lotd: shimmery

Här är en oldie (nåja, några dagar iaf...) med mycket shimmer, så kan det gå... När man bara helt randomly tar upp några skuggor från lådan och matchar ihop dem kan det bli lite messy, men ibland har jag sådana dagar. Imorgon har jag f.ö en munta (klockan åtta!!! Asså...... Det innebär att jag måste ta bussen strax efter sju.... Jag. orkar. inte.) och jag tror att vi alla vet svaret på huruvuda jag har pluggat till den eller inte. Men en munta liksom? Kan man misslyckas med dem? Jag lyckades få mvg på en muntlig presentation/diskussion på gymnasiet om en bok jag inte läst en sida av, så detta borde funka ändå. Wish me luck?
 
Ögon:
Rimmel exaggerate eyeprimer
MUS CS "steel"
L'oreal infallible "forever pink"
MUS MS "satin"
Maybelline lasting drama gel liner "black"
Urban Decay 24/7 glide on pencil "ether"
Maybelline "big eyes" mascara
 
Kinder:
Benefit Hoola bronzer (märks det att jag obsessar lite över den eller? en helt sjukt underbar produkt!)
Benefit blush "bella bamba"
MAC MSF "lightscapade"
 
Läppar:
Bourjois colour boots lip crayon "orange punch"
 
 

Why don't we go there?

Finns så hemskt mycket bra musik just nu, gals! Postar några favvolåtar nedan tillsammans med ett klipp ni bara mååååste se då jag har legat och asgarvat åt det så många jäkla ggr nu. Har fått en grej för Jimmy Kimmel (har mina talk show host-perioder och just nu har den stannat på honom. Hur lik är han inte Tom Hanks btw? Galet) och sitter och kollar på massa av hans klipp på youtube. De med barn är klart roligast (asså baby Bachelor... oh yea), och även fast detta klipp absolut inte är det roligaste måste ni foka på killen i slutet som typ spyr. Så. jävla. roligt. "Basketball juice - I love it" Han är så adorable att jag bara vill fly över atlanten och plocka hem honom! Ååååååh!
 
Igår såg jag f.ö Catching Fire på bio med Emilia. Herregud vilken bra film! Måste nästan hålla med de som säger att den är bättre än ettan. Denna var mer "öppen" sas, man (eller iaf inte jag, har inte läst böckerna) visste liksom inte vad som skulle hända, så varje moment var en överraskning. Och slutet då!!! Kan trean komma typ nu eller? Ååååh kommer aldrig kunna vänta! Katniss och Peeta är fedt söta ihop ju (och jag tycker att de är sjukt bra skådisar, faktiskt! Framför allt Jennifer Lawrence, hon är så coooooool), de som är team Gale kan ju gå och dö i nåt hörn eller nåt...
 
Och så till sist, kan vi prata lite 1D? I lördags, 1D day med 8h livesänding med boysen. Det. var. Lovely. Tycker att de borde göra sånt varje dag. Why not liksom? Och så idag damp Midnight Memories ner i brevlådan. Lyssnar ihjäl mig på den just nu, detta kan bli bra ladies! Och Aftonbladets recensent jämförde den med Love Actually! Det är väl den ultimata jävla hyllningen av ett album? Oh yes it is.
 
Men nu så, här har ni lite goodies från musikvärlden. Puss och kel ♥
 
 
 

Lotd: everything is new to me

Lite retroaktiva looks dårå, eftersom jag är så dålig på att posta. Enkel winged eyeliner, glitter och fuchsia (hur weird stavning är inte det? hm...) lips, that's my kind of look. Love it!
 
Ögon:
The balm "put a lid on it" eyeprimer
Benefit Hoola bronzer
Maybelline lasting drama gel eyeliner "black"
HOT makeup multi eyeliner mascara "White"
Maybelline "big eyes" mascara
 
Kinder:
Benefit Hoola bronzer
Benefit Rockateur blush
Bella Pierre mineral shimmer powder
 
Läppar:
Bourjois Rouge edition shine lipstick "famous fuchsia"
 
 

Lotd: stardust and rebel

Ja, och såhär såg jag ut i måndags kväll när det var uncut (open mic night) på hg. Älskar mörka läppar, men det är svååårt, både att applicera och att bära upp...

Ögon:
Rimmel exaggerate eyeprimer
Isadora cream mousse eyeshadow "stardust"
MAC "red brick" (måste vara den snyggaste ögonskuggan för min ögonfärg!!)
Rimmel scandaleyes "nude"
MUS cake eyeliner black
Isadora all day long mascara
MUS MS "satin"

Kinder:
Benefit hoola bronzer
MUS blush "cherry blossom"
The balm "Mary-Lou manizer"

Läppar:
MAC "rebel"








what's going down?

Saker jag har been up to lately: pulsutgång med bäzzzta girlsen (sånt man inte kan säga/skriva utan att låta så jäääävla carpe diem), julmarknad med mamma och mormor (it has begun!!! årets bästa tid är officially here. jultomten är på Coca colaflaskorna, då har ingen rätt att säga emot!), vart på seminarium, fått godkänt på både salstentan (har jag sagt det? så jääääääävla SKÖNT!) och en dugga (tagga munta om två veckor wiho), planerat faddertack och senast idag har jag köat och köpt biljett till nolle-p reunion i december. shit's going DOWN. Har ju även sett Sverige krossas av Ronaldo och det var ju mindre kul. Dock så måste jag erkänna att det är rätt skönt med mästerskap utan Sverige, man slipper liksom oroa sig och ha ångest/skämmas och kan i stället njuta av det (LÖGN, det finns alltid lag man hejar på ändå... but still...).
 
Ja. Masstext. Har även blivit uppskriven på vikarielistan på Kunskapsskolan i Linköping. Kanske får vicka lite framöver? Tjäna lite cash vore ju inte helt fel. Är livrädd för högstadiekids dock, de är fan inte mänskliga. Dealar hellre med sjuttonåringar än med fjortonåringar VARJE DAG i veckan. Helt klart.
 
Nä. Imorgon är det seminarium och i helgen ska jag ta det så jävla lugnt. Är upplanerad varje helg resten av året typ, så kan behöva det. Ska fixa min åvve också hade jag tänkt... note to self: köp revärer och textillim. Och glitter. Ingen Stina-åvve utan glitter, huh?
 
Ha det fint ponytails. Pusssss
 
 
 

Lotd: talk Danish to me

Åh jesus vad blek jag ser ut på dessa bilder (dagsljus <3)!! Eller ok, jag ÄR väl så blek, nu ska vi inte skylla på bilderna... Menmen. Jag gillar att köra sotat och nudelips ändå! 

Ögon:
The balm "put a lid on it" eyeprimer
Sleek ultra mattes v2 
MAC "woodwinked"
Sheercover lip-to-lid highlighter
Benefit bad gal waterproof eyeliner
Rimmel scandaleyes "nude"
Soap and glory thick and fast mascara

Kinder:
Benefit hoola bronzer
MAC blush "pink swoon" (kan va det finaste rouget EVER)
MAC MSF "porcelain pink"

Läppar:
MAC "myth"







"studenten med crazy eyebrows haha"

ASSÅ DET HÄR ÄR DET ABSOLUT ROLIGASTE EVER! Ni vet vad jag kommer göra hela natten iaf, haha. Det är alltså en generator som använder sig av dina statusar, kommentarer osv på Facebook och sätter ihop egna meningar som då ska låta som dig. Det kan bli så förbannat kul! Och ibland helt fel och konstigt, men jääävlar vad jag sitter här och skrattar! Try it!
Tydligen gillar jag Aslan? "Typ bara för stor för att ta livet av mig" är ju jättebra. Bara jättebra.
 
 
 

Lotd: take back the night

Detta måste vara min favorittyp av sminklook, enkel ögonmake med vingad eyeliner och en mörk/knallig läpp till. Enkelt och skitsnyggt plus att det passar alla! Thumbs up! yay! lycka! osv. Detta har jag använt:
 
Ögon:
Rimmel exaggerate eyeprimer
Benefit powder eyeshadow "call my buff"
The balm nude'tude palette ("sultry" och "sefish")
Rimmel scandaleyes eyepencil "nude"
Isadora gel liner "aubergine"
Maybelline "big eyes" mascara
Kinder:
Benefit Hoola bronzer
Benefit Coralista
Benefit Watts up!
 
Läppar:
Maybelline color sensational vivids "Electric orange"
 
 

bara det här idag

 
I don't need any help to be breakable, Believe me
I know nobody else who can laugh along to any kind of joke
I won't need any help to be lonely when you leave me
 

p-p-p-pallen

I torsdags hade jag nog den roligaste kvällen/natten ever. I'm not even kidding! Åvveinvigning och kravall stod på schemat, och OJ vad vi invigde och kravallade. SHIT! 200-nånting lärarettan och D-ettan i en mörk och kall Rydskog. Det ösregnade. Och där stod vi med våra rena overaller, uppknäppta. Det tog inte så lång tid innan de inte var så röda längre dock... Vi krälade i leran, rullade i filmjölk, rullade ner för backar och massa mer (favoriten var ju CC's gigantiska "bång", dvs "gå ner på knä och sug" och vips så hade man ett gigantiskt plaströr i käften och sög fulvin tills det inte gick längre. För fulvin ja, det fanns det gott om... på varje station dracks det flera muggar. Stämningen när alla stationer var avklarade går verkligen inte att beskriva. Det var som nån magisk jäkla enchanted fulvins-forest! Folk bara låg ner, rullade i leran, skrattade, skrek och var så jävla flummiga som bara fulvin kan göra en. SJUKT! Så förbaskat roligt! Efter detta landade vi på en mellanfest i ryd med nakna män i badkar, frisyrtips och massa öl. Sedan var det dags för p-p-p-pallen! För oss som inte däckade, då ;) En galen cykelfärd (nära döden-upplevelse indeed) och sen var vi inne. Hade sjukt kul och dansade till alla klassiker och kramades till stad i ljus, såklart. Efter en promenad hem till min bror sov jag rätt gott asså. Mindre gött var det att vakna och helt plötsligt känna av den där onda halsen du hade sen tidigare (som knappast blev bättre av ösregn och kyla), alla blåmärken du samlat på dig (vem fan får ett blåmärke på insidan av låret?? Varför har jag sår på knogarna? Ska blåmärken verkligen "stå ut"?) samt allmänt ömma kroppsdelar (min nacke mår inte ok alltså...). Men det var det värt! Nu är min fina åvve invigd och tvättad (man får tvätta den en enda gång i livet och det är efter invigningen...) och jag ska snart limma dit svarta revärer och alla märken jag har samlat på mig. Och mitt namn på högerbenet.
 
Hoppas att ni har det awesome! Puss och kraaaam
 
 
 

up all night to get lonely

Såattee... Det där med att vi har typ 500+ sidor att läsa på ungefär en vecka (och det är myndighetstexter.....yup, exakt lika kul som det låter) och jag sitter här och gör ingenting. Yay! Beundrar verkligen folk med enough självdisciplin att sitta ner och läsa eller plugga. Jag. kan. verkligen. inte. Det går inte! Hur fan gör man? Det handlar inte ens om att jag tycker att det vi ska läsa om är tråkigt (ok myndighetstexter är inte så dandy, men det mesta andra är ju intressanta saker egentligen!), jag bara kaaaan iiinteeeee! Får jag G på den senaste tentan är det ju fan en mirakel av rang. Och folk säger att de på riktigt lägger ner 40 h/v på plugg??? Jag har två seminarier á 3 h/v och that's it. Undra hur länge jag kommer klara mig med det? Hm...
 
Imorgon har vi åvveinvigning. Jävlar!! Jag är svinnervös för att man har hört så mycket om det... "du kommer va asfull och aslerig", "det är i en mörk skog och alla ligger och spyr överallt", "Fulvin......och bada i filmjölk"....huh!?!? Vi ska ju dessutom på Pallens UV-kravall efteråt, i nyinvigda och uppenbarligen leriga overaller. Känns det som ett vinnande koncept? Vi får väl se om jag ens överlever.
Nä, jag har ju tre duggafrågor att skriva tills imorgon. Suck och stön. Vi får se hur det blir med det.
Puss och kram. Bjuder på två bilder från helgens halloweenfirande. ♥
 
 
 

RSS 2.0