Life update

Jag är inne i en mycket konstig period av mitt liv. Går runt och är helconfused hela tiden och pendlar mellan att vara astöntig och hormonell och asarg och... well, hormonell. Mår dock väldigt bra måste jag säga. Det jag funderar så mycket på är bara ett litet mörkt moln på min annars ganska klarblåa himmel. Jag är dock livrädd att detta moln ska växa... och börja regna... och åska... och blixtra... och allt annat sånt fult som man inte vill ha i sitt liv. Vill också bara beskriva mitt ord med låtar hela tiden, de verkar passa i så perfekt på mitt liv, allihopa! Lyssnar på Pink rabbits (The national) - mitt liv! Lyssnar på I wanna be yours eller Do I wanna know (Arctic Monkeys) - mitt liv! Lyssnar på Something great (One direction) - mitt liv! Ja, ni fattar. Störande. Men lite fint ändå.
 
Jag har nu officiellt jullov btw! Och vet ni vad det innebär? Jo, kära vänner, jag är 1/10 lärare. En tiondel! Wihooo!! Bara nio terminer kvar!!! Nej men ärligt, hur fantastisk har inte denna första termin vart? Blir nästan tårögd när jag tänker tillbaka på den. Har ändå lärt mig väldigt mycket. Det märker man först i efterhand tycker jag. Precis efter en tenta känns allt bara blankt, men nu känner jag att väldigt mycket ändå fastnat trots allt. Känns super! Och kan vi prata om alla fina människor jag lärt känna? Vänner, jag lovar att era framtida barn kommer få helt underbara lärare. Helt ärligt, blir nästan lite stolt när jag tänker på det. Lucky bastards. Och jag då? Jag har hittat rätt. Vet att jag pratat om det förut, men I can't stress it enough, det är en så jäkla underbar känsla att känna att man verkligen brinner för det yrke man håller på att utbilda sig till. Så dessa kommande nio terminer får gå hur snabbt eller långsamt de vill - det spelar ingen roll. Studentlivet är underbart men jag längtar verkligen efter att få jobba. Och i nuläget ser jag fram emot 30 hp engelska i vår. Vad sägs som lite american and British Culture studies? Det är bl.a vad jag kommer syssla med i vår. Amazing!
 
Ja, nä, ska vi säga så eller? Jo. Nu på lördag ser jag sjukt mycket fram emot en pulsutgång med finaste tjejerna och sen då? Det är ju jul för satan! Ha en riktigt bra sådan. Lova!
Puss och kram
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0