lite tankar typ ba

- Jag lyssnar på Rasmus Seebach, trots att jag intalar mig själv att jag verkligen inte tycker om hans musik (fast natteravn kommer alltid, tillsammans med levels och give me everything, vara en låt som ALLTID får mig så jäävla tagg!). Men mannens kindben vill jag fortfarande gifta mig med och danskan är fortfarande så jäääääääääävla sexig. Helt seriöst, jag DÖR här. Mer' end kaerlighed liksom.

- Det blev visst en liten utgång igår, oooups. Deppade sönder hela dagen och mitt sargade hjärta cravade vin, och då måste man ju ge efter liksom... Det var en väldigt up 'n down-kväll, men överlag så hade jag kul.

- Årets första vecka är snart slut vilket gör mig lycklig. Inte för att det innebär att skolan drar igång igen (får arga mail från min miljökunskapslärare, men srsly jag ORKAR inte skriva den jääääävla rapporten...) utan för att det känns som om då kan året börja på riktigt. Den här veckan har vart... weird. Det är inte på riktigt, smärtan är inte äkta, kom ihåg det Stina.

- Inatt drömde jag att min bror dog, det var min pappa som sköt honom och jag valde att hålla tyst om det i utbyte mot en jorden runt-resa... Är jag verkligen så hemsk? Probably huh...

Mhm, that's it. Är så jävla hungrig nu. <--- AJ i bröstet, men ok. Puss och kram.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0