Graceless

Asså livet just nu... Det känns helt ärligt som att allt går min väg? Nästan sådär att det blir läskigt. "Snart kommer nåt hemskt hända"-känslan lurar i bakgrunden... I helgen var jag på gatsby-fest på arbis, träffade fina tjejer i Uppsala och hade en helt splendid time. På fredag åker jag till Gbg och ja, jag har så himla mycket kul att se fram emot i feb/mars!! Skolan då? Jorå, engelskan är kul. Mycket, men kul. Och fan, jag är bra på engelska. Nåt ska man ju ha, och jag har den. Plus att jag verkligen tycker att det är så extremt mycket skönare att lyssna på engelska än svenska! Kan sitta på föreläsningar nu och (typ) njuta, medan jag knappt klarade av att gå på dem förut. Så livet, 2014, du är allt snäll mot mig. Please make it last <3 nu: bildregn.











Save the last dance

Hola chicas! How y'all rollin? Rollin good i hope. Jag mår prima! Har, typ, återfrisknat från en endagssjukdom som kan uppstå efter att man har förtärt alkoholhaltiga drycker och dansat iväg natten på hg. Fredagens utgång var fett rolig! Jag älskar vår lilla g-grupp (som nu splittras, men jag får med mig många fina människor till engelskan ändå!) och hg är ett fett ställe så stina är nöjd! 

Imorgon börjar då allvaret med engelskan... Vi kickstartar det direkt med ett diagnostiskt prov för att se vart man ligger och dääääär kommer jag ju faila hårt. För hallå, grammatik? Nej. I don't do that. Aja. Får väl gå som det går. Är bara så glad över att tenta-p är över. Får jag nu godkänt i uk4 så finns det nog en Gud på riktigt! 

Nästa vecka blir nog kul iaf. Why? Ett - årets första CSN!! Och januari innebär extra mycket para. Åh så välkommet det är just nu, mvh fattig student. På fredag äre gatsby-fest (måste hitta nåt passande att ha på mig... Hm) och på lördag drar jag nog till Uppsala! Spännande shit. But til' then - ha det så jäkla bra! PoK 










American Horror Story

Hur dealar fröken Stina med att vårterminen snart drar igång med olika slags tentor (munta på fredag, hemtenta in den 14/1 och salstenta den 17:e) egentligen? Jo hon börjar följa en ny serie! För PLL, HIMYM, The Middle och Modern Family som just nu visas räcker ju inte. Nej, kära vänner, jag har börjat se på American horror story. Otippat! Kanske... Har bara hunnit halvvägs in på första säsongen (tredje säsongen pågår just nu. Dock är alla säsonger fristående) och jag kan ju säga att...damn. This is some weird shit! Inte weird á la Lost eller Twin Peaks, bara... weird. Det händer så fruktansvärt mycket i varje avsnitt (vilket jag gillar, iofs). Och självklart har jag fått en ny crush.Kan vi prata om Tate liksom? Evan Peters. 1. Han ser myyyycket yngre ut än vad han är (vilket alltid är ett plus i my Little World) och 2. han spelar en psycho jävla kille asså. Helt sjukt mysko roll. Vad säger det om mig, att falla för en sån person? Hjälp? Haha, aja. Han är ju tydligen med i s. 2 och 3 också (men som en annan karaktär då) så jag har lite att se fram emot! Yay!
 
Annars då? Jag är helt kär i mitt nya rum! Väntar bara på att min nya säng ska komma (den 13:e), men shit vad jag trivs! Men nä, nu ska jag se lite mer AHS. Allt för att inte plugga liksom. Puss och kraaam
 
 

Nyår 2013/2014

2 januari måste ju vara årets mest deppiga dag? I Think so. Nyårsdagen är ju inte riktigt for real, alla är bakfulla och trötta och gör ingenting. Men så BAM vaknar man upp på årets andra dag och är varken full eller bakis utan helt jävla spiknykter. Det kan vara lite tufft ibland. Åhja.
 
Men nyår då! Vilken grej! Var på en stor fest hos Emilias granne ute på landet. James Bond-tema och shit vad välplanerat allt var! Allt från en fet bar (!!), till pokerspel och utbytta tavlor för att matcha temat. Fancy tretättersmiddag (jag var väldigt glad över att jag har sett Titanic x antal ggr så att jag iaf vet att man börjar med besticken längst ut och jobbar inåt. Försökte dock få vitt vin i fel glas, men man kan ju inte veta allt...) och bond-quiz som jag och min bordsherre kom trea på. Jag har aldrig sett en enda hel bondfilm, nej. Kan till och med ha kallat honom för "Jackson Bond" i början av kvällen... Så jag tar inte direkt åt mig äran där ;)
Sedan blev det massa dans (älskar variationen av att först dansa med en liten, übersöt kille, och sedan bugga loss med ett medelålders par. Sånt händer inte en normal festkväll inte, haha!), beerpong (har insett att jag fetsuger på det. sorry laget...), mer dans och nånstans tyckte nån att det var en bra idé med whiskeyshots. Nej, det är aldrig nån bra idé men ok då. Bara för att det var nyår. Vi vinglade hem i leran (åååh landet <3 haha) nån gång vid 6-tiden och dagen efter åkte jag hem i pyjamas och glitterklackar. Chillade runt i pyjamasen hela dagen och insåg på kvällen att byxorna satt bak-och-fram... Så ska det vara! Cheers.
 
Här kommer lite bilder från kvällen (älskar min nya iPhone 5s btw!! Sjukt bra kamera i jämförelse med min gamla 4:a haha...), mest suddiga bilder på folks ben dock? Bra kamera, sure, men fortfarande en värdelös fotograf! Pusss xxx
 

RSS 2.0