slutet är nära!

Jag varnar er, kära vänner. Jag tror att domedagen stundar. Idag har jag blivit överröst av konstiga (absurda?) saker som jag väljer att se som tecken. Jag tror det har att göra med att jag är någon slags messias, och nu får jag tecken för att typ varna mänskligheten. Så här är varningen! Bunkra upp med konserver, batterier och filtar. Gräv tunnlar! Lev ut era innersta drömmar. För under de senaste timmarna har detta hänt mig:

- När jag går genom vasaparken så hör jag att något tutar på mig. Det är en polisbil, på gågatan! Jag får panik och undrar vad fan jag har gjort nu... Men de kör bara förbi. Och de har världens jävla blickar!!! Sent some chills down my spine, det kan jag lova. Devil(s?) in disguise vol. 1.

- När jag är nästan hemma och passerar ljuraparken så kommer en mops springande mot mig. Det är inte en människa i närheten, och mopsen är helt lös. Ful som attan var den. Och galen! Den skäller skithögt och börjar hoppa på mig. Djävulshund? JA!!!!!!

- Väl hemma möts jag av en duva. En helvit (alla vet att helvita duvor står för DÖDEN!!) en som sitter på min trapp. Verkligen rakt framför dörren så att jag inte kan öppna. Och den rör sig verkligen inte! Jag fick typ stå och stampa i en minut innan den flög iväg. Creepy...

- När jag kommer in möts jag av en stängd dörr. Vilket inte låter så konstigt. Men vi har "dubbeldörrar" och eftersom jag gick hemifrån sist i morse vet jag att den ena dörren var öppen. Den är i prinicip alltid öppen. När jag kommer in ligger det tre tidningar (aftonbladet, klick och VR) på vardagsrumsgolvet. De låt absolut inte där i morse.

Nu sitter jag invirad i en filt och väntar på slutet. Lyssnar på Springsteens snack innan The River på live 75-85-skivan för att hålla mig lugn. Det var kul att lära känna er. Ses i nästa liv!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0