i know we've only met but let's pretend it's love

Har nu precis kommit hem från mitt första pass som funkis på friskis och svettis, yay! Hittar man inga betalda jobb får man helt enkelt jobba gratis (får ju iofs träna gratis på alla friskis i hela sverige), jag är mest glad för att ha något att göra (trots att det bara är en gång i veckan) och få erfarenhet på det. Plus att det faktiskt är väldigt roligt! Jag är alltså receptionsvärd och har hand om datasystemen, kassan och receptionen i sig. Just nu känns det väl lite som om det aldrig kommer gå att lära sig allting, men folk har ju uppenbarligen klarat det innan mig så det kommer nog. Jag älskar verkligen friskis och hela atmosfären där, alla är så himla trevliga! :)
 
Igår hade vi annars en avskedsmiddag (usch, låter så hemskt dramatiskt) för bästa skullis som ska flytta till schweiz. Jättegod mat, fint sällskap och så en hugo-utgång på det. Gold strike-drinkar (bästa ever) och "efterfest" på donken i haga (värt?) med namedropping av lejonkungen-karaktärer med 94:or. Aarå, rätt fint faktiskt. Men anna kommer självklart att bli sjukt saknad, fedt sorgligt när alla bara drar :( Jag förstår dem dock och önskar att jag hade modet att göra detsamma.. Det kanske kommer. Jag har ju iaf två veckor i SanFran att se fram emot, inte så långt kvar nu :) Har pratat lite med min room mate, Anna från Tyskland. Hon verkar väldigt trevlig :)
 
Annars planerar jag att ställa klockan på typ sju på måndag för att sitta i en online-kö för att få biljetter till 1D på X-Factor den 2 november (YES bra timing, jag är fortfarande i sverige då!) Och jag planerar även att vinna the go1den ticket...... det kommer, jag lovar.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0