Söndag

Jag ogillar verkligen söndagar. Ah, who am I kidding? Jag hatar söndagar. Då får man liksom käka upp allt det man sopat under mattan under veckan...
Typ som en redovisning i svenska, en massa mattetal och naturkunskapsfrågor.

Denna söndag blev dock lite bättre då jag fick shoppa! En materialist som jag går verkligen från noll till i alla fall sextio när jag får shoppa.
En rutig flanellskjorta från Intersports herravdelning (av alla jävla ställen, ja!), lite smink (foundation och concealer) och skivor (smiths, morrissey, bob dylan och the clash), sånt gör mig glad.
Och att vara shoppingguide åt min fader är ju faktiskt roligt. Han fick en, nästan likadan som min, rutig flanellskjorta och en jacka som är misstänkt lik min, fast i mörkblått... Hah! 

Nu sitter jag här och försöker få ihop någonting till redovisningen imorgon. Det går faktiskt framåt, men bra blir det ju inte. Jag är så jäkla osammanhängande! Och jag är inte bra på att redovisa... tio minuter? Med mitt tempo går det på två blankt. Ständigt stressad och rastlös och jag är så himla tvilling-ig! 

Kul att man på söndagar också ska ha tid för långa duschar, tvprogram och filmer. Hade ju tänk se "the boat that rocked" ikväll (lovefilm alltså, underbart!) men så är det ju Filip och Fredrik, och det får man ju inte missa! Kommer detta bli en lång natt? Svar; ja det kommer det. Det är väl smällar man får ta. Det är ju faktiskt bara en vecka kvar innan höstlovet! Välbehöveligt indeed.

Nej, nu ska jag återgå till pluggandet, motvilligt. Ses!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0