Latest toughs

Blickar i en dimmig korridor
Ord som fastnar innan de når luften
Minnen som raderas och ersätts och kommer tillbaka
En längtan om någonting utom räckhåll...
Ett räckhåll till någonting du vill röra men inte kan
Och ett dumt jävla frågetecken i en psykadelisk tillvaro där upp är åt höger och vänster
Och helt jävla fel
Helt jävla fel men så jävla fint.

Straight from my heart

Hej där ute! Klockan är halv fem-ish, och det är bäcksvart ute. Det är dels väldigt bra och mysigt, men också lite creepy... alltså, jag måste komma över denna ittriga mörkrädsla någon gång ;) Men ventilen i Viktors (mitt) rum är sjukt creepy, och jag är säker på att någon eller något bor där...

I alla fall. Det är höstlov och det är så jävla värt! Än så länge har jag inte gjort någonting skolrelaterat alls vilket jag kommer att få käka upp på söndag kväll, som vanligt. One never learn, aye...
Igår var jag och fikade med fantastic four på Kuriosa, mys! Kvällen spenderades hemma hos skullman i hederlig vänner-anda. Tacos, skratt, skvaller och nostalgi. Sådär som det ska vara, vet ni :)

Nu här hemma har jag legat och kollat på Grinchen och käkat nudlar. Och självklart tänt varenda lampa i hela huset... Direkt miljösmart kanske jag inte är, men okej.

Imorgon har jag f.ö namnsdag! Lilla Elsa, namnet som jag hatade så innerligt fram till kanske för tre år sedan, haha. Och i somras ville jag byta namn till det. Och det kanske jag fortfarande vill egentligen (Mycket hellre Elsa än Stina, liksom!) Men det blir så himla jobbigt för alla, så jag skippar det. Namnsdagar är ju f.ö ett ypperligt sätt att få saker som man själv inte har riktigt råd med för tillfället. PLUS att det är halloween på lördag, då kan man få något stort!
Till exempel ett nytt capodastro, det behövs verkligen. Och så finns det ju alltid behov av nya filmer och skivor och nytt smink och ja, ni fattar grejen. Det är fan jobbigt att vara en innerlig materialist. Och jag börjar ångra det där med att spara 400:- varje månad, men ja...

Nä, ni får ha det så bra. Nu ska jag kirra lite AA, jag är fan fast igen!
Pusshej.

God Jul!

Jag har sådana christmas spirits! Sitter här, dricker varm o'boy och lyssnar på julmusik (just nu "Driving home for christmas", tralala...). Mysigt! Beställde även hem Grinchen (filmen) idag! 59:- från cdon för en och en halvtimmas julstämning, så värt!
Och här kan man dagligen följa nedräkningen, vilket jag gör slaviskt! Snart är det bara 57 dagar kvar! 
Ja, när det gäller julen kommer jag alltid att vara fem år, så är det bara. Ska nog börja fila på min önskelista snart... det är dock något som är liite deprimerande. På mina senaste önskelistor har det stått typ "pengar, skivor, filmer..." VAD är det som är kul med det? INGENTING!

Jag vill ha sparkling rainbow barbie, plastmat och leksaksugnar på min önskelista, som på the old incredible disturbing days! Eller den där kassaaparaten som jag önskade mig år efter år efter år, men som jag aldrig fick... Det är verkligen den största besvikelsen i mitt liv, men okej. 

Och i år kommer det bli ännu tristare eftersom jag måste önska mig pengar till USA... blöööö, vem vill ha pengar? TRÅKIGT! 

Nä, nu är jag så uppe i varv att jag hallucinerar lukten av nykokt knäck och lackade julklappar. Ska nog se på "Elf" som är kanske den bästa (och definitivt den roligaste!) julfilmen of all time. God natt, god jul!

 


JA!

BLONDINBELLA ÄR ÄNTLIGEN BLOND IGEN!!! A MAN FINALLY CAN BREATHE!!!!!!

Scummy man


Arcitc Monkeys - When the sun goes down

Visserligen är detta klipp från London 2006, men lyssna på allsången i början, snälla. Att jag har vart med om något nästan identiskt (annexet, stockholm 26 juni 2007) är för mig helt amazing. Det var en av de bästa dagarna i mitt liv, även fast jag nästan blev klämd till döds, haha.
En utav anledningarna till varför Al är min drömkille - kolla in hans outfit! Ahw!
Thank Vishnu for Arctic Monkeys.

Counting with Bruce Springsteen


HAHAHAHAHAHA! "what did I get up to?"

Idol

Tove är ju jättesöt, vem bryr sig om att hon inte kan sjunga? Vem nämner ens att hennes "stil" är totalt jävla förutsägbar? Vem bryr sig om att hon är en sån jävla fraud och åh, hon gillar tom waits... det säger fan allt. Dryg och egocentrisk och allmänt jävla fånig är hon också.
Och Erika ska vi inte tala om, vem fan vill ha en sådan jävla SAK? Att sjunga en powerballad när det är rocktema, då har man fan förstört något fint. Hela hon är en lång rad av absolut ingenting, med en skylt där det står "hej jag vill vara cool och hård fast alla ändå vet att jag kommer att sluta med att komma sjua i melodifestivalen och sedan ställa upp i körslaget".
Men ni har rätt, sånt vill man ha kvar. Det är KVALITET! Det är Sveriges musikaliska framtid.
No wonder I'm outta here.

I love life

Att köra på MJ-ryck i språkets hus är ett jäävla sätt att fira in höstlovet! ;)
Det är ungefär det jag har och säga nu, SOFT med lov! Lizz, Fjällen och Vickis är här och ikväll är det Idol.
Imorgon är det Champions of Rock i Stadium arena, haha! Liite pensionärsvarning, jag vet, men jag är ju faktiskt lite släkt med Peter Johansson! ;)

Nu blir det mat, jag är så hungrig!
Pusshej.

Thriller

Alltså, bara en sak...
Vem fan vill ha en katt som ser ut som Michael Jacksons varulv i Thriller?
Kolla bara!



Tänk er vilken jävla mardröm att vakna upp brevid en sådan där katt som morrar åt dig! Holy Vishnu keep me blessed.


Ge mig ingen vit skit

HEJ bloggen! Allt fint? C'est super (lite franska för att jag scorade på provet, galet nöjd! :)!

Anyway. Onsdag. Känns som torsdag. Alltid lika deprimerande att skrika "äntligen fredag imorgon!!!" i korridoren och mötas av sura miner som säger "nej, det är torsdag imorgon...". Jaha, förlåt. haha.
Jag har klarat av två redovisningar denna vecka. Svenska och globalkunskap, och båda gick väl helt okej.
Engelskaredovisning på fredag, samt naturkunskapsprov... inte lika kul, nej. Ekologi är grymt trist faktiskt...

Annars tänker jag väl lite på Jimmie Åkessons debattartikel som publicierades för några dagar sedan. Jag vet inte riktigt, var det bra av Aftonbladet att ens publicera sånt rasistiskt skit?
Å ena sidan så kan det ju öppna ögonen hos folk, som förhoppningsvis inser att SD ÄR ett rasistiskt parti hur fint de än vill kamma om den benan. Å andra sidan kan dumma, lättlurade folk som kanske är sådär svenskt smårasistiska (dvs har stört sig på en invandrare någon gång) bli igångtriggade och entusiastiska över att någon "tycker som dem".
Det hela är ju mest bara absurt och pinsamt tycker jag. Som Blondinbella så fint skrev så är detta en vuxen man som skrivit att muslimer är en fara för Sveriges framtid, inte någon revolterande ungdom.
Dock så får vi ju tänka att det finns läskigt många revolterande ungdomar, som kanske borde ha vuxit upp men inte gjort det, som får rösta nästa år.
Och enligt Aftonbladets prognos är risken rätt stor att SD kan få upp till 12% och det är ju bara galet skrämmande.
För som någon sade, byt ut "muslimer" mot "judar" och Jimmie Åkessons artikel är skrämmande lik en viss tysk diktators rundgångar under andra världskriget...
Folk lär sig visst aldrig.

Baby du är vägen ut

Gud, gud om du finns hjälp till
Jag vill, jag vill, jag vill
jag vill mycket mer än det här
Mycket mer än allt det här
Hade nästan slutat tro
på mina egna kloka ord om att allting ordnar sig
men det var innan jag kände dig

Baby allt såg dystert ut
Samma sega sörja utan slut
Baby allt såg hopplöst ut
Men nu, i dig ser jag vägen ut

Om ni vill se...

... något riktigt jävla bra och one of a kind - se the boat that rocked!
Seriöst så jävla bra, så bra! Och "Midnight Mark", vänner, åh... "Bob... ehm, smooth Bob?" Rhys Ifans är så jävla cool (och galet lik Rod Stewart) och jag ÄLSKAR Bill Nighty! Young Carl! Ni kommer att älska det, nej, ni kommer att bli kära i dem allihopa, precis som jag. Jag vet det! "Anybody but Angus", ja ni kommer att älska det, punkt.

    

 


Söndag

Jag ogillar verkligen söndagar. Ah, who am I kidding? Jag hatar söndagar. Då får man liksom käka upp allt det man sopat under mattan under veckan...
Typ som en redovisning i svenska, en massa mattetal och naturkunskapsfrågor.

Denna söndag blev dock lite bättre då jag fick shoppa! En materialist som jag går verkligen från noll till i alla fall sextio när jag får shoppa.
En rutig flanellskjorta från Intersports herravdelning (av alla jävla ställen, ja!), lite smink (foundation och concealer) och skivor (smiths, morrissey, bob dylan och the clash), sånt gör mig glad.
Och att vara shoppingguide åt min fader är ju faktiskt roligt. Han fick en, nästan likadan som min, rutig flanellskjorta och en jacka som är misstänkt lik min, fast i mörkblått... Hah! 

Nu sitter jag här och försöker få ihop någonting till redovisningen imorgon. Det går faktiskt framåt, men bra blir det ju inte. Jag är så jäkla osammanhängande! Och jag är inte bra på att redovisa... tio minuter? Med mitt tempo går det på två blankt. Ständigt stressad och rastlös och jag är så himla tvilling-ig! 

Kul att man på söndagar också ska ha tid för långa duschar, tvprogram och filmer. Hade ju tänk se "the boat that rocked" ikväll (lovefilm alltså, underbart!) men så är det ju Filip och Fredrik, och det får man ju inte missa! Kommer detta bli en lång natt? Svar; ja det kommer det. Det är väl smällar man får ta. Det är ju faktiskt bara en vecka kvar innan höstlovet! Välbehöveligt indeed.

Nej, nu ska jag återgå till pluggandet, motvilligt. Ses!

 

Tittar på solen när jag tittar på dig

Jag gillar folk som tar initiativ när jag inte gör det.
Jag gillar hösten, även fast regnet är lite överflödigt ibland.
Jag gillar nystämda gitarrer.
Jag gillar att helt plötsligt komma på mig själv med att fånle åt absolut ingenting (eller allting?)
Jag gillar att the past is the past och att jag äntligen lever här och nu (som taget ur en corny tonårsroman!)
Men framför allt så gillar jag livet just nu. Sweet, sweet, super sweet.


Och min kärlek för Markus vet ni ju redan om, dessa godbitar blir ju bara bättre och bättre fan!


Saker ni önskar att ni visste, nu vet ni.

Voi jumalauta Henri, mä luulin et mä oon sun girlfrendi hä!
Betyder
För i helvete Henri, tror du att jag är din flickvän eller!
Bara sådant som finska pappor kan lära ut.
Ta in, släpp aldrig ut.

Älskade kära Krunegård!

Åh han är så underbart fin och bra! Gåshud.
Anyway, det var awesome idag. Mötte upp Jacke, vi mötte upp Hk och Rasmus och vi mötte upp Jessica, mycket möta upp ;)
Fullt som satan var det på lilla, lilla Vaxkupan (no kidding? ;) men vi hade flytet och fick komma in som de sista.
Markus kom in vår väg, "snygg jacka", och spelade så jäkla fint. Benny, Prinsessan av Peking, Allt gör mindre ont sen, Mitt kvarter och Trelleborg - Travemünde - Världen körde han. Och så signering av skivorna, ja. Blev lite avis på rasmus som fick sin väska signerad... fan att min var svart! haha ;)

Awesome var det i alla fall, vad annars?
Nu är jag hungrig som gud vet vad, och myser här hemma. Idol ikväll, nice :)
Ha det fint, vi hörs och ses.


Guds gåva till människan och det bästa som någonsin kommer att komma från Norrköping. We're all a part of it, though.


mtv music elite

Hej!
Vet ni vad jag gör som bara totalt får mig att avguda mig själv?
Lyssnar på denna låt såklart! (Inte helt sant dock, just nu lyssnar jag på krunis, men innan det så!)

Jay Sean ft. Lil' Wayne - Down
Haha, hur kul är det inte att jag faktiskt tycker om den där låten? SÅ kul! Jag skrattar varje gång jag finner mig själv sjungandes med "baby are you down down down down down?" åh...

I alla fall.
Dagens dag började inte helt underbart (eller, först var det ju morgonritualerna - mobilen ringer prick 06.06, jag snoozar till prick 06.16. Är färdiggjord vid ungefär sju, och eftersom vi idag börjar 09.15 så har jag ungefär en timma och 45 minuter att döda. Alltså, se ett scrubsavsnitt och sova i soffan! Varför jag inte bara sover en timma extra? Ja du, man är tidspessimist av en anledning...) med brandlarmsövning i skolan... Kul dock att vi hade engelska i språkets hus, iklädd t-shirt. Och vi fick absolut inte springa in i skolan och hämta jackor, nej. Så, jag frös halvt till döds innan Karin (lärare) lånade ut sin jacka (haha) och jag körde lite pingvintema med emilia och cornelia. Kallt!

Japp. Nu ska jag läsa lite Jane Eyre på engelska. That's nice!
Ses.

Hej där!

Lite fixat på bloggen, inte färdigt än dock ;) Det får ta sin lilla tid, no hurries.

Lycka idag är f.ö att;

- Jag och Lis har nu biljetter till Idol i Gbg den 4 december, wohooo! Haha, jag är en sådan nörd slash tönt slash whatever, men så får det väl vara då.
- Jag köpte Markus Krunegårds två album idag (Prinsen av Peking och Lev som en gris dö som en hund) och de är awesome.
- Dystra Utsikter Lev som en gris dö som en hund är ju Long Beach! Fast, med annan text och på svenska.. Men ändå! Long Beach!
- På fredag är det signering med krunis himself på vaxkupan, I can't wait :)
- På fredag är det även michael jackson-tema i Idol fo shizzle. Erik ska sjunga Thriller! Bra val.

Ja, något sådant. Vi körde boxning på idrotten idag, och mina händer vill inte sluta skaka... lite läskigt faktiskt! Typ som i Twin Peaks när allas händer helt plötsligt börjar skaka...

Nä, slut för idag, tack för idag. Ha det fint och så.
Pusshej.


En lycklig jävel!


Ny blogg, ha tålamod

Hej!
Sitter här hemma och lite sjuk (har alltså inte vart i skolan idag, nej) och fixar med denna nya blogg.
Är så jäkla dålig på detta med design och koder och shit, och är inte riktigt färdig än med allt. Men ja. Sånt får ni stå ut med ;)

Bottom line; detta är i alla fall min nya blogg (www.jesuis.webblogg.se), välkomna!
Nu ska jag käka lite lunch och dega lite i soffan framför Scrubs. Ha en fin dag!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0