miss piggy

min. arm. aj!
Tog det där jäkla vaccinet idag. Mot svinisen. Själva sprutan gjorde ont. Inte det ondaste jag har vart med om, men ont, helt klart. Men det är värken efter som DÖDAR mig! Hela min arm har konstant bultat sedan jag tog sprutan för snart sex h sedan. Och nu har jag käkat en massa piller, men i skolan hade jag en huvudvärk som kan döda, plus att jag känner mig lite småyr och jävligt låg och seg. Jag känner mig som en stor fet jäkla biverkning. Det är väl bara febern och illamåendet som fattas...

Och mitt i all den misären skulle jag göra ett fett historiaprov. Som faktiskt gick väldigt bra, haha! Eller, det känns så i alla fall. Men om det visar sig att det gick åt helvete har jag något att skylla på... För jag var verkligen rätt borta när jag skrev det... haha.

MEN, för att lämna allt sådant. Ni vet väl vad det är för dag idag????
Första december, indeed! En av årets mysigaste dagar, efter själva julafton då. Eller what the heck, jag gillar alla dagar från och med att julpyntet på stan sätts upp!
I alla fall. Fyra adventskalendrar (choklad, bingolotto, tv och radio!) fick jag öppna i morse, och så var det ju julkalendern på tv! Ni tror väl inte att en sådan christmas geek som jag skulle missa det? Pah!
Längtar tills på lördag då jag ska på lisebergs julmarknad med mamma och lis! Ih :) (rätt nice att jag får vara ledig hela fredag också, ehe!)

Nu sitter jag här och njuter av att inte plugga, även fast jag egentligen borde göra både matte och naturkunskap. Men, det kan vi ju ta... någon annan dag, aight! ;)
Ha det så bra, glad första december på er! xoxo



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0