Only human

Hola från bk!! Nu har jag bott semi-själv (får väl kalla det så pga korridor) i tre dagar, och jag TRIVS! Har fått det asmysigt i mitt rum och det känns redan som hemma :) och att ha 10 min till skolan i stället för en timma är ganska skönt asså... Allt för att få sova lite längre på morgonen. Har träffat nästa alla av mina korridorare och de verkar trevliga! Två svenskar, en tysk, en fransk och en korean. Kul med multinationellt! Det jag har kvar att lära mig nu är väl att tvätta, antar att det är dags för det snart.. Hjälp! 

Snart ska jag iväg och äta middag hos bror och Ellen (hehehe) och sen blir det bara råplugg inför världens största och svåraste grammatiktenta på måndag... KUL!!! Allt det jag trodde att jag visste om engelsk grammatik visade sig vara fel, såattee... Ja. Men en fest för Paula på fredag ska jag ju hinna med. Ja. Ni får lite bilder från i helgen också, pulsutgångar <3 PoK!











take another little piece of my heart now

...bitch.
 
 

rise up

Mitt liv just nu kretsar i princip kring att se Harvey Specter le. Och att packa flyttkartonger, för vet ni? På söndag flyr jag boet och flyttar in i en studentkorridor i Linköping!! Exciting stuff, aye! Är så jäkla taggad, ska bli så fruktansvärt jäkla skönt att bo själv. Faktiskt. Och korridor är väl typ den perfekta övergången från att bo hemma och ha egen lägenhet? Att jag kommer bo typ fem min från hg är ju inte direkt en nackdel heller...
 
Annars. Jo, mitt liv är typ Suits nu. Vilken FANTASTISK serie!!! Amazing. Nåt annat fantastiskt var i fredags när Emilia och jag såg BSB live i Göteborg. HALLÅÅÅ hur bra??? Åh. Finaste, bästa boybands. För alltid, så mycket kärlek.
 
Ja, nä. Det var väl den uppdateringen ni får just nu. Puss och kram och remember, WWHD! Mvh skadad.
xx
 
 

Hell yea fuckin right

Helgen känns alltid så konstigt lång när man kör en utekväll på fredagen, right? Det läget är jag lite i nu. Det var ovvekväll på hg i fredags och då är det väl klart att man är där! Fett kul hade jag med mina lärarhomies iaf. Och igår då, trots bakiströtthet och halsont hade jag det awesome på drake i Globen! Shit vad han var bra live! Älskade crew love tillsammans med the weeknd, grymma artister, grym låt och ännu coolare blev det live. Han är rätt söt, den mannen asså!

Och ikväll är det ju Oscarsgalan! Yay! Jag har föreläsning imorgon dock, men den börjar först kl 15 så det är nog lugnt. Kan få några timmars sömn! På tal om skolan fick jag btw vg på muntan i american culture studies i fredags. SÅ skönt! Bästa ämnet, så jag är glad att det gick bra.

Ja. Jag är ganska så kär i mitt liv just nu måste jag säga. Inte mycket som känns dåligt faktiskt! Och vissa delar kanske får mig att le lite extra... Men bara kanske ;) puss och kram på er <3








RSS 2.0