vi skapar kaos

Hade en helt underbar, rolig, twistad och galen kväll/natt/morgon! Fan vad awesome det känns och fan vad jag behövde det efter en pissig vecka där jag har gått runt och vart skitförbannad 24/7.

I alla fall, det började med förfest hos skullman och vid halv tolv var vi på karateklubben. svepte några gold strike, drack lite öl, dansade lite i psykadeliskt ljus och skickade alldeles för pinsamma sms. Efter stängning träffade emilia och jag två killar som insisterade på hotellfrukost... seems legit tänkte vi, och så började jakten på ett ledigt hotellrum. Det är inte lätt att hitta i norrköping city klockan halv fyra! Till slut hittade vi en sjukt konstig hotellvärd som stod utanför strand hotell och tiggde cigg. Han måste ha vart full som fan, men så jäääävla rolig var han. Han gav oss två rum för 14 000... Ja, det verkade som ett vettigt pris just då. Anyway, vi fick ett jägarrum och vi lekte pedobear med filtarna och drack vatten. Efter ett tag kom vi på att shit, det här har vi ju inte råd med, så vi lämnade nycklarna i receptionen och tog en taxi hem till mig... Lite gitarrspelande och vässning av pennor (sånt kan vara helt sjukt underhållande klockan halv fem på morgonen, jag lovar) och sedan sov vi gott i bäddsoffan.

Vaknade med lite ångest över pinsamma fyllemeddelanden, men vafan! Sånt är ju bara kul, man får inte vara så torr ju. Skål för att vara i alla fall lite osvenska liksom.... ;)

Annars har jag och pappa vart på parken och sett hur ifk fick storstryk av ett sugigt syrianska. Piiinsamt... På torsdag åker jag till florens, yay! Det var väl ungefär det. Jag mår lite illa men är sjuuukt sugen på nybakade blåbärsmuffins... Nä, ska dricka vatten och knapra piller, standard ju. Pussheeeeej!

image description
image description
Bästa hotellvärden, ska fan besöka honom och be om ursäkt för att vi drog... hha!
image description


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0