because fuck you, that's why

Om gårdagen var dålig, vafan är idag då? Åh helvete. Bara för att jag är sån skall jag dra ett axplock av alla de dåliga och irriterande/frustrerande sakerna som hänt mig idag:

- Började med att jag hade ställt klockan en timme för tidigt... vaknar alltså som en yr ponny klockan fem och bestämmer mig för att absolut inte följa med på exkursionen till getåravinen som vi skulle ha på miljökunskapen...

- ...vilket leder till ett argt mail från en jävligt bitter lärare. Fu.

- Det var sjukt äcklig mat i matsalen. Och jag var skithungrig.

- Hade serious genious mode ON hela jävla dagen. Fuck you, scumbag brain! Jag som alltid är så observant och med lyckas självklart drift bort THE ONE MOMENT då jag hade behövt vara present. Tack. som. fan.

- Det var varmt som satan. Och jag hade svarta jeans på mig. Som sagt, genious mode...

- Brände mina armar efter nån timmes biologipluggande i solen på skolgården. Snygg bonnbränna också. Fint. Fräscht.

- Hade biologiprov som var jättelätt och borde ha gått jättebra. Men nä. Gick åt helvete. Fick bara vg+ på en inlämningsuppgift som jag nästan var helt säker på att jag skulle få mvg på. Fuck.

- Kom hem. Yay, mina bal- och studentskor har kommit! De är jättefina irl. Men såklart hur jävla små som helst... Jag har ALDRIG haft problem med att beställa skor online, jag är ju en sån klockren 37:a... men med dessa skor måste jag nästan gå upp två storlekar för att få plats. Balen är ju fan om en vecka, lite panik nu!!!

- Äter middag. Självklart ska tandställningsjäveln gå sönder. Inga akuttider på reggis förrän nästa vecka. Får gå med trasig metall i käften hela helgen = party!

- Har psykologiprov imorgon. Har inte vart med på nån genomgång och fick först idag veta vilket område vi skulle ha prov på. Kul.

så FUCK YOU och dina problem, idag tycker vi synd om MIG. Jag vet inte om det finns nån kemisk process som omvandlar ren frustration till energi eller så, men jag var nyss ute och sprang 6 km. Vafan liksom???? Jag HATAR att springa och har inte gjort det på två år. Nu ska jag fan unna mig med iskall cola. Så det så. Och så ska jag börja fila på min drömelva - äntligen har den kommit! Lätt den bästa delen av EM. I år ska jag fan vinna ligan........ Puss och kram!


not sure if me gusta...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0