God Jul!

Jag har sådana christmas spirits! Sitter här, dricker varm o'boy och lyssnar på julmusik (just nu "Driving home for christmas", tralala...). Mysigt! Beställde även hem Grinchen (filmen) idag! 59:- från cdon för en och en halvtimmas julstämning, så värt!
Och här kan man dagligen följa nedräkningen, vilket jag gör slaviskt! Snart är det bara 57 dagar kvar! 
Ja, när det gäller julen kommer jag alltid att vara fem år, så är det bara. Ska nog börja fila på min önskelista snart... det är dock något som är liite deprimerande. På mina senaste önskelistor har det stått typ "pengar, skivor, filmer..." VAD är det som är kul med det? INGENTING!

Jag vill ha sparkling rainbow barbie, plastmat och leksaksugnar på min önskelista, som på the old incredible disturbing days! Eller den där kassaaparaten som jag önskade mig år efter år efter år, men som jag aldrig fick... Det är verkligen den största besvikelsen i mitt liv, men okej. 

Och i år kommer det bli ännu tristare eftersom jag måste önska mig pengar till USA... blöööö, vem vill ha pengar? TRÅKIGT! 

Nä, nu är jag så uppe i varv att jag hallucinerar lukten av nykokt knäck och lackade julklappar. Ska nog se på "Elf" som är kanske den bästa (och definitivt den roligaste!) julfilmen of all time. God natt, god jul!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0