Owl City

Jag har blivit helt förälskad i Owl City. Skitsöt elektronisk musik med charmiga texter. Lyssna på "fireflies" (som ni kanske har hört förut, den går rätt ofta på typ mtv...) och "the bird and the worm". Cheery!

Imorgon åker jag f.ö till gbg! Ska bli så kul :)
Kom och tänka på en sak bara, jag har fan aldrig vart där under vintern. Eller någon annan årstid än sommar, för den delen. Strange... Det är verkligen en sommarstad för mig, undra hur det ser ut när det är kallt i Göteborg...?
Idol på Scandinavium imorgon kväll, julmarknad på liseberg på lördag, och förhoppningsvis lite (jul)shopping. Lis och jag ska väl hitta något bra åt våran broder. Det kan han behöva ;) 

Är ju ledig hela dagen imorgon. (Får dock ingen sovmorgon eftersom mamma och jag måste åka vid åtta...). Men hey, vad missar jag? Franskaprov (hehe...), 40 minuters naturkunskap och folkdans på idrotten. Det sista hade jag dock velat vara med på (hallå! skitkul ju!) men okej... bu-freaking-hu. 

Idag såg vi på "A christmas carol" (den svartvita versionen från 1938) på engelskan. SÅ bra! Jag vill verkligen se de nyare versionerna också. Älskar det, älskar det! Disney-versionen med Joakim von Anka som mr. Scrooge är dock läskig... och mycket sorgligare än denna som vi såg! 
Håller på att läsa boken också, den är hur bra som helst den med. Kanske för att allt som har med julen att göra attraherar mig? Nja. Vet inte. Jag gillar Dickens, helt enkelt.

Aja, ha en fin kväll. Det ska jag. Och jag ska försöka vinka till er i tv imorgon kväll ;) (min systers värsta mardröm btw, att vi hamnar i tv. Jag som hade tänkt fixa en stor, blinkande skylt där det står "CALLE ÄGER" på, haha. Han ska btw köra "walking in memphis", och det gör mig så glad. Hans version av den är SÅ bra, och går varm på min Spotify...)


Owl City - Fireflies

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0