jag öva på mitt argumenterande tal så att jag kan kicka ass imorgon. Hahahha... Åhja. Kicka ass var det. Typ nja. Det där med muntliga redovisningar är kanske inte min starka sida. Eller, i mitt huvud är det så. Jag är fan GRYM i mitt huvud. I praktiken, not so much though. Inte schyst. Och ja jag stavar schyst schyst och inte juste för det är typ bara präktiga tards med gudskomplex och polotröjor som skriver juste, PERIOD.

Anyway. Jag är hungrig och ska försöka äta någonting trots mitt köttsår på insidan av kinden. Köttsår är f.ö ett fedt roligt ord att både säga och skriva. Köttsår. Köttsår... hehe. Meat wound liksom.
Aja. Hej då. ♥


i listform

- Ett stort jävla WTF på att Kenza hänger med Kanye West. ALLTSÅ VAFAN????????????????? Jag skiter i all jävla anti-jante och säger att SCREW HER hon förtjänar fan ingenting. Man kan inte få vara sjukt snygg, vara sjukt duktig (uppenbarligen.........) på att sjunga, skriva, tala, umgås, gå i högklackat och allt annat jävla äckel. Lite jävla rättvisa måste det vara i världen. Förstår inte Kenza hur jävla liten och obetydlig hon får ALLA JÄVLA ANDRA att känna sig? Fuck her. JA, det där var en öm jävla tå.

- Ok..................Idag har jag äntligen fått en iPhone! Och jag är så lycklig! Hur har jag klarat mig så länge utan en? Jag kan äntligen spela slice-spelet och paper toss! Shit, jag kommer såååå radera alla tendenser av liv i mitt fysiska finnande med denna lilla goding i min ägo. Nu måste jag bara skaffa mig ett hyggligt abonnemang med spotify premium och DÅ är min lycka total!

- Jag lyssnar ihjäl mig på Bon Ivers senaste och har gått från att hata mannen (förutom Skinny Love... gosh) till att avguda honom. Lyssnar på Perth (de underbara jävla trummorna.....) och minns. Lyssnar på Holocene och dör. Lyssnar på Beth/Rest och mitt hjärta blöder. Det.är.så.fint. Just nu läker de sår som jag inte hade en aning om ens existerade. Tack.

- Tränade idag med min favoritledare på friskis. Kände mig STARK! Det är första jävla gången i mitt liv som jag har känt mig rent fysiskt STARK! Vilken underbar känsla! Helt sjukt! Mål: sixpack på studenten. På riktigt. Haha... 

- Anyway, nu ska jag duscha, se på Gossip Girl och äta. Har suttit slukad vid app store hela kvällen så jag glömde bort att äta... Ni förstår, den där lilla apparaten kommer eventually att förstöra mig! Men jag är ok med det. So worth it liksom. 

xxxxxx

 


om något dör i natt


mitt jävla problem


Hur gick det med mitt pm-skrivande? Ni vet pm:et om det fina med svordomar och småord, det som ska vara inlämnat imorgon. Det gick, till en början, bra. Som det alltid gör. Har jag väl satt mig ner och skrivit en rubrik så brukar texten komma, och den kommer fort. Jag har inga sådana tvivel-problem öht. Så varför gick mitt pm-skrivande eventually åt helvete ändå? Och här kommer vi in på mitt största problem när det gäller att skriva skol-uppgifter. Framför allt sådana med gränser.
jag. kan. inte. sluta.
Kan inte fatta mig kort, kan inte vara saklig, kan inte vara konkret, kan absolut inte hålla mig inför några givna jävla restriktioner. DÖ!!!!!1
Jag satt där och skrev och var asglad och nöjd med mig själv och det jag skrev blev bra. Sedan var jag kvar och jag hade skrivit sex jävla sidor. SEX SIDOR! På typ 20 min!!!!!!1 Ett pm ska, mig veteligen, vara KORT, koncist och inte utvecklande, bubbligt, abstrakt och ha gudskomplex som min jävla text fick. Jag raderade allt. Hela jävla skiten, var så trött på det. Skrev om, tänkte att nu ska det bli rätt. Det blev två sidor. Fortfarande inte pm-form men det är i alla fall någonting. Får skriva om det imorgon på hålet, jag orkar inte mer.

Det är jobbigt att älska att skriva. Det är ännu jobbigare när du älskar att skriva på ett sätt som du egentligen inte får skriva på. Fick jag ändra på en sak i världen (OK, jag hade egentligen velat ha världsfreda och sånt shit, men nu fokuserar vi på MIG) hade jag tatt livet av alla jävla språkfascister och moralprinsar och alla grammatik- och stavningsregler som typ säger att om du inte skriver som någon uppstoppad och dammig DN-journalist född på 20-talet skriver du inte korrekt. FUCK YOU, ta min hand och följ med in i 2000-talet. Vi ha atombomber, visst, men vi har en cupcake-hysteri också.

Ta allt.


FUCK YOU


fear by name, love by number

Jag har varit sjuk. Hela helgen, måndagen och lite tisdagen. Idag är jag frisk. Men fan, jag hade glömt bort hur jobbigt det är att ha riktigt hög feber. Jag frossade, yrade (trodde att jag var fast på en öde ö ett tag, fett läskigt) och cravade gurka och lasagne. Usch. Idag har vi ju dock studiedag vilket är super dandy. Och well, att streama Gossip Girl hela dagen är pretty neat. Faktiskt.

Jag har kollat lite på friidrotts-vm när det begav sig och well, sverige suger ju. Älskar Christophe Lemaitre ("because white boys can run too", haha bästa). Annars älskar jag att Idol börjat igen. Föll handlöst för den där tjejens låt, hon med dreads och tandställning y'know? Fan vad fin den var. Helt sjukt imponerande.

Eftersom jag är frisk igen ska jag träna ikväll, och eftersom det är onsdag blir det dans fuego! Ska bli så fedt kul verkligen. För övrigt? Nja. Ingenting. Måste skriva ett pm till svenskan på fredag. Har inte ens kommit på någon ordentlig tes än, är så dålig på att formulera sånt... Talet ska väl i alla fall handla om hur jävla bra det är att svära och använda andra "fula småord" som typ, liksom, ju, ba osv. Jag älskar fulsvenska och SPYR på prettospråk och människor som verkar sova med en synonymordbok under kudden. Sedan gäller det bara att ja, typ få ner det på ett sätt som en svenskalärare gillar... Vilket brukar vara svårt, men Helena är ju en jävla ängel så det känns bra.

Anyway, ha det fint ponytails. xx

 
haha...älskart.


gentlemen prefer blondes...

...fast å andra sidan, vem vill ha en gentleman? här skickar vi love letters till anders behring breivik i stället, för sånt tänder vi kvinnor på. bara så att ni vet, boys.
(jag skämtar. alltså)
jag har idag blivit blondare och korthårigare, det är i alla fall sant.


som om det syns så jävla bra då. tiny är gammal, bare with her! anyway, imorgon är det fredag och det är jävligt välbehövligt trots att jag kommer ha mycket att göra i helgen... helt plötsligt inser man att ojdå, jag har visst matteprov på måndag. och samhäll b-inlämning. och så var det den där torskboken, ett pm till svenskan och tja vad lycklig jag är! nja, det är rätt chill. förutom matteprovet. det är fan aldrig chill med matteprov, hur vackra sinuskurvor än är i alla jävla mattelärares ögon (världens konstigaste fetish). anyway anywho anyhow, en dusch och en säng och stina blir glad för stunden. fan vad jag älskar att sova.
ha en fin natt tillsammans. gör inget dumt.

^har känt mig lite så hela dagen för övrigt. så jävla awesome-gulligt!


RSS 2.0