You know me, I'm a giver

Hej där!
En aning förkyld är jag alltså. Näsan rinner i ett, och när jag inte nyser så hostar jag. Sitter just nu iklädd SJUKT fula raggsockisar (förlåt mormor...), ljusblåa pyjamasbyxor, randig tröja, halsduk, tomteluva, varm fleece och fingervantar. Vi har det så förbannat KALLT i vårat hus! Nästan värre än i skolan...

I alla fall. Idag hade vi lite betygssnack i skolan. Kirrade mvg på globalkunskapen i alla fall, hehe. Krister var lite mer tveksam, shit. Han sade faktiskt att jag vägde lite tyngre mot mvg:et, men att han skulle "prata med sina kollegor"... Jaha. Jag ska bli noga granskad, alltså.

Annars, ja... mysfika och lekar på franskan, gym på idrotten och farmville på svenskan. Imorgon har vi engelska och sedan NV-kampen. Och på fredag är det aaaavvvvsssllluuuutttnnniiinnnggg! Helt sick att det redan har gått en termin av gymnasiet. Vart sprang tiden iväg och gömde sig?
Helt sjukt är också att det snart är 2010, a new decade och grejer. Hjälp. Men 2010 kommer bli underbart, det har jag bestämt mig för. Jag ska ju trots allt ut på mitt största äventyr (barnbok!) och flytta till ett annat land på en annan kontinent och bo i en helt främmande familj. Ser så jäkla hårt fram emot det alltså!

Men innan det ska jag välja IV-val till tvåan. Har redan bestämt mig tror jag. Filosofi A, Filmkunskap, och sedan antingen skapande svenska eller etik- och livsfrågor. Eller kanske astronomi? Hum, intressant!

Och innan DET ska jag fira jul. Slog nyss in en massa paket till syskonen mina. Som kommer på lördag.
Yep, that's that. Vi ses och hörs, ha det fint :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0