two wheeled stallion

Jag tycker att Victoria Milan är en hemsk sida (för er som inte vet; det är datingsidan där du bara är välkommen om du redan har ett förhållande, dvs en otrohets-datingsida!). Vem fan är för att uppmana till något så äckligt som otrohet? Varför ge de villiga hela jävla handen när de lyckas göra både berg och hönor av bara lillfingret? Jag tycker att det är korkat så in i norden.

För att prata om andra saker; jag har haft en toppendag! The shit from yesterday är all forgotten. Jag har haft en filosofilektion (jag tycker om filosofi! som naturvetare är det så extremt befriande att ha ett ämne där det inte finns några rätt eller fel. i en vardag full av matte och fysik får man nog av det, believe me...), en lektion i matte d (som jag fattade! snälla låt det fortsätta så!) och en flummig engelskalektion. Efter det gick jag och finaste franskamänniskorna hem till mudis och lagade mat, åt och hade det allmänt mys. Me likey! Så ska jag lätt göra med mina elever när jag blir lärare.

Nu ska jag strax börja packa lite inför helgens äventyr. Eller ja, äventyr och äventyr... Jag ska ända till Örebro med luf ser ni. Det blir förhoppningsvis en bra helg! Vi ses på söndag ♥ (jag har lärt mig hur man gör sådana hjärtan! så jävla grym jag är. inte visste jag att knappen med ohm-tecknet på innehöll en massa smarta tecken som man kan använda. awesome♥)


"Hur kan det vara så vackert, något som dör? Hur kan man glömma vad man lever för?"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0