Ge mig ingen vit skit

HEJ bloggen! Allt fint? C'est super (lite franska för att jag scorade på provet, galet nöjd! :)!

Anyway. Onsdag. Känns som torsdag. Alltid lika deprimerande att skrika "äntligen fredag imorgon!!!" i korridoren och mötas av sura miner som säger "nej, det är torsdag imorgon...". Jaha, förlåt. haha.
Jag har klarat av två redovisningar denna vecka. Svenska och globalkunskap, och båda gick väl helt okej.
Engelskaredovisning på fredag, samt naturkunskapsprov... inte lika kul, nej. Ekologi är grymt trist faktiskt...

Annars tänker jag väl lite på Jimmie Åkessons debattartikel som publicierades för några dagar sedan. Jag vet inte riktigt, var det bra av Aftonbladet att ens publicera sånt rasistiskt skit?
Å ena sidan så kan det ju öppna ögonen hos folk, som förhoppningsvis inser att SD ÄR ett rasistiskt parti hur fint de än vill kamma om den benan. Å andra sidan kan dumma, lättlurade folk som kanske är sådär svenskt smårasistiska (dvs har stört sig på en invandrare någon gång) bli igångtriggade och entusiastiska över att någon "tycker som dem".
Det hela är ju mest bara absurt och pinsamt tycker jag. Som Blondinbella så fint skrev så är detta en vuxen man som skrivit att muslimer är en fara för Sveriges framtid, inte någon revolterande ungdom.
Dock så får vi ju tänka att det finns läskigt många revolterande ungdomar, som kanske borde ha vuxit upp men inte gjort det, som får rösta nästa år.
Och enligt Aftonbladets prognos är risken rätt stor att SD kan få upp till 12% och det är ju bara galet skrämmande.
För som någon sade, byt ut "muslimer" mot "judar" och Jimmie Åkessons artikel är skrämmande lik en viss tysk diktators rundgångar under andra världskriget...
Folk lär sig visst aldrig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0