en av de främsta anledningarna till varför jag är så sjukt sär:

skolavslutning imorgon. skulle jag summera andra ring på det naturvetenskapliga programmet med två ord skulle det vara hel-vete. det har vart fett jobbigt, stressigt, deprimerande och jävligt svårt. mina betyg har sänkts såååå mycket från ettan men jag har helt ärligt slutat bry mig helt. jag har inga IG, (än så länge) bara ett G och majoriteten av mina betyg är fortfarande MVG och fan, det är jag jävligt nöjd med.
i alla fall. imorgon tar detta helvetesår slut, om ca två månader börjar jag trean och om exakt ett år tar jag studenten. borde jag inte vara i exstas by now? borde jag inte njuta av nio veckors skolfri vardag? typ. men vad gör jag? jag panikar. jag ångestar. mitt lilla asperger-self är grymt bitter just nu och det gör mig så jävla sär, jag vet. men det är liksom så jag fungerar.

nästa vecka börjar jag jobba... kul att börja fucking halv åtta på morgonen, jag kommer att dö! jag jobbar dock bara en vecka och har sedan "semester" i fyra veckor innan jag jobbar två veckor till. och JAG VET att jag inte ska klaga, jag är jävligt glad att jag ens fått ett jobb. pengar och erfarenheter är två saker man aldrig kan få för mycket av. det är inte långt kvar till wtai heller, åh som jag längtar! fett läskigt att bo själv i min systers lägenhet i typ slummen dock. menmen...

nä, nu ska jag ändå försöka fira att tvåan ändå är slut. jag kommer att sakna min mentor som förflyttas till eber (som SÅ inte förtjänar honom!) och min mattelärare som jag inte vet vart han tar vägen. mamma har gjort drömtårta och det kan ju faktiskt dränka de flesta sorger, i alla fall temporärt. så tekniskt sett, om man hela tiden äter drömtårta borde man ju hela tiden vara lycklig! en simpel ekvation som till och med jag förstår mig på.
puss puss xxxx♥x


kan man göra annat än att bara älska denna dansk? jag är ju så kär liksom...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0