hej nollan

Helt sjukt att nolle-p snart är slut! Får helt ont i magen bara av att tänka på det... men nu ska vi inte deppa ihop än, det finns fortfarade mycket kul att se fram emot! De senaste dagarna har vart fullproppade med skoj (och att vi ens hinner/orkar plugga på dagarna är ett under... heya), typ som detta:
 
Cirkussittningen i lördags. En massa clowner, Adams jäkla my Little pony-ballong ("den kostade ju bara 150 spänn ju!), spilld FOUL-öl (FÖUL), en dansk på scen, rap-gyckel av FOUL. Sen eftersläpp på NH som bara var jäkligt galet. Nuff said. Att dricka alkohol från kl 15 till kl 3 kan inte va nyttigt alltså.
 
I söndags lekte vi runt i lkpg. Vi bildade mänskliga pyramider på stora torget och kramade främlingar och till slut målade vi våra kära fadderister (nolleuppdrag) tills det blev mörkt.
 
Igår bjöds det på gyckelfestival där världens bästa loppor kom tvåa!!! Så stolt!!! Det bjöds även på FOUL i cirkusutstyrslar, Gud-fadderiet vs. FOULx3 och till slut fuldans och stampskola med lopporna, ÖF och Läx. "Han tog min hand! Men sen stämplade han den..." Och sedan blev det utgång på [hg]. Där kostade en shot 30 pix, nån spillde öl över hela mig, FOUL intog dansgolvet, ännu mer fuldans (favoriter: Fridas visp och rullatorn). Adam, Viktor och jag träffade världens vidrigaste civilingenjör och efter en jäkla massa om och men kom jag hem.
 
Idag redovisades nolleuppdraget hos fadderoskar och förutom att få en grön prick för väl utförande fick vi fyra av de fem fadderisterna att skratta. Det händer aldrig. Men jävlar vad kul det var! Jag tror att fadderist Gren gillade sitt mumintroll. "Du är bara lite stark", "ojoj", "kan fadderist gren sluta gråta, nollan blir rädd" och världens bästa perfekta huvud. Albins kladdkakebak, foul-land och kall donkenmat fick sätta punkt för dagen.
 
Jag är helt slut i kroppen (no shit) men vem bryr sig? Imorgon är det munchen hoben (oktoberfest i augusti! En jäkla massa nollan och ännu mer öl, hur kan det inte bli bra?) och jag är tagggggggg! Världens bästa jäkla nolle-p!
 
Ha det bra och grejer. Pusspuss!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0