Den bittra verkligheten

Ledig måndag. Inte för att jag någonsin har en oledig måndag egentligen, men jag vill väl också vara som alla andra, huh? Sitter just nu och tittar på Ellen. Jag vill vara Ellen. Är så jäkla avis på den kvinnan (som f.ö är så jävla cool, om jag nu skulle ha någon "förebild" så är det hon. Lätt.). Solen skiner utomhus och jag ska snart iväg och träna Core. Skittråkigt, men väldigt bra träning... Allt för those abs liksom (HAHA nä. Den dagen ni ser insta-bilder på mig i sportbh posande på gymmet med smink och inte en enda synlig svettdroppe, snälla JUST SHOOT ME). Det är till min försjusning i alla fall svin-jävla-kallt ute. Eller ja, vi har ju överlevt vintrar med uppåt 30 minusgrader, nu är det väl runt 4 minus och folk DÖR. Jävla fucktards. Jag älskar som bekant kylan. Får sån seriös jävla ångest bara jag tänker på vår och sommar, framför allt sommar. En sån jävla helvetesårstid. Det är varmt i helvetet och det är varmt på sommaren, bara jag som fattar kopplingen?
 
Nä, jag förstår att sommaren är peachy när man har skinny legs, nice pigment, felfri hy, snygga ögonbryn och en kropp som inte svettas floder när termometern visar mer än 5 grader. Grattis.
Och så har vi ju de underbara djuren.... De söta små fästingarna som livnär sig på ditt blod, flashiga myggor som livar upp kvällarna eller varför inte söta små larver som kryper upp och visar sig för världen? Fan vad vi saknar dem på vintrarna. Det blir ju så tomt när man helt plötsligt får somna gott om kvällarna utan att var femte minut störas av en söt harkrank som störtdyker ner i ansiktet på dig. Men snart är de här, vänner! Yay...
 
Och det värsta är ju att man hela tiden blir kallad för jävla neggo. Vafan ska du va så jävla bitter för? Klaga på sommaren när det är så varm och skönt, ljust och fint?
Miljoner svenskar har mage att bombadera sociala medier med klagorop så fort det blir minusgrader ute, kvällen är lite mörkare än för en vecka sedan eller det snöar lite ute. Men att klaga när sminket förstörs av solen, myggbetten kliar, maten förstörs och svettpärlorna i pannan formas? Du är ju fan dum i huvudet.
 
Livet är inte lätt när man är socially awkward, känner sig som en otränad åsna och när spegelbilden sviker en. Men det är sjukt mycket lättare under vinterhalvåret, det kan jag lova.
Over and out.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0