Merry Christmas


Ramones - Merry Christmas (I don't wanna fight tonight)

Har inte riktigt bestämt mig om jag vill fira jul ramones-style eller EMD-style...

din vän pessimisten

Hej!
Allt fint? Det är bra med mig. Full på julmys! Ih :')

Igår, i alla fall. Väldigt trevlig kväll i lindö, med trevliga människor. ("trevligt" låter rätt lame, men det var det inte, haha!)  Det var väldigt kul att träffa tessan och ide igen också, verkligen! :)
Vi lekte lite lekar ("eh, ursäkta, men kan vi få låna dina kalsonger?" till grannkillen. Det tog honom fem minuter att till slut hitta ett par björn borg i strl L. Och när han fick tillbaka dem så luktade han på dem, haha! Tror att han dök upp sedan igen, mannen, myten, legenden - kalsongkillen!) käkade tacos och dansade. Älska gamla godingar som man dansade till på discona på lågstadiet - classics never die, aight! haha ;)

Och idag då, mamma och jag var på julmarknaderna på stan. Jag köpte min första julklapp för i år! Till mormor :) En massa annat mys köpte vi också, och nu är det all pyntat här hemma. Lite, i alla fall. Ska nog slå in lite paket ikväll så att vi kan ta fram den första julklappspåsen!! Oh my :)

Ha det så bra annars då. Ses! Pusshej.

EMD och Aladdin!

JULMYS!!
Mamma och jag går runt här i stugan och julpysslar medan vi lyssnar på EMD's julskiva (alltså... det var verkligen mammas idé att köpa den. Ni vet hur de kan charma 50-åriga tanter...). Pappa går väl också omkring, men jag får känslan av att han inte njuter lika mycket... ha!
NU ska vi fika med (köpta...) lussebullar och julmust.
IKVÄLL ska jag klä upp mig (byxdress, sammetsväst och hatt) och dra till lindö och fira michelle. AIGHT!

GOD JUL på er alla, ses imorgon!


Du sade att rädslan den går över, men den där oron stannar kvar

"jag tror aldrig att jag har trott på att tro"

Någonting är fel. Men min stolthet är påväg någonstans och jag har inte riktigt förmågan att hala in den igen. Jag lyssnar på "Röd". Bara för att var "måste". Och mitt skinn does not sizzle of the bare thought, jag... gillar det? Nja. Jo. Lite. När det är bra är det bra!!!!!!! När det är mindre bra är det sjukt dåligt. Typ som "Töntarna", världens sämsta låt ever?

Men Sjukhus, Vals för Satan (din vän pessimisten), Idioter och Svarta Linjer är ju riktigt, riktigt bra. Fan också. Bye bye beloved pride, hope to see you soon.
Dock kommer jag aldrig att erkänna detta. Vem har sagt att det är just jag som har skrivit detta? Hehe...


Kent - Vals för satan (din vän pessimisten)


hahahahha

Ni skulle sett mig för ett tag sedan alltså...
Jag skulle laga mat, och bestämde mig för att lyssna på michael jackson samtidigt (the more rythm the better food liksom). Men våran cdspelare där nere är typ köpt på åttiotalet (jag tror inte ens att jag överdrev där...), så man måste sätta på ljudet på en annan spelare. Det fattade dock inte jag först... så jag blev sur för att "ljudet inte funkade", även fast jag drog upp volymen till max.
Sedan kom jag på hur det var och... satte på ljudet. POOOOOOOOWWW!!! Haha! Spelaren är kanske från 80-talet, men ljudet är det INGET fel på! Förstå vilken chock jag fick! Jag började till och med gråta lite (ahw...ehm). Sedan började jag i stället asgarva, för fyfan vad kul det måste ha sett ut!

(och, har ni hört uttrycket "dansa aldrig till michael jackson med en vass kökskniv i handen"? Nej, inte jag heller... mitt köttsår på armen är ett bevis på det)


hahahha, ja...


Allt går så fort!

Jeez, redan torsdag! Hur, när, gick det till? Aja, jag antar att jag inte direkt klagar!

Måste lite uttrycka min glädje bara! Vi fick resultaten från våra engelska np idag. ih! På grammatiken och listening fick jag alla rätt, och på reading och writing fick jag ett fel (alltså två fel på fyra prov!)!!!! Jag är så himla nöjd och stolt! (det sjönk dock rätt bra under mattelektionerna... skala är inte kul och inte lätt på något sätt!!!)

Ä
r ensam hemma hela denna kväll. Mor och far är på julfester på deras jobb. Jag ska värma risgrynsgröt till middag.. and then what? Jag är så galet rädd. Men, med alla lampor tända och tv'n plus musik på blir det nog bra ändå.
Läsa lite charles dickens ska jag göra också. Och imorgon är det fredag (off topic, where?) vilket påminner mig om de trehundratrettioelva franskaglosor vi har... kul!

Kanske att jag, i alla min ensamhet, ska börja "laga mig lite mat", då. Till tonerna av ramones. Och Scrubs i bakgrunden. Ses!


hurry hurry hurry before I go insane

I WANNA BE SEDATED!
är helt sådär bubbleheaded lost i ramones... again. All credd osv, men de är ingen jättebra pluggmusik alltså... Den där jäkla jane eyre-recensionen ska in imorgon. Jag har inte börjat än.

Karma is a bitch btw, ni vet mitt tjat om hur o-trött jag var hit och dit? Fick inte jag för den, eller? Sov tre timmar i natt. Vilket gör att när klockan ringer klockan 06.06 så stoppar jag den direkt, utan att snooza. Mamma frågar klockan sju om jag inte ska gå upp? "Jag har sovmorgon"... Tja...
Kanske var jag värd det, men antagligen inte. Aja, globalkunskapen är den enda lektionen jag faktiskt känner att jag kan skippa då och då. Så. jäkla. värdelöst. Plus att jag nu hann plugga på fetingredovisningen, som gick helt okej.

Grattis, grattis till världens bästa Michelle idag!! Hoppas att det känns bra att bli sexton. Snart är det över ;)

Nä, Jane Eyre väntar. Ska väl ta tag i skiten. Men igen; det är svårt att vara snäll i en recension... Vi ses. Och hörs. Och syns. Puss.


ramones - i wanna be sedated


...




You suddenly complete me


Den bästa sortens självdestruktivitet

Jag är inte trött. Faktiskt inte alls. Oförskämt pigg är jag. Ändå gör jag i n g e n t i n g . . .
"Det roliga är inte att inte ha någonting att göra, utan att ha massa saker att göra men inte göra dem"
Ungefär. Lite ironiskt sådär, men sedan är jag ju både gjord och född på 90-talet också. Så det kommer väl naturligt.
Behöver egentligen fixa lite fakta om etanol sådär va. Men hur kul är det? Preciiiis...
Känner mig rätt bullet proof inför redovisningen imorgon i alla fall. Jag har ju mitt "hemliga" vapen - mitt snabba tal! Jag kan verkligen prata så jäkla fort när jag inte har någonting att säga. Någonting vettigt, ska inflikas. Det är jag och Fredrik (Filip och Fredrik), vi är grymma på det.

Om en månad, exakt, är det julafton! Smaka på den då! Kanske att man borde börja köpa julklappar? Viktor, Lisa, hör av er! Vad ska vi köpa till mor och far till exempel?
Känns så jäkla deprimerande att för första gången vara ensamt barn här hemma under december. Kommer sakna lisas och mina jultomtelekar och johans nästan gulliga obsession vid S connection!

Och så leker jag lite med tanken om att nästa år... då firar jag jul i ett annat land, på en annan kontinent, med en (nu) helt främmande familj. Lite småsorgligt är det också, men vem har inte drömt om att fira en riktig amerikansk jul? Jag, som är SÅ more is more, älskar alla flashing lights, stora plastgranar och julpynt i augusti. Men visst kommer jag sakna morfars och morbror bengts ständiga "knacka-i-bordet-så-att-man-ska-tro-att-det-är-tomten". Och hur mormor aldrig kan sitta still på julafton.
Ih!

Men nä. That's all folks, nu ska jag nog plugga lite ändå.


Bruce Springsteen - Wild thing (stockholm 4/6-09)
Sitter här och reminiscear den där underbara dagen. Får en liten glädjetår i ögat. Jag har sett det miraklet, det gör inget om jag dör nu :)


allt jag hör är bla bla blaaaaa

HEJ där, allt bra? Hoppas det osv osv.
Måndag igen. Igen igen igen igen, det är bara måndag hela veckan. Näh. Ledsen, inte.

Hur har min dag vart? Bra. Har mest jobbat med projektet i skolan, redovisning på onsdag. Jag. hatar. grupparbeten. och. får. jättedåligt. samvete. för. att. jag. bara. bossar. över. alla. andra. hela. tiden. Jag är en individualist, ta det fan! Men okej. Det blir nog "bra" ändå. Om det ens blir över huvud taget...

Helena (svensklärare) var btw väldigt nöjd med min recension av Slumdog Millionaire. Så nöjd att hon kopierade upp den och gav den som exempel till andra klasser. Kul att man är bra på något i alla fall! ahah...
Men sedan är det ju så mycket lättare att skriva bok-/filmrecensioner om man inte gillar boken/filmen, right? "It takes strenght to be gentle and kind", medan hatet ligger oss så varm om hjärtat att det blir så hiimla naturligt... Eller pratar jag bara om mig nu? Vem vet. Gud vet. Vet han? Haha, som fan heller.

Nu sitter jag här och undrar om både mamma och pappa har blivit överköra av en bulldozer, eftersom ingen är hemma än... Jag som är så hungrig. Och därav också kinkig. Men det är liksom ingen idé att vara kinkig om ingen är hemma. Visst, Tiny kanske inte älskar mina glåpord mot henne, men hon protesterar inte heller... humpf. Du vet att du är nära botten när du, i brist på annat, anklagar din lilla laptop för att vara "en inkompetent jävla latmask som borde klippa sig och skaffa ett ordentligt jobb"... Hello!

Annars har jag kommit upp med 9 punkter på min önskelista! (en punkt heter bara "skivor" och en heter bara "filmer och serier" och precis vilka de är kommer på en separat lista... har komprimerat skivlistan till 10 st, medan filmlistan än så länge bara har sex st...) Bland annat vill jag ha en ring från solid design. Frågan är bara vad det ska stå på den? Förslag?
Jag vill INTE ha något lameass som typ "carpe diem" eller "hope" (zzzz). Jag vill ha något som känns, och som betyder något för mig personligen. Något som är värt 700 jävla spänn... Funderar på "born to run" faktiskt. Kort, koncist, bra, meningsfullt. Men som sagt, jag är öppen för förslag.

Nä, nu får det räcka för idag. I tend to drift off, don't I? Så, for now - cheers!


Animal Collective - Summertime Clothes
(Btw, varför blir vissa youtube-videos såhär stora?)


Oh yes please

Bara jag som är jättekär i den-där-nya-robinsondeltagaren-som-tydligen-heter-simon? Jag menar, kolla bara! Those beautiful blues, är de inte jättelika Chace Crawfords?  De är galet lika, indeed.

(annars lyssnar jag just nu på animal collective, popsicle och ramones. tänkte lägga upp en bild på vad jag har shoppat i helgen, men min kamerasladd är typ... borta? i alla fall var det en tröja med puffärm från h&m, 100 pix, armband från h&m, 60:-, lackleggins från mq, 200:- och en stor t-shirt/klänning från monki, 250:-)



Annars är allt fint och så. Ellis och Viktor har precis åkt hem, och imorgon är det måndag igen. Känns bra och så, faktiskt. Nu på lördag är det födelsedagsfest för michelle, och nästa helg blir det idol och göteborg för hela slanten! och så är det ju fan första advent om en vecka! Framtiden rockz :)


Om Star Wars var svenskt...





Om Star Wars var svenskt skulle det vara förjävla roligt, haha! Vet inte hur många gånger jag har kollat på dessa klipp. Persbrandt och Björne är ju så jäkla sköna. "Och vart skulle det ske? På vaktmästarens toalett?" Hallelujah, bellissimo, SE!

Say it all

Det känns inte som om jag har så mycket att säga just nu. Förutom att jag mår rätt bra, förutom att jag är så förbannat hungrig... Och så har vi idrottsprov imorgon. Det måste ju vara det absolut tråkigaste att ha prov i? Vi ska ha både teori och bänkpress-prov... 17 kilo i 30 sekunder kanske inte LÅTER så jäkla mycket, men fan! Jag är inte Anna Hall liksom :(

Ikväll kommer Viktor och Ellizz hit. Imorgon har jag utvecklingssamtal, visst fan! Måste påminna mamma... Och så skulle vi visst redovisa våra bokrecensioner på engelskan, men yours truly här läste ut sin bok igår, så det finns inte en chans i helvetet att jag kan redovisa någon recension imorgon :) Men det är okej. Karin är världens mesigaste lärare. Eller så får jag väl improvisera! Big deal.

Jag vet att jag slutar varje jäkla inlägg med ett youtube-klipp på någon random asbra låt, men vafan. Jag känner lite som att det är mitt ansvar att mata er med sådant som era föräldrar eller syskon kanske inte gjorde. Jag tar på mig den rollen liksom. For all our pleasures.
(btw hade vi np på engelskan idag, och det är ju bra och roligt att både cornelia och jag kan stava till appreciation, haha! Så jäkla illa. och att jag satt i kanske en kvart och försökte komma på vad "förhindra" heter på engelska. Pre... preoccupied? Pre...pre? PREVENT! Som tur var kom jag på det till slut)


And todays treat is... jamie t - calm down dearest. En "gammal" goding!


bu-freaking-hu

Stina Vainio har precis sett det genom tiderna kanske sorgligaste avsnittet av Grey's och sitter nu här med uppsvullna ögon efter alla jävla tårar. Lilla Wallace... Och Karev med bebisen! Och Arizonas "I love you"... too much!
Jag tror inte att jag har gråtit så mycket till ett tv-avsnitt sedan det sista OC-avsnittet visades på tv. I'm such a suckerrrr, indeed...
Som nu ska sova. Eller, i alla fall försöka. Jag och Mr Sandman kommer inte så bra överens.
Puss.

Ibland gör man absolut ingenting, men det blir fel ändå...

Är sur. Är frustrerad. Är förbannad, arg, ledsen, upprörd. På mig själv mest. Eller, egentligen är det väl "ingens fel", men sånt crap tror jag inte på, jag måste skylla på någon. Och Gud känns det rätt meningslöst att skylla på. Så, det är väl mitt fel då.
Det jag är mest sur för är att jag vet ju precis hur jävla jävligt det är. Jag vet min plats, jag vet hur jag fungerar i sådana tillfällen. Ändå så faller jag dit. Är i heaven i några minuter och slungas sedan ner hit, till det grå, kalla, trista och jävliga stället ni kallar för "verkligheten", "jorden". Men som jag mer skulle kalla "helvetet". Det känns fan så. Inget gott kommer ur den situation jag befinner mig i.
Det lever fan med mig 24/7 nu och sliter sönder varenda liten del i mig. Precis vad jag behöver. Precis fan vad jag behöver, helt jävla underbart. Amen.



Inte ett dugg jävla produktiv

Är det bara jag som absolut inte har någonting att göra i skolan just nu? Det enda vi gör på lektionerna är att diskutera viktiga saker som tatueringar, paintball och dyra hus med lärarna. Och på historian fick vi ju lite tid att dregla åt Christoffer Columbus (haha, har ni SETT honom eller? Jag menar, jämför honom med de andra tråkiga renässansgubbarna, typ Galileo, och Columbus är världens jävla ssmokin hottie! Vi dog lite.)
Är man desperat när man tycker så kanske...? Vet inte. Kanske. Kul.

Visst fan, nu kom jag på att vi egentligen skulle ha kollat upp utbudet av fair trade-varor i två mataffärer tills imorgon, på globalkunskapen. Men den klassen är så jäkla flummig att jag skiter fullständigt i det. Vad har vi fått göra? Rita en karta av Indien, klippa ut indiska klippdockor och möblera ett indiskt hem. Första klass? Nej, första ring.
Kul att jämföra det med företagsekonomi-klassen som är dödsseriösa, har prov hit och dit och behöver miniräknare till lektionerna (jag är dock inte avis, det verkar sjukt boring! haha). Skönt att kursen är slut nu i jul i alla fall. Ska även bli dyna-o-mite att börja läsa kemi a nästa termin!
Och vi får btw typ fyra månader på oss att läsa igenom hela matte b! Hur fan ska det gå till hade de tänkt?

Anyway, ikväll är det DH att se fram emot. Underbara älskade.
Jag har även släppt alla hämningar och börjat älska JJ, trots allt. Ni borde lyssna på dem ni med!
Det här ska ni få, sedan ses vi väl. Cheers.


JJ - Me and Dean


Vad är det som händer?

Here is your sign, armistice

If only, dear, if only...


Something is squeezing my skull

Hej där!
Älskade måndagar. JA, jag gillar dem faktiskt, utan ironi alls! (Och ni vet ju hur man verkligen aldrig kan intala någon om att man faktiskt inte är ironisk om de trott det från början. Man bara bygger på, liksom... Men nej, jag är faktiskt inte ironisk! haha)

Att ha matte på måndagsmornar är faktiskt inte helt awesome dock... Jag är inte så jäkla klar i huvudet, men okej...
Vi har börjat ett samarbete mellan svenska, naturkunskap och samhällskunskap (a-kurserna) där vi ska argumentera oss igenom en energikälla. Jag och min grupp fick inget av våra två förstaval (just my luck aye...) utan ska ta upp bioenergi/biobränslen... Lagom kul, men ändå.
I alla fall, vi ska ha en debatt i klassen där vi ska argumentera för våran egen energikälla och emot alla andras. Och på något jäkla sätt fick Viktor reda på min enorma svaghet när det gäller argumentationer (jag vinner dem alltid, men kanske inte på "rätt" sätt... Jag är så förbannat envis att jag inte kan ge mig och erkänna att jag har fel, utan istället pratar jag på i 180 om absolut ingenting som ingen alls förstår. Och när jag möts av tysthet och förvånade ansikten slutar jag med ett "just det!" och där var kampen vunnen... Jag blandar gärna in lite personpåhopp också, hah!) och började därför fetingförbereda hur han skulle "krossa" oss... Vilket eggade igång min vinnarskalle. Problemet är ju bara att de har vattenkraft. DET FINNS JU KNAPPT NÅGRA JÄVLA NACKDELAR MED VATTENKRAFT!!!!
Men, jag fick fram att överdämning, framför allt i u-länder, kan orsaka metanutsläpp OCH ökad spridning av malaria och andra allvarliga sjukdomar. Så, tack vare vattenkraften kommer stammar i Afrika dö ut, och sedan kommer det bli stora epidemier och till slut dör hela mänskligheten ut, tack vare vattenkraften. KUL? Nej. In your face, smartass! ;)

Ja... Jag känner att jag tar det där liiiite för seriöst. Men, är man ett bittert svin så är man.

Anyway, nu återgår jag till darling Morrissey. Han förtjänar mig.
XOXO!


You have killed me. Kanske Morrisseys bästa, jag är så jäkla där.


Söndagsångest where?

Jag har helt tappat bort det där med söndagsångest. Borde jag ha det? Kanske. Jag har nog glömt bort den. Varför skulle jag ha söndagsångest btw? Skolan imorgon stör mig inte alls, faktiskt. Och en måndag innebär ny vecka vilket innebär en dag närmre allt kul som står ahead. Behöver man ha ångest för sådant?

Direkt mycket har jag inte att göra heller (ok...). Filmanalysen är färdig. Ska väl göra lite matte bara, men det är lungt med det. Franskatest på onsdag, kommer bli piece of cake. Idrottsprov på fredag, samma sak där. Annars är det ju helt lungt.

Lyssnar lite på BD just nu, för att försöka förstå varför jag kanske borde ha den där ångesten trots allt. Men det biter inte riktigt det heller! Vad är det för fel på mig? Varför känner jag mig så otroligt tillfreds med allting helt plötsligt?
Svaret, jo. Det är det enda som ger mig lite, liiite, ångest. Men jag kan inte svara helt på det ännu. Holmes behöver fler analyser för att lösa gåtan. Jag behöver lite mer...
Lite lulligt ja, men det är så det blir ibland. Älskade söta. Pusshej.


Du vet att det är något fel med dig när du lyssnat på denna låt utan det minsta orosmål i sikte!


Tjat, tjat, tjat...

Ja, ja, JA, jag SKA organisera mina EF-papper. Ja, ja, jag SKA skriva ut min filmanalys. Jag ska göra det och det och det och lite av det också. Men helst av allt vill jag göra absolut ingenting.
Min vaccin-arm värker, jag behöver en fez och jag har fått in en massa konstiga spellistor av random människor från Spotify, utan att ladda ner dem. (En av dem är dock jävligt bra, men jag kan liksom klara mig utan Hasse Aros favoritlåtar...)

See you later elevator.

Någonting har stannat för oss två

Jag älskar att ha två nörd-syskon. Music we like är en asball blogg, jag älskar att inte ha något att lyssna på, gå in på sidan och välja blint bland 2009-års skivor. Och att sedan sätta siffror på hur bra eller dåligt det är. 
Ni borde också älska det!

(just nu lyssnar jag btw på The Antlers, betyg kommer snart!) 

Man you should've seen us, on our way to Venus


Orchestral Maneuvers in the dark - Walking on the milky way

långt, jobbigt namn. men så jääääävla bra! och låter inte sångaren som paul mccartney? trodde seriöst att det var han först.

The one Elvis I prefer


Elvis Costello - The Beat

Världens bästa Elvis. Vi hörs.

Tydligen ser jag glad ut

Hej alla glada! Och alla ledsna... och alla manodepressiva storbloggerskor. We're all Vishnus children in the dark, kom ihåg det.

Skönt med onsdag, känns som torsdag. Rätt befogat dock, eftersom vi är lediga på fredag (BIG TIME!!)
Här sitter jag, insvept i en stor randig filt, "läser" skolkatalogen (jag ÄLSKAR den!!!! trots att jag enligt den heter Stina Björklund...) och tänker på dagen som gått (how heroic).
Globalkunskap, sov till en film, naturkunskap, idrott (med bosse som typ ger en fetingberöm för att man orkar sitta "stolen" i 30 sekunder...haha) och franska. Leka med Emilias söta power man, haha. Och lite samtal med Ulla... hon sade något så konstigt till mig (ja, efter det att jag i en kvart stått och förklarat för henne varför det står "je suis morrissey" på min tröja... "inte Jim Morrison då?" NEJ, Ulla, inte Jim Morrison. Skulle jag menat Jim Morrison hade det stått Jim Morrison... men okej.), hon sade att jag alltid såg så glad ut! Det har jag verklien aldrig fått höra i hela mitt liv. Ulla var helt på alltså, sade saker som att "ibland när jag känner mig lite nere tänker jag på hur kul det är att ha dig i franskagruppen, och då blir jag glad igen!" (det där var ett direkt citat!)

Alltså... haha. Ulla, lilla söta konstiga Ulla. ;)

Nä, nu ska jag återgå till att "läsa" skolkataloger och skratta lite åt att det ser ut som om hela jävla eber är klonade från två människor or so. Tacka Vishnu för De Geer, indeed! (Lätt snyggaste skolan också. Inte en betongklump som alla andra skolor, nej. De Geer är ett arkitekniskt konstverk!) ;)


Min vackra skola... Ja, lite patriotisk är jag. Som en reaktion mot ebers pinsamma försök till lärkaslakt, hahahahahhahahaahhahahha, okej. Man lever inte länge på bleech and gum, finis ;)


Amazing needles

Det låter ungefär som det där nya tuffa pop/rock/skate/punkbandet från Phoenix, Arizona som spränger listreckord med sånger om fans, men det är det inte.

Jag tog min andra gardasilspruta idag... Ni vet kanske om min låga smärttröskel (och om ni inte vet det; jag har en väldigt låg smärttröskel), men första sprutan gjorde inte så ont mer än ett stick (and don't get me wrong - jag älskar att ta sprutor! Sjuksystern jag har nu skrattar åt mig för att sitter och glor på sprutan och allt hon gör, haha). Men idag... oh mighty vishnu vad det gjorde ont!!!
Men det skulle det tydligen göra, sjuksyrran träffade tydligen en muskel (visste inte att det fanns några i mina chicken legs till armar, men visst) och P A I N !
Tårarna vällde upp i ögonen, men eftersom jag är en MAN inte en treårig flicka med pigtails så bet jag ihop, tjoho! Blödde som fan gjorde det, och hon baddade med en massa sprit så att det sved som fan. Nu ömmar min arm jättemycket, så tyck synd om mig :(

Btw får jag inte ta svinis-vaccinet (för det är KLART att jag ska ta det f.ö!) förens om två veckor... Funderar på att skita i det och leka lite med en mix av vaccin... Tänk om hela jag blir en enda stor kemisk reaktion och det börjar växa huvuden i ryggen på mig eller något!!! Soft.
Anyway, min sista gardasil tar jag den 9 mars. Sedan är jag helt skyddad mot livmoderhalscancer och kondylom. Någon gång nästa år måste jag ju också vaccinera mig mot hepatit a och b, eftersom EF kräver det... Heroin chick, känn dig överkörd.

Annars vill jag väl bara säga LÄS JANE EYRE!!!
Jag är snart klar med den, men jag vill inte att den ska ta slut, underbara sak! Egentligen vill jag bara skriva ned de senaste fyra-fem sidorna jag läste, för de är så vackra, men ni får läsa dem själva. Men älskade Mr. Rochester som bara playar stackars Jane till döden... "it's you I intend to marry, Jane", åh!
Och ja, läs den på svenska. Jag läser den på engelska (vi ska läsa en bok på engelskan) och det är sådan svår och gammal engelska att jag dör ibland. Måste läsa allt jättelångsamt vilket har gjorde att det tagit ungefär jättelång tid att läsa färdigt. (F.ö verkar Charlotte Brontë gilla orden "scarcely", "mere" och "tranquil", jag skojar inte, de förekommer i var och varannan mening!)
Jao. Imorgon, onsdag, lång dag, får skolkatalogen (YES!!)
Lediga på fredag, den trettonde. Thank Vishnu.

SES och HÖRS, PUSS och KRAM!


Saknad

Är det bara jag som får panik och ligger i en liten hög på golvet och gråter för att Blondinbellas blogg inte har funkat på flera dagar?
Miss you love...

(är på pissigt humör f.ö, allt går bara rakt åt helvete och det gör mig så jävla sur. Fick sinnesbilder av en skitig parkbänk och tomma ölburkar på matteprovet idag, det säger väl allt...)

Just nu:

- Lyssnar på Reconsider me baby come ooooooooooooon, Moneybrother är bra ibland.
- Firar daddy på fars dag! Han fick en paradis-ask och en halsduk av mig! Ni vet, en sak han gillar och en som han... inte gillar lika mycket kanske ;) Gissa vilken som är vilken...
- Har, återigen, julfeelings. Paradis-askar ÄR jul.
- Borde plugga matte. Har prov på matte A imorgon, flera kapitel... Orkar inte, vill inte, kan inte. Orkar inte propornaliteter och funktioner och prefix. Resten går dock bra.
- Är avis på Viktor och Ellis som var och såg Phoenix på debaser igår... screw jävla 20års-gränser... SCREW 'EM HARD!!!!!!

That's it lovely, vi ses. XOXO

Is this it?

Ganska nice med fredagar då man bara har franska och naturkunskap från 8.10-10.30! Jag gillar sådana där lärarkonferenser, fler sådana tack! :)

Rätt nice är det också med nya saker, men det vet ni ju redan. Michael Jacksons "This is it"-skiva, mascara, strumpbyxor, puder, ögonpenna, nagellack och capo är vad jag har handlat idag. Och så "glömmer" man ju plånboken hemma så att ma mère får stå för skiten. "Jag skaaa betala", haha om hon bara visste... ;)

Annars är jag heelt insnöad på Moto Boy, Elvis Costello, Glasvegas, Moneybrother och Girls just nu. Lyssna på dem tycker jag (exempel, "Beat Heart", "The Beat", "Flowers and Football tops", "De vet ingenting om oss" och "Laura") Bra musik är verkligen själslig lycka, det är tråden som syr ihop hålen, klistret som lagar felen och virusskyddet som skyddar mot att systemet ska krascha. Det är en stor fel concealer för sinnet.
Bevis på det?
Tja, här har ni. Lyssna, känn, och torka tårarna.


Moto Boy - Beat Heart

Jag ser det snöar!

Det snöar i Norrköping idag, lyckorus att vandra i ett vinterlandskap (med lite för många löv, dock) till matsalen.
Inte lika mycket rus att cykla hem i snöstorm, burr!
Anyway. Jag har huvudvärk, är hungrig och imorgon är det skolbio på harlekinen. Vi ska se Slumdog Millionaire. Jag har sett den en gång och förstod inte på något sätt hur den kunde bli så galet hypad! Ledsen, men Anwar (ja, eller vad nu skådisen heter på riktigt... han kommer alltid att vara Anwar för mig) är en rätt dålig skådis.

Dock kan det hela bero lite på att jag såg filmen på flyget till New York. Så go figure, en miniskärm och halvkasst ljud, jag är beredd att ge den en till chans.
Ja. Jag är grymt sugen på julmust. Jag tycker inte jättemycket om julmust, men dricker det gärna för känslans och stämningens skull! Haha I'm such a christmas geek indeed.

Dagens olycka var (off topic) att få ett mail från asos med rubriken "FREE SHIPPING TO SWEDEN BEFORE MIDNIGHT", bli lyrisk, gå in och fylla en varukorg, letar efter en rabattkod av något slag, och läser "knitwear only"... Och jag ville inte ha några jävla knitwear!!!!!! Piss it.

Nä, nu får vi väl ses. See you hotshots.


Ser jag inte billig ut idag eller? Jag kan känt mig så jävla billig hela dagen... Såhär ser jag f.ö ut när jag lyssnar på Iggy Pop. Grejer det!


Up to Lexington 1,2,5

Hej där!
Jag är så dålig på att blogga att jag borde få ett pris på typ blog awards... nästa år? Vi får se, ska ringa Louise Bratt och höra.

Hur har er vecka vart so far?
Igår var det måndag efter ett sköööönt lov, och det var lite kämpigt, ja. Men helt okej ändå, man kommer ju in i skiten så lätt igen. Jag scorade på NK-provet!!! Det blev jag happy över :)
På historieprovet gick det inte lika bra dock... ett jävla poäng från mvg och det gör mig så sur!! Det är alla jävla årtals fel (och okej, jag råkade kanske skriva att antikens grekland var en monarki...hur dum får man vara?)

Annars var vi väl i rådhuset idag. Blev lite hjärntvättade av sosse-lars. Hm... Tog spårvagnen till skolan igen, två stationer, haha! Vi är så jäävla lata alltså, men ändå kul ;) Det var värt att planka på den alltså.

Sedan skrev jag lite om Dante, åkte hem, slaggade i soffan, kollade på Aladdin (älskade mattan, han är så förbannat söt!) och så lite sömn på det. Heeelt okej alltså! Hah.

Och jag är så förbannat sugen på att åka utomlands, men det fåååår jag inte. Ingenting får jag längre. Vad jag än ber mamma och pappa om, "vi ska skicka dig till USA!!!!"
Försöker vädja till pappas slösa-sida (den som dominerar hos både honom och mig, som gör det till ett sant nöje att spendera pengar. Det spelar ingen roll om det handlar om ett par skor, mellanmjölk eller bläckpatroner till skrivaren, pappa och jag äääälskar att köpa det!) och dra med argument "men du vet ju hur lågt pundet står! Vi åker väl till London en sväng?"
Men nej. Fan.
Aja, det är ju jul (det känns faktiskt vinter i luften nu, mindre höst!) och det klagar jag INTE på! :)

Nä, nu räcker detta. Ska väl bjuda på en bild på något fint, så ja, det gör jag väl också då. See you ponytails!


Velvet Underground oh yes! I'm waiting for my man...


What if there's no hidden track?

Det smakar minifras i min mun.
Tänk om det är allt?
Bah...

RSS 2.0