unless it's kicks man!

ÅH jag får sådana kickar av shopping. Av fynd! Dagens skörd bestod av en beige kofta från H&M, ett linne och ett par blommiga shorts från dito, två filmer (Casanova och The Reader) för 99:- och fyra Håkan-album (Känn ingen sorg, Det är så jag säger det, Kolikbarn och Edelweiss) för bloody 49:- styck! Skynda er in på cdon och skörda frukten människor!
Billiga H&M-kläder är nice, jag älskar deras vårutbud och priserna är galet låga (jag menar, ett linne för 50 spänn?) vilket är snällt mot en fattig students plånbok, men varje gång jag köper så billiga kläder får jag en sting av dåligt samvete... För, billiga kläder går ju lite hand i hand med oschysta arbetsförhållanden, och framför allt H&M har ju bevisligen använt sig av barnarbete och skitigt o-etiska sätt för att leverera billigt mode till rika svenskar... Shortsen var i alla fall väldigt fina... 

Nog med dåligt samvete, nu ska jag äta lunch och inte plugga. Jag har ju ändå bara både svenska- och franskaprov på tisdag, ett engelskatal att hålla på torsdag (förslag på ämne, någon?) och en romananalys på engelska att skriva. Dessutom ligger jag grymt mycket efter i skapande svenskan, men det orkar jag inte direkt bry mig om. Fan vad samhällig jag lät när jag nämnde det där! Hahahaha... Aja, jag har ett biologiprov nästnästa vecka för att väga upp det lite :)


Fina shorts som jag är helt kär i!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0