SNOWDAY!

Fy helvete vilket jävla väder.
Men visst satan var det bara att pallra sig ut i stormen i morse. Trots att jag allra helst bara velat ligga kvar i min (för stunden) alldeles perfekta säng. Ett sms från Emilia där hon säger att hon är insnöad och inte kommer till skolan gjorde ju inte saken bättre heller ;)

Man tror att man lever i ett civilicerat samhälle. Men icke! Klockan halv nio på mornarna är trottoarerna obefintliga och övergångsställen existerar inte. Detta resluterar i att jag måste gå på vägen för att inte få snö upp på låren igen (smarta tjejen går ju med low tops-converse också!). Då blir bilarna (eller okej, bilförarna) skitsura och tutar på mig. Och då blir jag skitsur tillbaka och pekar finger och svär tyst för mig själv. Fin morgon.

Jag var f.ö på väg till Harlekinen för att se på (EN KASS JÄVLA) skolbio om typ bananer. Och ni som bor i norrköping vet ju att man bara inte kan gå på gångbanan fram till södra promenaden, utan man måste ju korsa gräsmattan vid vasaparken. I normala fall finns det ju en liten gång där, men idag var då även den obefintlig. "Äh", tänkte jag, och de där naiva tankarna om mitt halvfinska blod kom upp igen.
Just då verkade det som en bra idé.
Det var det inte. Faktum är att idén inte var bra någonstans. Att pulsa sig fram med tygskor i en meters hög snö, samtidigt som det stormar snö omkring dig, det är inte en bra idé. 

När jag kom fram var jag dyngsur. Och kall som satan! Och trött. Så jag sov lite under filmens gång. 
Sedan gick vi och käkade lunch i skolan. Efter det - två timmars hål. Fint schema.  
Klockan ett fick vi dock gå hem. Skolan stängdes pga all snö! Tjihi! Det kändes väldigt amerikanskt. Men bra!
Så, jag gick med Cornelia och Jessica till Kuriosa och käkade lunch... igen. Dubbelt upp liksom, that's the new thing!

Och nu så är jag hemma. Och vet inte om det är någon skola imorgon? Jag vill bara ligga hemma under dubbla filtar och ha Sagan om Ringen-maraton. Det är liksom det humöret jag är på.

Det var min dag det. Hoppas att eran har vart lite mindre... snöig? Eller, man ska kanske inte klaga. Eller så är det precis det man ska!
Vi hörs och ses. xoxo


Spoon - Got Nuffin
Älskade underbara Spoon. Deras nya album är amazing!


Kommentarer
Postat av: Emilia

'skadeglädje' ;) nerrå jag tyckte faktist lite synd om er..(a)

2010-02-03 @ 17:38:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0