skit

jag mår åt helvete. verkligen. orkar inte ge några detaljer (även fast jag skulle kunna skriva en bok om det... men det känns inte ok att skriva sånt här pga att folk här VET vad google translate är!! wow!!). Klockan är tolv här och idag ska det bli födelsedagskalas för Cloey. Shit. Imorgon bitti åker vi till St. Louis. Jag är hungrig som ett svin men kan verkligen inte äta den äckliga jävla mat som serveras här. Usch.
Over 'n out.


Kommentarer
Postat av: sara

du är bäst stinis! :) vet ju att du pallar med det här!

2010-08-01 @ 20:47:15
Postat av: Michelle

Svar; Nej vad jobbigt! Men jag vet att du kommer klara det, när du får smälta allt så kommer det kännas mycket bättre. Det är oftast så i början. Tänk när du börjar skolan där, tänk på alla vänner du kommer få och alla människor du kommer träffa. Jag tror på dig så himla mycket, och även fast vi saknar dig här hemma så vet vi att bara du skulle kunna göra en sådan här sak. Tänk hur länge du har längtat, vi/jag älskar dig och tror på dig som bara attan! <3

2010-08-01 @ 22:01:34
URL: http://meps.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Är det själva USA-livet som är jobbigt att ställa om sig till? Hoppas det blir bättre snart och att du får ett bra år :)

2010-08-02 @ 11:21:16
Postat av: Therese

Gillar om det du skrev! Mysigt att se en del prima saker och inte bara det generella grejerna som man kan se om varenda dag. ;)

2010-09-28 @ 11:51:09
URL: http://royalorchidholidays.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0