Top ten songs of twenty thirteen

2013. Det var ju liksom bound to be a shitty year, vem fan gillar siffran 13 liksom? Udda år är aldrig bra. Därför är jag barnsligt förväntansfull inför 2014 (även fast det inte känns som det nu, nyårsångesten ligger skönt och vilar i kroppen). Tänker inte skriva nån årskrönika eller liknande, bara för att jag inte orkar. Men, Music we like (aka jag, mina nördsyskon, deras respektive + bobby) har röstat fram årets bästa album+låtar (se här), och eftersom jag inte riiiiktigt är nöjd med låtlistan (bra låtar, sure, men mina val röstades rätt snabbt ner...) tänker jag skriva en egen! Vi kör top 10. Here it is:
 
10. Iron & Wine - Baby center stage
 
9. Drake - All me
 
8. Angel Haze - No bueno
 
7. Daft Punk - Get lucky
 
6. Arctic Monkeys - I wanna be yours
 
5. Vampire Weekend - Ya Hey
 
4. The National - Slipped
 
3. Phosphorescent - Song for Zula
 
2. The 1975 - Girls
 
1. Justin Timberlake - Mirrors
Den här låten är M A G I S K. Den kvalar nog till och med in på den (inofficiella) listan över världens bästa låtar of all time. Hela min kropp blir helt lyrisk så fort man hör introt. Justin, shit vilken man!!!! Årets artist fo shizzle.
 
Där ja, nu vet ni vad ni ska lyssna på om ni inte redan gjort det. 2014 säger vi hej till en hel del bra musikupplevelser, eller vad sägs om konserter med Drake/The Weeknd, BSB, 1D, alla som nu kommer till Bråvalla och WoW och förhoppningsvis Justin Timberlake. Och en USA-resa i sommar. Engelskastudier på uni, mer praktik, nolle-p som fadder och så en massa annat kul. Ja, jag är nog redo trots allt. Puss och hej och såklart - GOTT NYTT ÅR!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0