Call "Grannfejden", there's an emergency going on!

Alltså. Jag stör mig!!!
Mitt emot våran fridfulla radhuslänga ligger några lägenheter. Den lägenhet som är precis mitt emot vårt hus är en lägenhet för typ... "ungdomar med speciella behov" eller något. För att uttrycka sig "korrekt". (för att inte göra det så är det ett hjälpboende för människor med bokstavsdiagnoser).
För det första så är det ett fönster som har en lampa som blinkar. gul, röd, grön, gul, röd, grön, gul, röd, grön... och denna lampa binkar konstant. Alltså, vem orkar? ÅH!!

Och nu har de även världens jäkla musik på. Balkongdörren är öppen och de dunkar TECHNO typ. Vem lyssnar på techno nu för tiden? Jag trodde att den genren var typ utdöd!! Antagligen var det bara önsketänkande, för visst finns den. Hos ADHD-kidsen mitt emot finns den, om något.

På detta stör jag mig. Vill bara haffa min (oexisterande...) K-pist och gå runt i lägenheterna och skjuta skallen av dem. Om man ska vara morbid alltså, annars räcker det med att typ kicksparka dem i huvudet. Banka in lite vett i skallen på dem kanske! Ge dem en Carola-CD! Vad som helst som gör att jag slipper discolamporna och technomusiken. Vad som helst...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0