jag är en lycklig loppa

Fredag, hello fredag! Jag tog fan ledig idag asså. Hade en inlämningsuppgift med deadline kl 5, så jag gick upp tidigt (eller ok, kl halv elva....) och skrev den. Turns out att det gick rätt så fort, så jag somnade om i soffan i stället och kände att jäääävlar vad det var skönt. Brukar inte påverkas så mycket av sömnbrist, men dessa två veckor har vart helt sjuka på den fronten (massa alkohol varvat med typ ingen sömn och massa plugg.....) och imorgon är det finsittning och jag vill inte ha nån dräggfylla. Så, jag sov mer och vaknade nyss. Ikväll ska jag äta lagad mat (har levt på snabbmat, mackor och drickyoggisar. Jag skojar inte ens) och somna tidigt. Shiieeet!

I onsdags var vi iaf på München Hoben som är en stooooor (asså vi snackar 4000 pers...) ölfest på campusområdet som Lintek ordnar. Det är alltså folk från alla program som festar och dricker öl och det var SÅ JÄVLA KUL! Det är köbildning från tidig morgon på den festen, och några tappra själar i vår grupp satte sig där kl 11. Jag, Jessica och Victoria kom dit vid tre. Anledningen till varför folk köar är att de första (vet ej hur många) "får" (nåja, man får betala 120 spänn för det) en enliters-sejdel med öl, och att fylla på den kostar bara 70 spänn. För en liter öl! Får typ en 33cl för det priset här... Iaf, det var helt galet. Amanda Jenssen spelade live (inte för att jag lyssnade på det, men..) och jag har kommit fram till att jag hatar civilingenjörer. De åt upp min nolleskylt (ja, de ÅT verkligen upp den. De har typ nåt sånt nolleuppdrag eller nåt? Såg när en kille tuggade och svalde en hel jävla slips. Han kan inte ha mått så bra efteråt...) men jag hämnades genom att bita sönder deras kepsar. An Eye for an Eye liksom? Sov i Ryd hos en klasskompis och på vägen dit träffade vi en vilsen belgare som jag skulle guida...på franska...det gick sådär. Sedan blev vi "vittnen" till världens jäkla slagsmål och det var lite läskigt faktiskt... Har aldrig sett nåt sånt på riktigt förut. Folk är fan sjuka i huvudet.
 
Igår var det sektionsdag och vi fick träffa lsek-styrelsen och alla utskott osv. Var väl sådär då alla var jättelåga haha. Men sen fick vi prova och köpa våra overaller! Röda, rena och fina. I oktober är det ovveinvigning och då ska man tydligen få rulla i filmjölk och annat mysigt för att få den rätta ovve-känslan. Can't wait! Sedan var det musikquiz där lopporna kom tvåa (...igen. vafan liksom??).

Så, imorgon är det som sagt finsittning och eftersläpp på NH. Ska bli sjukt kul att få se alla söta faddrar i "normala" kläder och inte ovve och faddert-shirt haha! Och innan det är det förfest hos Sakarias i stan och innan DET ska man hinna köpa alkohol, fixa sig och ta sig till Linköping... Kommer inte bli nån sovmorgon imorgon heller.
 
Så, det var allt jag hade att komma med nu. Ha det lugnt ni! Pussss
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0