Regn eller slick?

Måndag. Nolle-p är över! Det gör lite ont i hjärtat, men sedan inser jag att det har gått två veckor av min 5,5-åriga utbildning och att jag, och min röda overall, kommer att hinna gå på en del kravaller, träffa massa nytt folk och vara med under några fler nolle-p (som fadder, inte nollan). Det roliga har alltså bara börjat! :)

I lördags hade vi då finsittning. Alla var jättefina och det bjöds på trerätters på NH. Bra underhållning, FOUL-avslöjande (jag vann arga leken mot en fadderist, det ni!) och sedan dans, dans, dans! Och det bästa? Lyckliga lopporna VANN årets nollegrupp!!! Vi är så jäkla värda det och åååh vad glad jag blev! Sedan igår var det bara grill och häng med alla, samt fulgyckel efter kl 16 då vi officiellt inte längre var nollan, utan ettan. How cool?!?!??

Innan jag släpper en bildbomb on ya asses vill jag bara meddela att det på riktigt känns som om jag har hittat hem. Med människorna, festerna, stämningen och utbildningen. Det känns så nära mig man kan komma, och den känslan? Shit. Så underbart.


Kommentarer
Postat av: Emilia

Härligt att det känns bra! Det är du värd efter gångna året :)

2013-09-08 @ 16:07:43
URL: http://emiliabadelia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0