Gingers have no soul whatsoever

Jag är så trött, så trött, så trött... Biologilektionen idag var new low all over typ, haha. När man verkligen asgarvar åt att Cornelia "ser bättre med öronen" eller att 101 ser ut som lol då behöver man gå hem och sova, typ... Illa, illa, illa.

Men hem fick jag inte gå ändå. Nej, jag cyklade ner till stan (i världens storm! åååh jag får alltid huvudvärk när det blåser ute...) och chillade på klippoteket. Jag bokade en tid på lördag, och då jävlar ska jag bli typ... röd/orangehårig? Jag visade bilden på den persikoblonda nyansen, men den är tydligen väldigt svår att få till... Så de visade världens bright orange-färg och så ska de blanda ut den med en blond nyans. Jag orkar inte protestera, orkar inte tveka. Vafan. Jag kanske blir en ginger på lördag, någon soul har jag ju aldrig haft ändå ;)
Nej men ärligt. Någon gång måste väl även jag chansa lite. Är bara så äckligt trött på att alltid ha samma trista hårfärg att allt annat är bättre. Om det blir cp-fult så blir det väl det då, big who cares...
(ni förstår väl att allt detta endast är pepp till mig själv, jag är svinnervös, undrar vad fan jag har gett mig in i, och på lördag kommer jag bergis ligga hemma och gråta för att det blev så fult, haha...sad)

Anyway. Idag är det nästan torsdag, och trots att det är onsdag (och kemi"prov"...) imorgon är det lite fredag. Och så lördag, lördag, lördag, söndag. HUR awesome? OCH - ikväll är det DH!
Men i alla fall. Hm... Vi ses och hörs.
xxxx


Om det inte finns himmel, Fredrik, varför föddes man snäll?
Säkert!'s nya är rätt bra. Notis.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0