allt jag hör är bla bla blaaaaa

HEJ där, allt bra? Hoppas det osv osv.
Måndag igen. Igen igen igen igen, det är bara måndag hela veckan. Näh. Ledsen, inte.

Hur har min dag vart? Bra. Har mest jobbat med projektet i skolan, redovisning på onsdag. Jag. hatar. grupparbeten. och. får. jättedåligt. samvete. för. att. jag. bara. bossar. över. alla. andra. hela. tiden. Jag är en individualist, ta det fan! Men okej. Det blir nog "bra" ändå. Om det ens blir över huvud taget...

Helena (svensklärare) var btw väldigt nöjd med min recension av Slumdog Millionaire. Så nöjd att hon kopierade upp den och gav den som exempel till andra klasser. Kul att man är bra på något i alla fall! ahah...
Men sedan är det ju så mycket lättare att skriva bok-/filmrecensioner om man inte gillar boken/filmen, right? "It takes strenght to be gentle and kind", medan hatet ligger oss så varm om hjärtat att det blir så hiimla naturligt... Eller pratar jag bara om mig nu? Vem vet. Gud vet. Vet han? Haha, som fan heller.

Nu sitter jag här och undrar om både mamma och pappa har blivit överköra av en bulldozer, eftersom ingen är hemma än... Jag som är så hungrig. Och därav också kinkig. Men det är liksom ingen idé att vara kinkig om ingen är hemma. Visst, Tiny kanske inte älskar mina glåpord mot henne, men hon protesterar inte heller... humpf. Du vet att du är nära botten när du, i brist på annat, anklagar din lilla laptop för att vara "en inkompetent jävla latmask som borde klippa sig och skaffa ett ordentligt jobb"... Hello!

Annars har jag kommit upp med 9 punkter på min önskelista! (en punkt heter bara "skivor" och en heter bara "filmer och serier" och precis vilka de är kommer på en separat lista... har komprimerat skivlistan till 10 st, medan filmlistan än så länge bara har sex st...) Bland annat vill jag ha en ring från solid design. Frågan är bara vad det ska stå på den? Förslag?
Jag vill INTE ha något lameass som typ "carpe diem" eller "hope" (zzzz). Jag vill ha något som känns, och som betyder något för mig personligen. Något som är värt 700 jävla spänn... Funderar på "born to run" faktiskt. Kort, koncist, bra, meningsfullt. Men som sagt, jag är öppen för förslag.

Nä, nu får det räcka för idag. I tend to drift off, don't I? Så, for now - cheers!


Animal Collective - Summertime Clothes
(Btw, varför blir vissa youtube-videos såhär stora?)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0