Ska vi göra nåt äckligt baby?

Igår vare fest i svärtinge. Nånstans. Fast i mörkret påminde det mest om narnia... Ett drägg-narnia kanske. Iaf. Vet inte riktigt vad jag ska säga om kvällen, hah. Har två stukade fingrar och ni vill fan inte se mina ben som är fulla med blåmärken och variga köttsår... Man lever väl hårt eeeh... Nåt trasigt bord, stopp i toaletten och snodd sprit senare blev det iaf morgon och nu är det helt plötsligt kväll. Och skola imorgon. Pust. Skulle visa lite bilder, men hela min mobil är full av smygbilder tagna av c på nån söt liten italienare, haha sååå kul! Ha en fin natt tillsammans! :) pusshej


jag hade hoppats på något



i saw a shadow touch a shadow's hand


Typ ungefär det finaste jag vet.

Igår fyllde Nathalie 18 år och då kan man ju inte sitta hemma och svara på frågor om miljögifter i textilindustrin direkt. Nej, man hänger på Hugo. Det var en jätte-jättebra kväll oh lord! Dans, dans, dans, utspillda tequilashottar och bögdrinkar. Blev anklagad för att prata svengelska när jag bara härmade en asum-manchesterdialekt, fick snacka danska, langa gräs (amen typ) och såklart match makea - det jag är bäst på. Somnade hemma vid 5-tiden och sedan ringde klockan två timmar senare. Hann inte nyktra till alls, men en timme efter det satt jag något halvlullig i en labbsal och analyserade besprutade alfalfagroddar. Alltid något ju. Som tur var hade jag bara två lektioner idag och kom hem och well........sov. What else is there to do liksom? Imorgon tar vi tag i livet tänkte jag. Fast fredag?? Vi får se. Puss och hej! :)


Saker jag vill göra innan jag dör:

- Hamna på hot page

- Hålla upp en lejonbebis i luften och sjunga "baaaaaaaaaahhh sowhenyaaaaaahhhhhh mamabetsebaaaahhhh"

- Vara sjukt ironisk på en seriös demonstration

- Med flit skriva alla fel på ett prov

- Klappa en sälbebis

- Streaka på golden gate-bron

- Ha en affär med en gift man

- Uppfinna en awesomegod drink

- Gå på oscarsgalan

- Catch 'em all

en oinspirerad PUSS


WE TAKE CARE OF OUR OWN


27 juli. 27 juli.


vad är väl en bal på slottet?

Fick ett litet ryck ikväll och satt och letade balklänningar online. Såg massa fina, åh underbara skapelser... Sedan, plötsligt, dök denna upp. Ren jääävla perfektion, jag är helt kär! Ska klicka hem den så fort jag kan imorgon och be till jesus att den passar. Åh hjärtat mitt...

 


Nerds party harder

Puss och kram vi ses ikväll :))


kärlek till egoina!

Jag…

Har extremt lätt för att komma ihåg folks födelsedagar. Jag pratar med mig själv. Jag tycker att djur är söta att se på men lite äckliga att ta i. Jag hatar komedier. Jag hatar kartor och instruktioner ännu mer. Jag älskar lukten av alkoholhaltiga drycker. Jag tror inte på någonting förutom stjärntecken. Jag älskar händer och läppar.  


Min värsta mardröm är att dinosaurierna börjar leva igen. Jag knäcker mina fingrar trots att jag tycker att det gör skitont. Jag blir sällan bakfull. Jag hatar att cykla och kan knappt manövrera en cykel. Jag gillar färg men har svårt för lila. Mina första kärlekar var Bert och McGyver. Jag avgudar krämer av olika slag, helst i fina förpackningar med söta namn.  


Jag älskar folk som låter dryga när de pratar. Jag har världens sämsta morgonhumör och hatar att behöva prata med människor på morgonen. Jag började äta ost i höstas och nu älskar jag det. Jag har inget tålamod över huvud taget. När jag var mindre hade jag en ganska grov fobi för regn, oväder och översvämningar och kan idag inte tåla tanken på vatten eller saker som finns däri. Jag är bra på att prata engelska men jättedålig på all grammatik. Jag tycker att danska är det absolut sexigaste man kan lyssna på.


Fetish

Har mumsat i mig gladiatorer, autocorrect vill gå "fetish" till "getost" och jag har typ fem miljoner ljus tända (vanilj, grapefrukt, jordgubb och äppelpaj... Hm). Det hänger en gammal klänning i mitt fönster och den får nog hänga där. HM trend-favoriten från 2008 som jag fick åka ända till Barcelona för att hitta. Score. Nä vad säger ni? Family Guy i soffan? Yes please. Pusshej!!


lite tankar typ ba

- Jag lyssnar på Rasmus Seebach, trots att jag intalar mig själv att jag verkligen inte tycker om hans musik (fast natteravn kommer alltid, tillsammans med levels och give me everything, vara en låt som ALLTID får mig så jäävla tagg!). Men mannens kindben vill jag fortfarande gifta mig med och danskan är fortfarande så jäääääääääävla sexig. Helt seriöst, jag DÖR här. Mer' end kaerlighed liksom.

- Det blev visst en liten utgång igår, oooups. Deppade sönder hela dagen och mitt sargade hjärta cravade vin, och då måste man ju ge efter liksom... Det var en väldigt up 'n down-kväll, men överlag så hade jag kul.

- Årets första vecka är snart slut vilket gör mig lycklig. Inte för att det innebär att skolan drar igång igen (får arga mail från min miljökunskapslärare, men srsly jag ORKAR inte skriva den jääääävla rapporten...) utan för att det känns som om då kan året börja på riktigt. Den här veckan har vart... weird. Det är inte på riktigt, smärtan är inte äkta, kom ihåg det Stina.

- Inatt drömde jag att min bror dog, det var min pappa som sköt honom och jag valde att hålla tyst om det i utbyte mot en jorden runt-resa... Är jag verkligen så hemsk? Probably huh...

Mhm, that's it. Är så jävla hungrig nu. <--- AJ i bröstet, men ok. Puss och kram.


at once i knew i was not magnificent

Det är tvåtusentooooolv, gents! Nyåret blev bra. Jag åkte till Cornelia och vi förkrökade lite med skön musik och INGA som helst förhoppningar på kvällen. Och vet ni? Det är DÅ nyårsafton blir bra! Annars tänker man för mycket på den perfekta klänningen, kyssen vid tolvslaget, glammig middag med typ hummer, fet men ändå glamourös fest och en efterfest där din mascara fortfarande sitter på ögonfransarna och inte i resten av ditt ansikte. Corney och jag irrade runt på nygatan och efter att ha krashat två ställen drog vi på nån fest nånstans (och där skulle det va DANS DANS DANS typ) som blev riktigt nice faktiskt. Efter det drog vi vidare och ja well, såg på hockey... Tydligen var det jätteintressant (en vacker dag ska jag döda dig, cornelia, men inte just nu för du är ganska så söt ändå tihi) osv osv men jag ville helst bara dö av trötthet. Stannade kvar i ektorp över natten och for hem dagen efter. Det snöade. Dag ett och två på det nya året har jag typ: sett på tv, lyssnat på bon iver och sovit. Sov femton timmar inatt. Typ asskönt ("I'm great in bed, I can sleep for days!"). Tänkte ta tag i mitt liv imorgon, men det tar emot måste jag erkänna. Courage, take my hand.

Nyårslöften: FUCK THIS SHIT! Jag LOVAR OCH SVÄR att från och med nu skita i konsekvenser lite mer än jag brukar och i stället fokusera på att jag fortfarande är ung och att jag om tjugo år kommer sitta ensam och bitter om jag inte fattar det... Men som sagt, vi börjar imorgon... eller nästa vecka. Den första veckan på året räknas ju inte ändå. Hehe... Hm.


RSS 2.0