du sa mjau när du dansade

Idag har jag haft en sån jääävla präktig prästdotter-dag. Vaknade ungefär klockan halv elva, gick upp och började direkt städa. STÄDA! Jag städar a l d r i g, men nu fick jag rycket och röjde i mitt rum. Lyfte på varenda pryl jag har (och alla som har vart i mitt rum vet att jag har måånga prylar) och dammade, rensade och rengjorde. Dafuq liksom? Sedan däckade jag i soffan med chilinötter och Scrubs, eeh... inte så mycket prästdotter där, men ändå.

Tänkte egentligen bara säga det. Min mamma har inte hämtat sig från chocken ännu. Nu lyssnar jag på Kent, ska snart fixa mig litegrann och sen blir det chill på cromwell med cornelia. Helt ok ändå tycker jag. Happy last day of march på er annars, bli fan inte lurade imorgon.
xx


fan vad klockan blev mycket

Ska nog till Italien snart. Florens, närmare bestämt. Sist jag var i Italien var jag typ 12 år och svor på att aldrig återvända. Kan ju dock ha berott på att pappas plånbok blev stulen (och i min tolvåriga värld betydde ju det att vi inte hade några pengar och utan pengar kan man inte äta eller dricka = vi skulle dö.) och italienarna var extremt sliskiga och kallade mig för barbie för att jag råkade vara blond och gilla färgen rosa.

Satt och tänkte på alla platser i världen jag har besökt. Typ för att alla bloggar ba listar alla ställen de har vart på och för att jag är så himla ressugen. Förutom Köpenhamn och Helsingfors förra året har jag inte vart utomlands sedan USA. Om ni undrar så är ju (ganska självklart?) NYC världens bästa stad, (inte så) tätt följt av London och Barcelona. Blev även kär i S:t Louis, Brighton och myyysiga Terre Haute (låter franskt men ligger i indiana...). Konstigaste platsen jag vart på? Lätt staden Santa Claus, Indiana. Var där i 110-gradig fahrenheitvärme i augusti, och hela jäkla staden var juldekorerad. Om jag vill flytta dit? EH JA! Att dricka frozen cokes med kanelsmak på en heavily air conditioned bensinmack där "silent night" spelades samtidigt som svetten rann längs ryggen (yep. sexigt.), det var fan fint. På nåt konstigt jäkla sätt. På ett extremt amerikanskt sätt, jo. Kan ju sakna det lite.

Andra roliga saker?
Well. Frankrike var kul. Jag var åtta år och rapade som en man på mcdonald's i fisförnäma caen. Ja, folk stirrade och min familj skämdes. Jag har ju aldrig varit direkt fin i kanten, nä... Vi hittade även en död mus i vår pool på hotellet, ja. Fräscht!

Mallorca. Jag var fyra år men minns det som om det var igår. Jag minns poolområdet och min norska vän eleonore som försökte dränka mig när jag berättade att vi skulle åka hem dagen därpå. Tanten på stranden som hjälpte min syster att hitta snäckor men totaldissade mig (HALLÅ, jag var fyra år, skitblond och hade en prickig baddräkt, JAG VAR ASSÖT!!!), nutellamackor på hotellet och spanska pojkar som åkte snålskjuts på vår trampbil.

Åh Kreta. Sex år var jag och åkte med min syster, mormor, morfar samt morfars syster och hennes man. Min syster och jag spenderade mest tid i baren och drack fräsiga drinkar och åt tzatziki. Eller när jag blev kär i vår guide på knossos och låtsases bli frälst över grekisk mytologi och krukskärvor. Jag har alltid varit så jävla easy.

Och alla gånger i London då. Fem ggr har jag varit där nu, och det blir ju verkligen bara bättre och bättre. Jag minns första gången jag var där och min syster och jag var skitstolta när vi "pratade engelska" med en arbetare på pret a manger (KOM TILL SVERIGE JAG CRAVAR ERA CHICKEN SALAD SANDWITCHES FAN) när lisa ropade "NO! there's crisps there!" haha...

Åh, reseminnen. Det kommer bli en sentimental natt denna förstår ni. Skulle kunna skriva en bibel med roliga encounters, detaljer och fynd. Men det tar vi en annan gång... Ha en fin natt kompisar.
xx


 
blonda kids på mallorca!


Oh what a night!

Igår. Var en sväng på landet, vårigt osv. Hittade en död jävla uggla i vår tvättstuga vilket freaked me out! Har man sett twin peaks är man automatiskt livrädd för ugglor, period. Var på intervju på mon och det gick väl hyfsat. Får se om det blir nåt, vore sjukt kul faktiskt. Hoppas hoppas!

Sen vare utgång. Lönelördag = crazy mycket folk. Irrade runt som vanligt och hamnade på nån efterfest hos ett gäng skåningar på ett helt öde vandrarhem. Vandrade hem genom Norrköping kl halv sju på morgonen vilket var rätt fint, trots att motionscyklare tittade snett på mig och en bil kastade öl på oss. Vandrarhemmet låg liksom i Norrköpings hordistrikt vilket inte gjorde scenariot bättre ;) vaknade upp med väskan full med plåster, våtservetter och en no smoking-sign. Dafuq liksom? Hm... Aja.

Slappkväll blire nu iaf. Tack vare resorb är jag dock inte bakis alls! Trött däremot... Ja. Puss puss!


lite ordning

- Har blivit kallad till intervju för sommarjobb på Mons skärgårdskrog nu på lördag. Blir glad över det, vore rätt sweet att jobba ute på landet hela sommaren!

- Igår var det utgång för att fira Cornelias nyfyllda 19 år. Hugo på en onsdag innan löning är ju kanske inte optimalt, men det var helt ok folk ute ändå.

- Kan helt jäkla ärligt inte minnas när jag pluggade nåt sist.......Men nu är det kanske dags att göra nåt? Har en psykologi-grej som ska in imorgon. Biokemi-uppgifter som jag inte gjort än och en redovisning i miljökunskap som behöver övas in. Och så det älskade projektarbetet såklart.........

- Ser på Big Brother som en besatt och kan bara konstantera att mina favoriter just nu är Lars, Annica, Amandus och Jimmy. AVSKYR Sipan efter hans påhopp på Amandus sexualitet (frustrated cry i soffan ÅH JA, det där är att gå för långt) men hatar Hanna R ännu mer. Mer vidrig människa har jag nog aldrig någonsin sett, ever. Fyfan vilket jävla efterblivet offer hon är.

- Säljer som faaan på tradera asså, pengarna rullar in! Postade fem paket igår och har sålt sex nya saker idag. Det firar vi med ännu en utgång på lördag va? Jupp jupp.

Men innan det osv ska psykologin skrivas. Ha det fint osv, puss puss!


Sinnessjuk på tre dagar

Och så var det måndag igen! Har varit småsjuk/dödssjuk i två veckor nu och det börjar på riktigt bli lite tradigt alltså. Hm... I helgen var jag iaf i gööööteborg hos min syster ja! Jag chillade in mig på ett 20-ställe (är skitstolt osv), lärde min syster att shotta (det är rätt uppenbart att det är jag som har fått pappas finska sprit-gener alltså...) och drack sjukt billig öl. Åt en jävla massa gjorde jag också, nice huh. Nu är det reality igen, jag tror att jag får stroke i armen och har engelskaprov imorgon. Kul... Nu skall jag ägna min kväll åt att duscha och se på tv. Like a boss osv. Pusshej! :)


please dear god

Mår som en avsträngad fiol, ni fattar inte vilken olidlig jävla smärta jag har i halsen. Det gör speciellt jätteont att skratta. Ansträngande som fan. Så idag har jag sysslat med skittråkiga saker fram och tillbaka i stan. Har spenderat säkert två timmar totalt på spårvagnen. Allt för att inte skratta, det ska va trist liksom. Men åååh sen är jag ju inte så jävla intelligent, så jag går in på swedish problems och finner framför allt bilden nedan. Skrattade så att jag dog. Worth it.


och så vidare

Igår. Innan klockan var elva hade jag fått ett "ring ikväll"-nummer på mobilen. Vågar inte kolla mina kontoutdrag. Vet att jag tappade rösten, lät som en våldtäktsman och Nathalie sa att jag skulle dricka whisky. Så då drack jag whisky. Först en shot. Sen on the rocks. Gick runt like a sir och smuttade whisky på puls, vem gör sånt? Cred fick jag iaf. Tappade inte bort min bricka den här gången. Trängde mig in i nåns knä i en trång bil och lovade nåns mamma att jag skulle betala alla böter vi fick. Vi fick inga, och tacka fan för det.
Idag mår jag sådär på alla plan alltså. Men vad kan man vänta sig? Tack, tack, tack för att vi har studiedag måndag-tisdag! Nu ska jag äta pringles, hoppas att jag inte spyr upp dem och se på how i met your mother. Klassisk söndagskväll med andra ord!
Puss på er och grejer. Ha't bra!


har redan sålt min själ, så...

Har spenderat min sjukdag (mår dock rätt så bra, har ingen feber längre utan bara en dunderförkylning) med att lägga upp typ halva mitt liv på tradera. Blir lätt beroende det där, hittar bara fler och fler saker som jag ba "äh, det där behöver jag inte!" Kommer inte ha någonting kvar snart, men det kan det väl vara värt. Lär väl få pengar... ifall nån vill köpa skiten jag lägger upp dvs. Finns ju fina saker, typ Converse och lite klänningar från Nelly! Köp, köp, köp fina vänner, jag behöver pengaaar! Hoppas f.ö på att få jobb på donken asap, de söker ju en massa nytt i Norrköping... och jag har insett att jag behöver vartenda litet öre jag kan skrapa ihop vid sidan om. En fyra golden kostar fan 80 spänn och det kostar att ligga på topp!! Anyway, kolla gärna in mina saker på tradera, ElsaStinaV heter jag (tror jag?) och är generös osv.

Ikväll är pappa och jag ensamma hemma = pizza. Eller ah, napolis kycklingtallrik med pomme och vit sås vilket TYP är ekvivalent med gud och himlen och allt det där. Åh, mat ♥

Anyway. Måste verkligen plugga biologi nu, vi hörs osv. Puss på er!


up, up, up, up, up

Alltså ni skulle se mig nu.
Vaknade upp med feber, stängde av klockan och somnade om. Vaknade upp igen som ett yrt rådjursbarn kl. 15:40 och ba what yeeear is it? Fortfarande feber. Slängde på mig NYPD-byxorna och Jude Law-tröjan (...i'm sexy and i know it) och gick från att ligga typ livlös i sängen till att ligga typ livlös i soffan. Känns som en större skillnad än vad det egentligen är... Som tur var hade vi både ipren, nyponsoppa och choklad hemma vilket kan lindra det mesta. Det och Gossip Girl, såklart.

Nu sitter jag här, febern känns typ inte längre. Lyssnar på Got 2 luv u och euphoria (GRYM låt den där sista btw, tycker att loreen är ascool om jag ska vara helt ärlig. suggestiv som faan) och känner mig skitpepp på att shotta gold strike och shake some booty. Pappa erbjöd mig ju nyss några jägershots, kanske borde ha tatt dem och dragit till hugo? Fast nja va... Saving my ass till lördag, då jävlar ska jag vara frisk och dra ut litegrann. Men innan det har jag ett biologiprov på fredag vilket jag i all min feberyrsel måste plugga till... Sådär-kul men whatevs.

Ja. Jag är en ganska så tragisk figur men helt ärligt så trivs jag rätt så bra i all min jävla misär just nu. Så fort man blir kompis med tanken på att allt suger så börjar det suga lite mindre hårt... if u know what i mean liksom. :PpppPPpPPpPPPp

Nä, vi ses osv. xxxx

tur att man blir glad av skiten







Typ den senaste veckan, väldigt snabbt. Mitt liv ♥


RSS 2.0