Smartass herself

Egentligen gillar jag nog att ha självlås på dörren här hemma, men i vissa fall förbannar jag det... Som i dag till exempel. Du har precis stängt igen dörren och inser att helvete... nycklarna ligger kvar på bänken i hallen. Okej, bra...
Så, i dag har jag fått snylta såväl mattebok och miniräknare som papper från stackars Emilia. Och så fick jag vandra runt i en halvtimme i väntan på att mamma skulle komma med en nyckel till mig. Och hon kom till sist, thank Vishnu.

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Dekorera FarmVille med SNÖ och juldekorationer, AWESOME!! Haha. Tur att 580 var ledig, för i helvetets sal (390) funkar inte FarmVille på någon dator... Cp-sal alltså.

Anyway, när mor kommer hem om cirkus en timma ska vi ner på stan och julshoppa lite...Till mina syskon och kusiner och kusinbarn och hela den svängen. Jag? Jag har inte en enda jäkla julklapp i säckarna än så länge... Till och med mormor har två! Vafan! Fast jag kan ju grejen, såhär är det varje år. Jag spurtar i slutet, och vinner till sist. Thank Vishnu, again.

IMORGON är det fredag igen, nice! En vecka kvar i skolan innan lov :) Vi har ingen franska och ingen naturkunskap, så det blir en kort dag med bara idrott och engelska! Ska väl läsa ut A Christmas Carol i kväll...

Nä, nu ska jag spela collide (howie day, brabra låt) på min akustiska. Ses.


Kommentarer
Postat av: Lisa

"vinner"? ehh...



köpte ni till thea och tindra? jag vill ju vara meeed!

2009-12-10 @ 17:23:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0