Lotd: autumn leaves

Det är alldeles för varmt för att jag ska kunna leva just nu, det finns inte en cell i min kropp som är gjord för att tåla värme... Så jag blev lite cynisk och irriterad och gjorde en mörk höst-sminkning som typ rann av mig efter 20 min... Heat
Ögon:
MUS HTL "stardust"
L'oreal color riche "marron"
Isadora eyelight "gold light"
MUS MS "plateau"
MUS MS "tuch"
Isadora inliner kajal "indian black"
Collection gel liner
Soap and glory "thick and fast" mascara
Ardell eyelashes

Kinder:
Bourjois bronzing powder
Soap and glory "peach party"

Läppar:
MUS lipstick "black currant"

https://cdn1.cdnme.se/1447332/6-3/pic_51f1ade69606ee2fface3769.jpg">https://cdn3.cdnme.se/1447332/6-3/pic_51f1ade69606ee2fface3769.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/1447332/6-3/pic_51f1adeaddf2b305c1945e19.jpg">https://cdn3.cdnme.se/1447332/6-3/pic_51f1adeaddf2b305c1945e19.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/1447332/6-3/pic_51f1adf69606ee27c4ca5cb0.jpg">https://cdn1.cdnme.se/1447332/6-3/pic_51f1adf69606ee27c4ca5cb0.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/1447332/6-3/pic_51f1ae05ddf2b3402e75de0f.jpg">https://cdn2.cdnme.se/1447332/6-3/pic_51f1ae05ddf2b3402e75de0f.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/1447332/6-3/pic_51f1ae10e087c33558ecd80a.jpg">https://cdn1.cdnme.se/1447332/6-3/pic_51f1ae10e087c33558ecd80a.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/1447332/6-3/pic_51f1aecb9606ee27213e3a72.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/1447332/6-3/pic_51f1aedcddf2b327c46d34f2.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/1447332/6-3/pic_51f1aee9e087c35b4dcfd5b7.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/1447332/6-3/pic_51f1aef1e087c35b6c8772ad.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/1447332/6-3/pic_51f1aef3ddf2b305c5d227f0.jpg" class="image">


I'm proud to say I'm real

Det är inte långt kvar till Way out West nu, och denne man är den jag kanske mest ser fram emot... Ni måste bara lyssna på "Real", texten i den låten är helt fantastiskt, framför allt den sista versen:
 
"The reason why I know you very well
Cause we have the same eyes can't you tell
The days I tried to cover up and conceal
My pride, it only made it harder for me to deal
When living in a world that come with plan B
A scapegoat cause plan A don't come free
And plan C just an excuse like because
Or the word "but", but what if I got love?
I love them, I love when I love her
I love so much, I love when love hurts
I love first verse cause you're the girl I attract
I love second verse cause your the homie that packed
Burner like a stove top, that love cooking from scratch
I love what the both of you have to offer
In fact, I love it so much
I don't love anything else
But what love got to do with it when I don't love myself
To the point I should hate everything I do love
Should I hate living my life inside the club
Should I hate her for watching me for that reason
Should I hate him for telling me that I'm season
Should I hate them for telling me ball out
Should I hate street credibility I'm talkin' about
Hatin' all money, power, respect in my will
Or hating the fact none of that shit make me real"
 

the dirty mouth

nu jävlar slår vi vevo-rekord va?
och ja. i'm shipping it. zayn och zayn, together.. ingen är nog gladare än zayn!
(och danserna... ungefär exakt så ser emilia och jag ut på dansgolvet. i'm not even joking.)
(och på tal om dansgolv. djunglis i lördags var kalaskul! lite trasiga solbrillor och en fint skriven lapp om en viss person fick e och jag med oss hem. hahah, ibland är det kul.)

Lotd: all about the lashes

Utgång ikväll jaa!!! Var ett tag sen och jag är jättepepp. Har lösögonfransar på mig vilket känns annorlunda, är ju verkligen inte van (och fan vad jag kämpar med att sätta på dem haha...). Har även vichy dermablend som foundation (med lite rimmel wake me up över pga för ljus färg...) och vilken bra täckning den har!! Sjukt nöjd.

Ögon:
Maybelline color tattoo 24hr "on and on bronze"
Sleek eyeshadow palette "snapshots"
MUS MS "tuch"
Collection gel liner
Isadora inliner kajal "indian black"
Soap and glory "thick and fast" mascara
Eyelure girls aloud lashes "Nicola"
MUS eyepencil "czar"

Kinder:
Bourjois bronzing powder
Benefit blush "sugarbomb"
The balm "Mary-Lou manizer"

Läppar:
Mac lipstick "costa chic"


Lotd: i love so much i love when love hurts

Ögon:
Lumene "beauty base" eyeshadow primer
MUA eyeshadow palette "glitter ball"
Collection gel eyeliner "black"
Soap and glory "thick and fast" mascara

Kinder:
Benefit high beam
Benefit sugarbomb

Läppar:
Ingenting...


London haul!

Men hej på er! Kom ju hem från London för ett par dagar sedan och visst var det lika bra där som alltid. Fina, fina London! Det blev ju mest shopping... ja. Vi åkte även ut till Stratford (där olympiastadion ligger och hela OS-byn fanns förra året. Nybyggt och fint!) där jag aldrig vart förut, där vi hittade Westfield mall... Det är ju nåt speciellt med stora, american style-malls. Jag är så svag för dem, det är ett som är säkert... I all fall, tänker visa allt Beauty related jag köpte (förutom en face wash från L'oreal som jag inte orkar hämta och fota nu haha...) då det blev mest sånt. Utöver detta köpte jag bara två toppar och strumpor på Primark, halsband och skjorta på Topshop samt nyckelring och t-shirt med 1d... Kan ju även tillägga att allt på dessa bilder förutom de två sakerna från Benefit är drugstore och alltså riktigt billigt! Har inte hunnit testa allt men det som jag har använt är jag riktigt nöjd med! Here you go:
 
Ja alltså visst, det är insta-trendigt och rätt töntigt med VS-produkter men vad ska jag göra? Jag älskar dem! Denna gången blev det body wash "pure daydream", hand and body Cream "hello darling", body lotion "strawberries and champagne" samt parfymen "sky Bright". Köpte även en Body Shop Body Butter på flygplatsen för ynka 4 pund (!!!) i doften papaya.
 
Det blev 3 Foundations på denna resa. När köpte jag så många olika Foundations senast? Har aldrig hänt. Och ingen av dem kostade mer än 150 spänn såatte... Vichy dermablend ska ju vara underbar på dålig hy som min, har inte testat den själv men ser fram emot det! Klassikern Revlon colorstay köpte jag i en "vinternyans" så den är för tillfället för blek för mig, men blandat med lite Rimmel Wake me up (i sommarnyans) blir det verkligen HELT perfekt. Är helt sjukt kär i den kombinationen, det bästa jag någonsin provat!
Fyra concealers, jag gick verkligen loss på basprodukter.. Vilket i och för sig är bra då det är det om nåt jag behöver i min samling. Rimmel Wake me up concealer är perfa för under ögonen. Collections lasting perfection concealer har jag inte testat än, och inte heller healthy mix concealer från Bourjois. Boi-ing från Benefit är jag helt kär i.
Tre make up-borstar/penslar blev det, alla från Real Techniques. En stippling brush, en eyeshadow brush och en Foundation brush. ÄLSKAR kombinationen Foundation och stippling brush! Helt underbart att arbeta med (och ja jag har använt alla tre när bilden togs utan att rengöra dem innan, sorry!)
En bronzer fick jag med mig, den choklad-liknande saken från Bourjois. Den är helt ok om än lite dåligt pigmenterad... Från Benefit blev det Sugarbomb då den är svårast att få tag på via Asos. Har bara swatchat den än, men älskar peach-tonerna! Andra fina peach-toner har Soap and Glorys "Peach party" som är både bronzer, rouge och highlight eller en swirl av alla tre. Fint är det iaf! Den sista är en liten rouge från Bourjois i färgen "rose frisson".
Två par fake lashes, båda från Eyelure. De första är Katy Perrys "cool kitty" och de andra Girls Aloud-Nicolas, vilka jag ÄLSKAR! Så fruktansvärt fina.
Två ögonskuggepaletter och en singelögonskugga. Den första är Sleeks "snapshots" som är kanske det finaste jag någonsin sett! Har ju en Sleek-palett från tidigare som jag avgudar, så att kvalitén var bra visste jag ju. Men färgerna... har aldrig sett så fina förut! Den högra är från MUA, heter "glitter ball" (kostade väl 3 pund eller nåt, helt galet) och är rätt lik Snapshots i vissa färger, och riktigt fin den med! Förvånandsvärt bra pigment för ett sånt pris. Singelskuggan är också MUA (1 pund.....) i färgen "Pearl" och jag avgudar den. Så härlig konsistens, pigmentrik och lättarbetad.
 
Mer ögonprodukter! En gel-liner från Collection. Min första gel-variant och jag är hooked. Så mycket enklare att jobba med än dipliners! Fem ögonpennor blev det, i ordning: "vert stupeflant" från Bourjous, en namnlös från MUA, "bold silver" från Barry M (ÄLSKAR den), och så två namnlösa Kohl pencils också från Barry M. Mascaran är "Thick and fast" från Soap and Glory.
 
Och så läppar! En läppenna, "nude" från No7. Syns ingenting på mina läppar, vilket känns rätt meningslöst, men aja... En Revlon lip butter i färgen "tutti frutti". Pga all youtube-hype kring dessa lip butters var det nästan en religiös upplevelse att prova den, haha! Min åsikt? Helt ok. Fin färg om än liiite för mesigt för en sån som jag som älskar Bright colors more than anything... Nästa är också från Revlon i färgen "fire and ice". Riktigt knallrött och huuuur fräscht som helst! Den lila hylsan är från Rimmel i färgen "Oxford st. fuschia", kan se rätt trist ut i sig men gör sig underbart på läpparna. Sedan har vi "Mystic" från Sleek som kanske är min favorit. Helt knallila, en rätt dodgy färg egentligen som kräver lite mod för att bära, men jävlar var snyggt det blir om man vågar! Lovely. Sedan fick jag med min en Rimmel Apocalips i "Nova" och DÄR har vi kärlek! Det är ju som bekant ett slags flytande läppstift och har massivt jäkla pigment som typ aldrig försvinner. För ca 60 spänn!
 
Och till sist: tre nagellack från Barry M! "Papaya", "Pink sequin" och "Key lime". Har bara testat Key lime och det är fint men höll bara i ca ett dygn (dock utan varken bas- eller topplack såatteee....) Ska testa sequin effects-lacket snarast, ser jättespännande ut!
 
Så, det var det jag fick med mig hem... som sagt, är grymt nöjd och sjukt sugen på att testa det jag inte ännu har testat. So long!
 
P.s. Kom in på lärarprogrammet och har tackat ja till min plats. Nu vill jag ha höst! D.s.
 
 

you know that i adore you

Mitt bland alla lyckliga sommardyrkare ligger en stina och deppar. Ja, samma visa varje år. Att blogga känns inte jättekul. MEN, idag är denna deppiga stina mycket glad för hon ska till London om ett par timmar! Bästa, finaste London som man aldrig lyckas tröttna på. Ser så gaaalet mycket fram emot drugstore (...och kanske lite high end... man får ju passa på när pundet är så lågt) shopping, pints, chicken salad sandwiches, covent garden-mys och brittisk accent överallt.
 
Sedan är det ju way out west om en månad också, peppp!! Lyssnar jättemycket på Kendrick Lamar och Miguel (asså människan!!!! som om Justin Timberlake och Frank Ocean haft lite för kul en kväll och klämt fram ett kärleksbarn. Lovely!) och ser mest fram emot dem. Men även Solange, Azealia Banks, Alicia Keys, Beach House, Bat for lashes osv osv. Och slottis är rätt nice alltså, trots vegetarisk mat i år igen (S U C K). Nä, nu ska jag packa det sista så ses vi senare. Puss och kram ♥
 
 

RSS 2.0