what's going down?

Saker jag har been up to lately: pulsutgång med bäzzzta girlsen (sånt man inte kan säga/skriva utan att låta så jäääävla carpe diem), julmarknad med mamma och mormor (it has begun!!! årets bästa tid är officially here. jultomten är på Coca colaflaskorna, då har ingen rätt att säga emot!), vart på seminarium, fått godkänt på både salstentan (har jag sagt det? så jääääääävla SKÖNT!) och en dugga (tagga munta om två veckor wiho), planerat faddertack och senast idag har jag köat och köpt biljett till nolle-p reunion i december. shit's going DOWN. Har ju även sett Sverige krossas av Ronaldo och det var ju mindre kul. Dock så måste jag erkänna att det är rätt skönt med mästerskap utan Sverige, man slipper liksom oroa sig och ha ångest/skämmas och kan i stället njuta av det (LÖGN, det finns alltid lag man hejar på ändå... but still...).
 
Ja. Masstext. Har även blivit uppskriven på vikarielistan på Kunskapsskolan i Linköping. Kanske får vicka lite framöver? Tjäna lite cash vore ju inte helt fel. Är livrädd för högstadiekids dock, de är fan inte mänskliga. Dealar hellre med sjuttonåringar än med fjortonåringar VARJE DAG i veckan. Helt klart.
 
Nä. Imorgon är det seminarium och i helgen ska jag ta det så jävla lugnt. Är upplanerad varje helg resten av året typ, så kan behöva det. Ska fixa min åvve också hade jag tänkt... note to self: köp revärer och textillim. Och glitter. Ingen Stina-åvve utan glitter, huh?
 
Ha det fint ponytails. Pusssss
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0