WIIEE

Kan dö lycklig nu:


The adventures of a nerd

Det har vart helg, jag har fyllt 19 (värdelös ålder) och mors dag har vart. Sol (och åska) har vi fått också. Idag har jag och Emilia vart på lite äventyr vilket har lett till en extremt ful bränna på ryggen... Ber till vädergudarna om sol i veckan så att den försvinner till balen (som är på FREDAG!!!!! galet). Annars har jag, pappa och Viktor roat oss med att köpa miljoner stickers till vårt em-album (hehe...) som typ är halvfullt. Ge mig bara Torres och jag är nöjd, typ! Måndag imorgon, skola igen... Påt bara. Puss och kraam!!


because fuck you, that's why

Om gårdagen var dålig, vafan är idag då? Åh helvete. Bara för att jag är sån skall jag dra ett axplock av alla de dåliga och irriterande/frustrerande sakerna som hänt mig idag:

- Började med att jag hade ställt klockan en timme för tidigt... vaknar alltså som en yr ponny klockan fem och bestämmer mig för att absolut inte följa med på exkursionen till getåravinen som vi skulle ha på miljökunskapen...

- ...vilket leder till ett argt mail från en jävligt bitter lärare. Fu.

- Det var sjukt äcklig mat i matsalen. Och jag var skithungrig.

- Hade serious genious mode ON hela jävla dagen. Fuck you, scumbag brain! Jag som alltid är så observant och med lyckas självklart drift bort THE ONE MOMENT då jag hade behövt vara present. Tack. som. fan.

- Det var varmt som satan. Och jag hade svarta jeans på mig. Som sagt, genious mode...

- Brände mina armar efter nån timmes biologipluggande i solen på skolgården. Snygg bonnbränna också. Fint. Fräscht.

- Hade biologiprov som var jättelätt och borde ha gått jättebra. Men nä. Gick åt helvete. Fick bara vg+ på en inlämningsuppgift som jag nästan var helt säker på att jag skulle få mvg på. Fuck.

- Kom hem. Yay, mina bal- och studentskor har kommit! De är jättefina irl. Men såklart hur jävla små som helst... Jag har ALDRIG haft problem med att beställa skor online, jag är ju en sån klockren 37:a... men med dessa skor måste jag nästan gå upp två storlekar för att få plats. Balen är ju fan om en vecka, lite panik nu!!!

- Äter middag. Självklart ska tandställningsjäveln gå sönder. Inga akuttider på reggis förrän nästa vecka. Får gå med trasig metall i käften hela helgen = party!

- Har psykologiprov imorgon. Har inte vart med på nån genomgång och fick först idag veta vilket område vi skulle ha prov på. Kul.

så FUCK YOU och dina problem, idag tycker vi synd om MIG. Jag vet inte om det finns nån kemisk process som omvandlar ren frustration till energi eller så, men jag var nyss ute och sprang 6 km. Vafan liksom???? Jag HATAR att springa och har inte gjort det på två år. Nu ska jag fan unna mig med iskall cola. Så det så. Och så ska jag börja fila på min drömelva - äntligen har den kommit! Lätt den bästa delen av EM. I år ska jag fan vinna ligan........ Puss och kram!


not sure if me gusta...


kfhewkhkehfaqfe

nfejkhksahfkhfahwlks

^så känner jag idag. du suger, allt suger, livet suger. fan ta allt.

home alone

Saker jag gör när jag är ensam hemma i tre dagar:

- Sover i mammas och pappas säng. Är det creepy? Känns lite fel faktiskt... Men det finns ingen skönare säng i världen än mammas och pappas, och jag får ju aldrig annars sova där... Logik?

- Pratar med mig själv. Jag har alltid trott att jag är en ensammänniska som äger på att vara själv. Men damn vad jag saknar att i alla fall ha MÖJLIGHETEN att prata med nån om jag vill. Så ja, jag pratar med mig själv. Skrattar högt åt mina egna skämt och säger saker som "jaha Stina, vad ska du göra nu då?" Också lite creepy? Well you should know me by now...

- Gör saker. Produktiva saker. Typ plockar undan efter mig (när mamma och pappa är hemma funkar ju dynamiken så att om jag lämnar ett glas på vardagsrumsbordet är det borta om en timme. Den dynamiken funkar inte när man är ensam, bara så att ni vet...). Efter en dag har jag fyllt hela diskmaskinen med bara glas. Ja, I'm a heavy drinker och måste fan lära mig att inte ta nya glas hela tiden...

- Lagar mat. Mina kulinariska kunskaper sträcker sig ju inte överdrivet långt, men you do what you can with what you've got liksom. Igår blev det potatissallad, rostbiff och sallad bestående av bladspenat, avocado, majs, rödlök och gurka. Ikväll tänkte jag försöka mig på pomme, kycklinglår (tror jag? köpte nåt shit på ica, får se vad det egentligen är...), tzatziki och sparris. Återkommer med resultat (nej det kommer jag inte göra).

- Skriker. Ut. Mina. Känslor. Bra besked blir glädjevrål (som man slipper förklara för någon...) och stress blir illskrik. Befriande, ja.

- Har alla lampor tända, dag som natt, plus tv och musik på. Tystnad skrämmer mig som inget annat. Framför allt i kombination med mörker.

Ja, det är väl ungefär det. Imorgon kommer dock mamma och pappa hem igen och på söndag åker jag en sväng till stockholm. Ses och hörs finisar!


Mamma och jag på hard rock i florens. Mammas min, skeptisk som vanligt. Haha.


jag ser ner på alla som ser ner på dig

På en sekund genom din blick jag frös
Så kändes gammalt tjat bara så meningslöst


go to florence they said

image description image description image description image description image description image description image description image description 
Jag gillar nog Italien mer än vad jag vill erkänna.

kommer du ihåg när man var liten?

Rent juridiskt blir jag ju 19 år om 18 dagar men jag undrar fan om nån försöker lura mig asså... Jag är ju på riktigt fast i mitt 14-åriga jag. The things I do... haha jag skrattar högt åt mig själv. Det bästa är att it ändå makes me feel kinda good. Haha, orka vara stor och vuxen och gammal, nu köööör vi!

Puss på nosen

välkommen våren


blir så stolt svensk när jag läser swedish problems. åh vi är så jäääävla weirda i det här landet ♥


så underbart sött


Hej catchy tune, härmed utser jag dig till den typ officiella studentveckelåten. Där jag hänger min studenthatt. Håll i studenthatten. Godnatt.


vi skapar kaos

Hade en helt underbar, rolig, twistad och galen kväll/natt/morgon! Fan vad awesome det känns och fan vad jag behövde det efter en pissig vecka där jag har gått runt och vart skitförbannad 24/7.

I alla fall, det började med förfest hos skullman och vid halv tolv var vi på karateklubben. svepte några gold strike, drack lite öl, dansade lite i psykadeliskt ljus och skickade alldeles för pinsamma sms. Efter stängning träffade emilia och jag två killar som insisterade på hotellfrukost... seems legit tänkte vi, och så började jakten på ett ledigt hotellrum. Det är inte lätt att hitta i norrköping city klockan halv fyra! Till slut hittade vi en sjukt konstig hotellvärd som stod utanför strand hotell och tiggde cigg. Han måste ha vart full som fan, men så jäääävla rolig var han. Han gav oss två rum för 14 000... Ja, det verkade som ett vettigt pris just då. Anyway, vi fick ett jägarrum och vi lekte pedobear med filtarna och drack vatten. Efter ett tag kom vi på att shit, det här har vi ju inte råd med, så vi lämnade nycklarna i receptionen och tog en taxi hem till mig... Lite gitarrspelande och vässning av pennor (sånt kan vara helt sjukt underhållande klockan halv fem på morgonen, jag lovar) och sedan sov vi gott i bäddsoffan.

Vaknade med lite ångest över pinsamma fyllemeddelanden, men vafan! Sånt är ju bara kul, man får inte vara så torr ju. Skål för att vara i alla fall lite osvenska liksom.... ;)

Annars har jag och pappa vart på parken och sett hur ifk fick storstryk av ett sugigt syrianska. Piiinsamt... På torsdag åker jag till florens, yay! Det var väl ungefär det. Jag mår lite illa men är sjuuukt sugen på nybakade blåbärsmuffins... Nä, ska dricka vatten och knapra piller, standard ju. Pussheeeeej!

image description
image description
Bästa hotellvärden, ska fan besöka honom och be om ursäkt för att vi drog... hha!
image description


yes please markus, come to me!

Vi är tomma skal som suktar efter innehåll och fyller alla dansgolv
Fyller varje webhotell med drömmar om att bli sedd
Tomma skal som suktar efter innehåll, fyller alla dansgolv
Stryker längs varje vägg och går ensam hem igen

Och ingen tror på Gud men alla vill nåt mer än alkohol och strul
Än ensamhushåll och porr, än att undvika folk

Kvitton vittnar om sena kvällar


I see so many little boys I wanna marry


För att folk tycker att jag är efterbliven men ladies, lammkött ÄR det nya svarta... ni har bara inte fattat det än ;) Så ge mig fler söta 95:or, gärna med tandställning och cool mössa. Hellz yea!


RSS 2.0