Aha-upplevelse

Jag förstod precis att Den Svenska Björnstammen sjunger "Jag är en människa i en brunbjörns kropp" (i låten "nytt lego") och inte "jag är en människa i en brudlös kropp" som jag har gått runt och sjungit. Måste säga att min version är lite starkare kryddat och lite mer spännande faktiskt... hm. Felsjungningar är annars galet kul. I julas fick jag boken "Är det Saltmannen?" som består av bara en massa felsjungningar, den ena sjukare än den andra. Sjukt roligt! Själv har man ju en del på lager... Jag förstod först när jag läste denna bok vad de sjunger i Kents "FF". Det är ju på franska, och vem kan det? Haha. "En nanosekund" var alltid min version, det lite mer korrekta är dock "Tellement loin de ce monde". I Håkan Hellströms "Mitt Gullbergs Kaj Paradis" sjöng jag alltid "Möt mig där båtarna rullar ut senare idag, jag måste ju cykla för min ekofabrik, sponsorer krossar glas och avgasrör" (Vilket typ makes sense Håkan-style!) där det korrekta lyder "Möt mig där båtarna rullar ut senare idag, bland rostiga cyklar, gummidäck och fabriksfasader, krossat glas och avloppsrören"
När jag var yngre (kan ju skylla på det i alla fall) sjöng jag "Tell me why, en naken falukorv" i stället för BSB's epic phrase "Tell me why ain't nothing but a heart ache". Alltid lika roligt och intelligensbefriat, sånt jag gillar bäst.

Annars har jag spenderat dagen på stan och stillat mitt shoppingbehov med två par byxor och två ögonpennor. Fint. Kvällen tillbringades på Café Liberal med en Erik Scheller som pratade om europeiska problem. Också fint.
Sedan har jag kollat på Solsidan. Egentligen är det meningen att jag ska hata det (pga all positiv kritik det har fått sade min antagonist-hjärna åt mig att totalhata det) men jag kan inte hjälpa mig själv - det är ju rooooligt! Fniss typ.

Nu känner jag mig aningen upprymt, smått confused och lite tafatt. Rolig blandning det där. Jag är i stort behov av att uttrycka mig genom några exentriskt cyniska rader i ett worddokument, and that's what I'll do. Ny vecka imorgon, jag börjar dagen 11:45 och slutar tre, måndagar är ändå helt okej (minus fysiklektionen...)
Nä, innan jag börjar blöda bittert blod skall jag stilla mina begär, ni får ursäkta. Sov gott får ni också göra, eller så slipper ni. Vilken underbart fri värld vi lever i <3
Puss ponytails.


I slutet av den här låten sjunger de "Det är här vi kliver av", men i mina öron låter det som "du är härligt liberal". Haha, if only...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0