Jullov!

Nu så är det äntligen lov alltså! Liite vemodigt är det, jag känner att jag fan kommer att sakna de bra och fina 93:or på De Geer när jag åker till USA. Eller, alla på de geer! Världens finaste skola med världens finaste elever. Kärlek, alltså!

Avslutning i S:t olai, frivilligt, men det är klart att man går. Jag blev alldeles paff och VARM i hjärtat för att våra musikesteter är så galet jävla bra. Jävligt proffsiga jazzversioner av diverse jullåtar, världens power-kör. Och så killen som sjöng "o helga natt" så att jag fick gåshud ända till öronsnibbarna. Galet! 

Sedan fika på Espresso House med Cornelia, Ramin, Jessica, Hk och Rasmus (och lite emilia). Starstruck så det tjöt om det när marcus birro klev in, haha! Nu har vi alla en fin servett med en gullig julhälsning från honom på, haha! Jordnära och galet mysig kille är han också. ("shit, det här måste jag blogga om!")

Sedan träffade jag mor min på stan och handlade lite julklappar till diverse personer. Ikväll blir det chirre framför antingen corpse bride eller lemony snickets berättelse om syskonen boudelairs olycksaliga liv (lång och jobbig titel, aight. och jag vet inte om jag stavar rätt på "boudelair", men orkar inte kolla upp det). 

Imorgon kommer mina kära syskon hem, allihopa (wow, två stycken). Och jag har JULLOV i tre veckor! AIGHT! Ska hinna läsa ut the picture of dorian grey samt skriva klart min utredande uppsats på svenskan, annars är det lungt. 
Du och jag hörs och ses, ha det fint! xoxo 

Kommentarer
Postat av: Lisa

baudelaire, tror jag

2009-12-18 @ 17:14:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0