LÄRKAMAKT!!!!

Jag är så glad att jag går på en skola med så GRYMMA idrottspersonligheter. Att jag går på en skola med GRYMMA dansare. En skola med GRYMMA musiker. Och alla andra GRYMMA personligheter.
De Geer, kära vänner, är vinnare. Cheerleadingen - check (och den var f.ö ren utklassning, FYFAN vad grymma våra dansare var!) dodgeball - check. Jag är helstum efter allt skrik och halvdöv efter att ha stått brevid flera mastodont-trummor (musikesteter<3), men det är det värt! Alla i hela Stadium Arena were dancing after OUR beat. De där trummorna gick non-stop från klockan 9 till klockan 2. Vi hördes mest, vi syntes mest. Och vi vann.

Men viktigast av allt är kanske att Eber...kom sist! På ett sådant patetiskt loser-sätt. "Ska ni gå nu, Eber?" De får faktiskt skylla sig själva. Alla hatar Eber, och det finns anledningar till det. Jag har egentligen inget emot Haga eller Kungsgård (värdiga motståndare, schyst spel, bra förlorare!), men alla har något emot Eber.

Idag skrattar jag "ebermakten" i ansiktet. Idag har det blivit skrivet i sten vilken skola i Norrköping som verkligen är bäst på alla plan. Och det kan egentligen bara beskrivas med ett ord - LÄRKAMAKT!!!!!!!!!

  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0