hands up high

Under den senaste dryga månaden har jag haft två sådana dära underbara "am i dreaming?"-helger, och denna helg var en av dem. Utgången i fredags var kanske den bästa ever, hade så olagligt kul typ. Förstörde mina skor genom att bada i pölar på vägen hem, ringde och trackade ungefär alla i min telefonbok (om jag inte ringde dig - det är en komplimang. ringer aldrig sådana jag bryr mig om ;), låtsades vara amerikansk och försökte övertyga vakten om att mitt leg var falskt (tur att vi är stammisar där då, haha...), glömde koden till mitt kort i taxin och som vanligt uppenbarligen misshandlat min kropp. Har aldrig varit så bakis som i lördags, och att vi sov i två vardagsrumssoffor när hela mitt hus var ledigt hjälpte nog inte haha...

Nä, säga vad faaaan man vill, men jag älskar den opretantiösa, dräggiga, pinsamma och lite lösa sidan som puls drar fram ur alla. Det är så jävla befriande och jag blir lycklig av det.
Ja, det var nog allt jag ville säga nu. Kommer sommaren fortsätta att leverera såhär så kommer den ju att gå till historien. Eller nä, det har den redan gjort. Och det är bara början av juli! Och jag är arbetslös och uttråkad till max på vardagarna! Se, saker och ting kan bli jääävligt bra om man gör lite själv. Och jaa, IFK vann mot Kalmar idag och ligger nu fyra i tabellen. Japp, jag kommer att sova gott inatt.

Puss xx


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0