Live Forever

Jag har tänkt på en sak.
Ni vet alla teorier om hur världen kommer gå under? Typ 2012, miljökatastrofer, att solen slocknar, jättemeteoriter osv. Vet ni vad jag tror om det?
Bull-fucking-shit.
Seriöst! Hur kan någon tro att vi kommer kunna smita iväg så lätt? Har ni inte insett att livet är ett pissigt jävla skitställe som inte ger efter?

Att dö, att jorden går under, vore ju det bästa för absolut alla. (I alla fall om man som jag inte tror på något liv efter döden). Då slipper vi ju ta itu med alla våra problem. Tror folk verkligen att vi kommer komma undan så lätt?
Life is a bitch. And a bitch never stops nagging.
Livet kommer dra oss alla i skiten och vira oss runt dess fingrar. Vi kommer få fortsätta lida, och fortsätta ta konsekvenserna av vårt eget pissiga beteende.

Om nu solen skulle slockna kan jag ge mig fan på att livet kommer fram med någon ny stjärna som får agera substitut. Miljökatastroferna kommer bara vara så pass farliga att de skadar oss och plågar oss, inte att de slår ut mänskligheten. 2012 är bara ett bevis på lathet från mayaindianernas sida. Och jättemeteoriten kommer bergis bara putta ur oss ur solsystemet eller så hinner vi stoppa den innan den dödar oss.

Så sluta dröm om det ljuva livet, ni kommer aldrig vara med om det. (det där var ett citat fyi).

("Cynism är att betrakta något som det verkligen är, inte så som det borde vara" Oscar Wilde vet sanningen ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0