you've got the luck of a kennedy

YO BITCHES (ja jag ska våga kolla igenom sista breaking bad-säsongen... har en sån ångest inför att serier slutar, det är det värsta jag vet! har ännu inte sett de tre sista avsnitten på sista Lost-säsongen för att mitt hjärta inte klarar av sådana goodbyes) vet ni vad det är för dag idag? Totalt irrelevant fo shizzle, men jag tänker säga att det är october 3rd och med det langar jag tre anledningar att vara glad. Idag, imorgon och kanske till och med på lördag. Here you go:
 
1. Imorgon klockan sju och trettio svensk tid försvinner de vackra (nja) och bekväma (nej) metallsakerna som bott i min mun de senaste 2,5 åren. Ja, vänner, imorgon vid lunchtid är jag no more ms braceface. Jag ska nog äta både äpplen och morötter och seg kola och tuggummi för att fira det. Herregud vad det ska bli skönt!
 
2. Nästa vecka har jag VFU. (Eller ok, gymnasiekids har tydligen studiedagar måndag och tisdag så jag kör onsdag-fredag och sedan måndag och onsdag v.42) JAG FÅR VISTAS I GYMNASIEMILJÖ IGEN!!!!! I snart 1,5 år har jag varje dag längtat efter det (yup, i'm that nerdy........). Kan ni förstå??? Oh sweet lord.
 
3. Och ja, Emilia och jag har kirrat biljetter till One Direction i Sthlm den 13 juni nästa år. Såatteeeeeeeeeeeee om inte det är en anledning till att le så vet jag fan inte asså.
 
För att summera detta: tandställning, gymnasiekärlek och pojkband. Är jag 20 eller 16? I just don't know #livskris
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0