Så att säga, så att säga

Så jahaja. Vad har ni för er? Mitt liv rullar mest på ja. Har haft rätt mycket plugg i veckan med seminarium och föreläsningar varje dag (låter ju inte spec mycket men det känns så haha...). Var på lärarpub igår med trevligt folk vilket var nice. Massa öl och knäppa diskussioner där vi fastnade lite på fisting-temat eeeeeh (no fisting for old men? Fisting nemo? Man måste fista några gånger innan man kan leva? Eh well...) men det är ju lugnt, vi har ju bara dina framtida barns framtid i våra händer ;) vi kom även fram till att man hellre vill bli våldtäkts-fistad av en fransman än en svensk... Så, eh, ja... Hanna pimpade även min öl till ASSNYGG!!!! Cool.

Har fått reda på min praktikplats nu också. En vecka svenska och engelska med fordonskillar på eber? Ja det ska jag syssla med v.41... Haha. Kan bli intressant, jag ser så himla mycket fram emot det! 

Har även fått godkänt på min första hemtenta! Såja, 5 av 300 hp avklarat då.., känns bra ;) 

Ha det bra finisar! Pusspussss






Lotd: when i'm no longer Young and beautiful

Fortsätter att prova lite nytt smink, såhär såg jag ut igår! 

Ögon:
Lumene beauty base eyeshadow primer
MAC woodwinked
MAC coppering
Sleek ultra mattes v2 ("flesh", "villain", "fern", "pillow talk")
Maybelline lastning drama gel liner black 
Soap and glory thick and fast mascara 
Rimmel scandaleyes nude

Kinder: 
Benefit watts up!
Diorblush rose dragee

Läppar:
MAC pink pearl pop








Lotd: the fox days

Fredagens facelook! Det blev en kväll i Linköping med förfest hos sakarias och sedan flamman. Billig öl och skönt folk? Ja tack! Har av nån anledning i princip bara pussbilder på Kut och Emma (hur jävla lonely är jag? Hahahah) men kul, det hade jag :) pussss!

Ögon:
Lumene beauty base eyeshadow primer
Maybelline 24hr color tattoo endless purple
MAC Stars n rockera
MAC Ricepaper
Sleek ultra matte v2 ("maple", "Ink" och "highness")
Maybelline lasting drama gel liner black 
Maybelline big eyes mascara
Rimmel scandaleyes black
MUS glittereyeliner Queen 

Kinder:
MAC MSF porcelain pink
The balm frat boy

Läppar:
MAC pink noveau









Lotd: teenage dreams

Denna look sportade jag igår, är så totalförälskad i missmatchade mörka läppar... Framför allt nu på hösten! Cheeers

Ögon:
Lumene beauty base eyeshadow primer
Nelly-paletten
Be a bombshell onyx eyeliner
Soap and glory thick and fast mascara

Kinder:
Benefit watt's up!
Benefit dandelion

Läppar:
MUS black currant 







1D - This is us

ÄNTLIGEN har jag också sett den! Bästa Emilia lämnar storstaden i helgen för lite besök i gamla Norrköping, och jag är så glad att jag i alla fall har en tönt-vän som vill se filmen med mig ;)

Hur den vad? S j ä l v k l a r t var den all time. Satt med ett stort fånleende på läpparna under hela filmen, vad de är underbara på alla möjliga sätt våra boys! Det är en feelgood-film (eller dokumentär snarare) som alla borde se. Även om man inte är något 1D-fan. Hysterin kring dem är ju trots allt ett fenomen utan like och det kan väl vara intressant att se? Det är beatlemania anno 2013 och det krävs ändå nåt extra för att så många människor ska engagera sig så mycket i något. Häftigt, indeed!

Annars då? Lämnade in en hemtenta i onsdags. Får äntligen lämna Imsen-boken behind (alla lärarstudenter fattar, den boken är hellllll) och påbörja nåt nytt. Den nya kursen är längre än tre veckor, har bara en kursbok (ÅH VAD SKÖNT) och innehåller dessutom en vecka VFU (praktik!) om en månad. Det ser jag helt sjukt mycket fram emot! Låt oss bara hoppas att jag hamnar i Norrköping eller möjligtvis Linköping. Känns sådär kul att behöva pendla till typ Katrineholm eller Mjölby... Good new också, min tandställning åker ut på fredagen och praktiken börjar på måndagen efter - hur bra timing? Glaaaaad! 
 
Nej, ha nu en fin helg kära vänner. Vi hörs och ses! Pusspussss
p.s. bifogar lite favoritlåtar atm. varsågoda. d.s.

 
 
 

maybe life is a song

 
Well life is a dream 'cause we're all walking in our sleep
You could see us stand in lines like we're dead upon our feet
And we build our house of cards and then we wait for it to fall
Always forget how strange it is just to be alive at all

Kalasmottagningen 2013

Hola chicas!
Igår var det kalas, as in kalasmottagningen på Cloetta center. Mässa på dagen (freee stuffff <3) och fest på kvällen. Vi hann med lite thaimat och öl på stan också, och så spelade Hoffmaestro vilket vi såg litegrann av. Annars var det mycket öl, mycket dans och, som alltid med lopporna, väldigt mycket asgarv. Väldigt, väldigt kul hade jag iaf :)
 
Annars har jag catchat up på idol och självklart fått en ny crush. Han är trettio år. Det är sjukt. Men vafan... Gabriel Alares. Jarå. Hehe. Heh. Iaf.
Har fått ut vår första hemtenta, så nu blir det att jobba på den fram tills onsdag (läs: tisdagsnatten blir en lång en). Jag behöver vara nykter i några dagar nu känner jag. Kan ju vara en bra idé. På uni har man tydligen "vita timmar" och inte dagar eller månader. Åååååhhhh

Hade inte så mycket mer att säga. Ni får ha det bra så hörs vi snart! pusspussss
 

Regn eller slick?

Måndag. Nolle-p är över! Det gör lite ont i hjärtat, men sedan inser jag att det har gått två veckor av min 5,5-åriga utbildning och att jag, och min röda overall, kommer att hinna gå på en del kravaller, träffa massa nytt folk och vara med under några fler nolle-p (som fadder, inte nollan). Det roliga har alltså bara börjat! :)

I lördags hade vi då finsittning. Alla var jättefina och det bjöds på trerätters på NH. Bra underhållning, FOUL-avslöjande (jag vann arga leken mot en fadderist, det ni!) och sedan dans, dans, dans! Och det bästa? Lyckliga lopporna VANN årets nollegrupp!!! Vi är så jäkla värda det och åååh vad glad jag blev! Sedan igår var det bara grill och häng med alla, samt fulgyckel efter kl 16 då vi officiellt inte längre var nollan, utan ettan. How cool?!?!??

Innan jag släpper en bildbomb on ya asses vill jag bara meddela att det på riktigt känns som om jag har hittat hem. Med människorna, festerna, stämningen och utbildningen. Det känns så nära mig man kan komma, och den känslan? Shit. Så underbart.


RSS 2.0