what happened to just messin round?

Hej hej bloggen, läget osv? Finfint här. Förutom att jag vaknade upp med världens halsont och täppt näsa, los perfectos med tanke på tentan vi har på torsdag........... Jag villvillvill inte plugga! Jag orkar inte! Har i princip redan förberett mig på att kugga. Denna tenta ska vara übersvår, förra året kuggade 80%, såatteee... har inte jättehöga krav på mig själv vilket är awesome.
 
Helgen då! Var i sthlm och hälsade på lite saknade tjejer. Shoppade lite för mycket på Sephora med Emilia (smart tjej jag är också, skulle köpa Benefit bad gal waterproof mascara, kommer hem och öppnar den och inser att ojdå, det var visst bad gal waterproof eyepencil......... Och den var inte ens bra!) och sedan drog vi till Alvas place i stan för lite förfest innan det blev Ambassadeur. Ett helt ok ställe faktiskt, om än lite smått (eller var det nån stor grej vi missade?) och skitsmå, asdyra drinkar. Men bra musik, bra dansgolv, snyggt inrett och en smått galen belgare/schweizare/whatever. Kvällens fyllekleptomani (asså whyyyyy?) resulterade i en mössa och ett vinglas. Min låda med snodda grejer (ja jag sparar dem) börjar bli full (no pun intended) nu. Måste ta tag i mig själv.
 
Ja, det var väl ungefär vad jag ville dela med mig av. Saknar praktiken. One bad thing about it är att man känner noll studiemotivation efter... Vill ut och jobba NU liksom! Och vissa söta små tonåringar (fast inte) sätter sina spår, hur patetiskt och opassande det än är HEHE. Nä, nu ska jag begrava mig under en filt, fortsätta att inte plugga och se på massa avsnitt av Awkward i stället. Jo, har börjat se den serien. Den är totalt IQ-befriad och jätteklyschig men enkel att se på och perfekt med 20 min-avsnitt. Tonårsdrama i amerikansk high school-miljö? Det är ju ma ting liksom, hur pinigt det än må vara. Och imorgon släpps det nya avsnittet av PLL! Can't wait, satan vad spännande det var sist! Lär ju inte bli så mycket Piaget eller Kohlberg eller Vygotsky imorgon heller märker jag... aja.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0