Göteborg stad

Efter en helg i Göteborg är jag nu hemma i Norrköping igen. Jag har haft det väldigt kul och bra! :)

I fredags var det ju Idol på Scandinavium! Det var väldigt kul, verkligen. Nice att se hur allting "går till" också, med tv-inspelningar och dylikt. Allt det som man i tv-sofforna tror är spontana applåder och buande, är ju inte så jäkla "spontant", haha. Drygt en halvtimma innan det började gick en snubbe igenom precis allt, typ "om juryn säger något dåligt ska ni bua". Och han sade även åt de på parketten att "sträcka sig desperat efter kamerorna", haha, yes...
I pauserna var det underhållning i form av utslagna idoler. Mariette (because the night), Rabih (you are not alone), Reza (superstar) och Eddie (beautiful day).

Och reslutaten då - JA! ÄLSKADE jävla CALLE!! Och att se Tove åka ut var det bästa jag någonsin bevittnat i Idolhistoria. Drömfinal på fredag, typ. Calle, åh Calle, SÅ bra är han!

Igår, lördag, så gick vi först på stan lite. Är nästan färdig med alla julklappar, har bara mamma kvar att köpa till... Och så gick vi på jul på liseberg också. Smockat med folk var det, men mysigt ändå. Trots fakesnö i stället för riktig ;)

Men som sagt - lyckad helg. Nu ser jag fram emot en ny vecka med naturkunskapsprov, franskaprov, globalinlämning och en massa annat härligt. Eh...
Ha det fint och grejer, cheers!


SÅ bra! ahah

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0