Bevis: klumpig mascara tar dig inte till toppen av intellektskalan!

Idag har jag vart så enormt effektiv att Blondinbella och hennes to do-lists bleknar i jämförelse. Jag har städat (!!) hela mitt rum. Torkat, dammat, dammsugit och slängt flera påsar med en massa skräp. Eller, sådant som är skräp i alla andras ögon, men värdefulla minnessaker i mina... Men ja, till och med jag förstår ju att jag inte kan spara på precis allt i all evighet. Jag kommer bli en sådan där tant som sparar på allt och som sedan blir senil och glömmer bort det, och så hittar hemtjänsten tusenlappar i bokhyllan och tunnelbanebiljetter i badrummet typ.

Anyway. Annars försöker jag planera ihop veckan lite. Det är mycket som händer, och jag känner att min tid inte riktigt finns där... Frustrerande! Jag skulle behöva ett val-lov typ nu. Det vore väldigt convienient! Jan Björklund kommer ju till De Geer på onsdag (egentligen är det bara för treor och lärare, men jag känner att jag ändå får gå.), så det kanske är något att ta upp med honom? ;)
Annars syns han ju på SVT ikväll klockan åtta, i deras partiledarutfrågning. I torsdags var det ju Mona Sahlin som blev grillad, men jag såg det först idag (pga denna översköna tidsbrist... aah). Måste säga att darn, människan har ingen som helst koll på sin utrikespolitik! Det var lite sådär "hålla-för-ögonen-och-sucka-tungt"-känsla över hennes tafatta försök att fånga upp situationer. Ungefär lika frustrerande som att se Jimmie Åkesson debattera.

Nu blir det nagelmålning. Viktiga grejer! Ses, ponytails xx

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0